Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 697
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря Ви момичета. Според Начен нямам ИР и за това не ми назначи метфогамма  Sad  Преди няколко години за ПКЯ ми предписаха Ясмин, за жалост имах странични ефекти - много силни болки в гърдите и не помня още какво. 

Winter11 Пих 6 месеца Инофолик комби и без никакъв резултат Sad Така, че просто ми трябва лекар, който да прегледа всичките изследния и да ми назначи лечение.  За моята лекарка, която ходих преди години чак на 26 май има свободен час, което ми се струва цяла вечност. 

# 691
Разбирам те, и за мен 26 май е цяла вечност, НО някакси ми писнаха всичките тези лекари, които не помагат Imp Помисли го така - по-добре 26 май, отколкото някой да те прати на излишна за теб процедура или да ти предпише хапчета с ужасни странични ефекти ( както си писала за Ясмина) и нулев резултат. Малко е параграф 22 работата, но знам че трябва да сме много силни за да успеем Hug Аз не съм, но съм отчаяна и затова съм пратила всичко по дяволите хахах и даже и след 26 май не искам да виждам лекар, който да ме баламосва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
Записах си час, но не е гаранция, че и тя няма да ме пусне по тънката линия, както се казва. Имало е моменти да ми се е кара, че съм я помолила да ми види изследване, а то е било наред. Имам чувството, че по-известните лекари просто се самозабравят или просто са претоварени поради многото пациенти.  

Извинявам се на момичетата, че четат моите словоизлияние и пиша толкова много на моменти. Много ми се иска да не ми пука и просто да чакам  да се случи чудото.

P. S. : Благодаря на двете момичета, които ми писаха с препоръки.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 17:04 от Пълнолуние

# 693
Включвам се само набързо. Пълнолуние, радвам се, че ти пука и според мен е правилно да стоиш просто и да чакаш.
Само пример от моя опит: В началото на годината, когато имаше драма покрай моя пролактин от репродуктивната клиника казаха, че за тях няма значение колко ми е TSH и пролактин, че щели да го мислят, като забременея. Направих си консулт с АГто при, което преди години ходех и изобщо не е наясно с репродуктивните процедури, но той ми каза, че когато жена иска да забременее, първо се започва от изследването на хормоните. Неговото мнение беше, че много специалисти забравят за тази първа стъпка и правят много други изследвания, но без основното нещата трудно биха се получили.
Стана дълго. Идеята ми е, че много известни доктори и клиника са ни взели на конвейер, а един обикновен АГ специалист, може да открие пропуска.
Локо, Марго и аз ви стискам палци.
Не се включвам често, момичета, но ви следя. Моето бебче от сега ме превърта, така твърди ММ.
Всеки ден съм с гадене и доста често с повръщане. Надявам се скоро да отшуми, за да мога най-накрая да се зарадвам на малкия човек.

# 694
Абсолютно съм съгласна, че по известните доктори просто гладат да отсвирват набързо да следващия пациент! Дали просто повече си вярват заради славата, която им се носи и не обръщат достатъчно внимание! Пък как така ние пациентите ще им казваме на какво да обърнат внимание.... Това лично го изстрадах с проблема ми с ЩЖ.

# 695
Момичета, някой може ли да ми препоръча лекар в София, който може да ми помогне да се справя със СПКЯ. С тези завишени хормони не знам дали мога въобще да забременея. А Персенска хич не и дреме какви са ми хормните, тя е над тези неща.

Пълнолуние, аз не се убедих, че имаш СПКЯ, само по един смачкан фоликул, може да пропускам нещо. То се доказва с изследвания, ако Пърси не иска, търси друг. Аз не знам кой да препоръчам, докато ме подозираха за СПКЯ, грам изследване не са ми правили, но със сигурност има кой да се намери да погледне сериозно на нещата.

Блекче Simple Smile Simple Smile Simple Smile страхотно име да се живи и здрави и щастливи цялото семейство.
Кийпи много ви се радвам Simple Smile Flowers Hibiscus
Арвенка Аз съм доволна от Надежда, ако се налага да идвате, може да останете у нас за една вечер, за да не се изпотрепвате от път. Само да мине това извънредно.
Маргото надявам се, че си добре. Стискам де що имам палец.
Иренка мен ме спрягаха за малко за аденомиоза, оказа се миомка само, ама ми споменаха тогава, че в Надежда имат някакво специално лечение. Не знам какво е, ама изглеждаше да се гордеят с факта.
Локо Purple Heart

На нечакщите успех Simple Smile

Дайте още заглавия, че само аз се разписах с 2. Щъркелските са хубави, ама им мина времето.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 21:14 от Одри

# 696
Марго и Локо- стискам ви палци, момичета!

Мен гадната лелка ме изненада 2 дни по- рано, що пък не. Вече 5 месеца неуспех (знам, че тези, които се борят от повече време И имат много по- сериозни изпитания им се вижда малко, но за мен вече си е почти половин година.. уж всичко ни е наред, но защо по ягодите не става). Но пък събирам се и продължаваме с нови сили, все пак ще стане рано или късно, било то и по трудния начин. Ние жените сме силни, през какво ли не минаваме, само и само да гушнем съществото, което ще обичаме повече от всичко.

На тези, които им предстоят тестове скоро- стискам ви силно палци, дано ни зарадвате с някой + тест в най- скоро време 😊🤗

# 697
Момичета, при мен няма нещо ново за споделяне. Започнах да слагам утрогестана, реших да се доверя на докторката, въпреки че и аз не съм убедена, но за 5 дена няма да е толкова фатално.
Продължава да ми зацапва тъмно кафяво, макар и по-оскъдно, но имах и едно червено петънце и толкос. Все като реша, че тръгва да идва и то спре. Ужасна ситуация. Чакам понеделник да пусна нов кръвен и да видим на 72 часа какво ще е положението.
Днес за сефте чертичката се насити повече от досегашните тестове. И все пак не съм голям оптимист.
Все още ме е страх от ИМ. Нямам болки до момента поне.
Сънче, вагинално го поставям Утрогестана, да.
Скрит текст:
Това е теста от днес на 4 дни закъснение

# 698
Слънце грее, дъжд вали, месец май с две черти ще ни дари!

# 699
https://btvnovinite.bg/bulgaria/silikon-v-gardite-mozhe-bebe-ne-mozhe.html. Момичета това е статията,петицията е в статията. Нямам думи естетическата хирургия се прави,а АРТ процедури не.

# 700
Това е същата, която Рейвчето пусна, нали?

# 701
# 702
Локо, за да имаш болки от ИМ и да си застрашена от някаква руптура ЧХГ трябва да ти е хиляди Simple Smile

С тия твои стойности в момента, недай Боже и да е това, нищо няма да усетиш, разбира се Simple Smile

Аз като имах ИМБ също ми изписаха утрогестан в началото, че не знаеха бременна ли съм. Е, на другия ден стана ясно какво е .. Wink

Виж в понеделник как че е ЧХГ и ако не е нарастнало добре потърси друго мнение е моят съвет. 😊

# 703
  • Варна
Одри, трогна ме! Много ти благодаря за милото предложение, оценявам го! Ние имаме близки приятели, при които оставаме обикновено, ако е за 1-2 вечери, само по време на хистероскопията бяхме на хотел, тъй като не ми беше удобно да гостуваме за цяла седмица. Проблемът с пътуването идва от там, че трудно намирам на кого да оставим синът ни, родителите ми работят, баща ми е болен и е сложно, за това бързаме обикновено да си свършим работата, и да се прибираме. Обаче, като се успокоят нещата с вируса, ще се радвам да пием по кафе Simple Smile
Локо, с теб сме!
Цици, може, Бебета - не! Сори, ама ме напуши на смях 😁

# 704
Сега ББ съобщи, че ще отменят заповедта за Ин витро процедурите още днес. Много съм емоционална и си поплаках. Знам колко е важно това за много семейства. Успех на всяка една, на която ѝ се налага.

Общи условия

Активация на акаунт