Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 692
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
biboche, дано не си попаднала в Олимед, както аз, че наистина беше нещо страшно. Факт е, че тук няма добри репродуктивни. Макар че, аз съм бременна след инсе направено във Варна, но отдавам и голяма доза на късмета.

# 676
  • София
margoи loko всички позитивни мисли, енергии и стиснати палци са за вас!!! Flowers Four Leaf Clover

# 677
Диди, бяхме в Майчин дом! Репродуктивната лекарка не направи нищо от сорта да препрати ММ към андролог като му видя СГ, за да пробваме някакво лечение и междувременно да види как стоят нещата при мен.... Просто каза: Ами вие сте да Ин витро. Смятам, че това е най-лесния вариант за нея.... Дори настояване веднага да попълним документи...
Виждат те не като личност с история, а като възможност за печалба....

# 678
Стискам палци на всички момичета, които имат нужда в момента 🍀
Извинявайте, че все още не мога да се ориентирам в историите на всяка, но се надявам за благополучен финал за всички.

Аз се отчаях, защото започнаха да ме наболяват гърдите, което е знак за минала овулация до колкото знам и по моите негативни нагласи и разбирания за неуспешен месец 😕
Според тестовете трябваше да съм в овулация миналите неделя/ понеделник (имам + тестове Clear Blue от миналия петък и събота и сметнах, че неделя и понеделник са ни 🍀 days)..ама сега с тия болки в гърдите от днес ще се окаже, че съм била в овулация днес или вчера, а ние не сме правили секс тия два дни. Възможно ли е след пика на ЛХ да не са 24-36 часа до О, а повече? Много объркано стана, извинявайте, просто исках да споделя с вас. 🌸

# 679
Локооо, я не бързай толкова да отписваш нещата. Може пък всичко да се развие Ок Hug. Стискам ти палци! Heart

# 680
Локо, не се настройвай, че шансът е минимален моля те. Не пиши и в темата за ЧХГ - ще го отпишат. Така ако ембриончето все пак се закрепи , ще ти тръгне цялата бременност в тревожност. Както стана при мен. ЧХГ на 10ти ден след Т. 72, 48 ч. по-късно- 102!! На следващия ден 120 и едва оттам нататък взе да се удвоява "правилно", но запази тенденцията да се удвоява чак на 72 ч. , а не на 48. Вената ми стана на решето и доста и плаках, оказа се ненужно.

Единственото важно на този етап е да расте и да спрете кървенето. Браво на докторката ти, реагирала е абсолютно адекватно, според мен. Ако ще го мериш пак , бих те посъветвала да изчакаш 72 часа .
Организмът не е математика , лежи си и да видим дали пък и твоето човече няма да де окаже борбено като моето. Заформяме вече футболен отбор набор 2020, приемаме и от Локо;)Simple Smile

# 681
  • Варна
Локо, ти изследва ли Прогестерон, за да се види, дали имаш нужда от прием? Болки, някакви имаш ли? Много се надявам да се окаже нормална бременност, просто мен лично ме притеснява зацапването в комбинация с много бавно растящото ЧХГ. Не искам да ти попарвам надеждата, повярвай ми и силно се надявам да не бъда разбрана погрешно. Ще стискам палци да се развият нещата по най-добрия начин!
Кийпи, при теб е различно. Ти си била  с хормони, сигурно си имала и Прегнил преди теста, и може от там да идва неточното удвояване при теб, защото се е изчиствала инжекцията и е започвал да нараства естественият хормон.
Роксирокс, аз място за отчаяние не виждам Wink

# 682
Локо, надявам се всичко да се развие добре при теб! Точица да се задържи и да порасне 😊💜
Радвам се, че си намерила готина лекарка. Моята точка бяха я отписали на времето, заради ниско ЧХГ, но ей я, тук до мен, кривее си 😃
Пращаме много стиснати палчета на всички, които имат нужда
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 21:18 от girlwithballon

# 683
Margo и Локо, изпращам ви положителна енергия и ви стискам палци за добри новини HugFlowers Four Leaf CloverHeart

# 684
Момичета, много сте изписали , но влизам набързо по две теми - Кийпче, честити 80% сини гащи и тук! 💙

Локо, аз съм +1 за мнението на Арвен Simple Smile Историята познава и други подобни ситуации с щастлив развой като на Кийп, но те са по-скоро изключение. Бъди внимателна и на щрек както се казва, аз може би малко параноично звуча де, но съм човек минал през ИМБ и гледам от тая камбанария.
Следи го пак на 48 часа е моя съвет..
Вече за прогестерона ти си знаеш дали да го вземаш или не без да е изследван..🤷♀
Той колкото може да помогне, толкова може и да навреди , ако не е необходим Simple Smile
Надявам се е вагинално това 3х2? Simple Smile

Дай Боже всичко да е нормално! 🙏🏻

# 685
Стискам палци на margolotta и локо

# 686
Марго, Локо, палчета имате и от мен! Историята познава много случаи, които завършват с щастлив край Sparkling Heart Следя си ви вас Flowers Hibiscus И ръс-ръс

# 687
Margo Благодаря ти. Heart Стискам палци при теб всичко вече да е наред и да имате късмет.

Локо И на теб стискам палци малката точка да се вземе в ръце и всичко да е нормално. Почивай си и много се надявам всичко да е наред.

Кийп Много се радвам за Вас двамата.

Момичета, някой може ли да ми препоръча лекар в София, който може да ми помогне да се справя със СПКЯ. С тези завишени хормони не знам дали мога въобще да забременея. А Персенска хич не и дреме какви са ми хормните, тя е над тези неща.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 14:33 от Пълнолуние

# 688
Пълнолуние, сега ти прегледах постовете и видях изследванията ти. Аз също съм със СПКЯ и съм вече 18-19 г.с. и все още кистите си са по яйчниците. За лекар не мога да ти помогна, но ще ти кажа как процедираха при мен.
Хормоноте ми бяха като твоите - двойно по-викото ЛХ в сравнение с ФСХ, АМХ-12, тестостерон -2.80.. Изписаха ми метфогамма 500 3*1 на ден с храната и Диане 35 за период най-малко 4 месеца. Първият цикъл като ги спрях нямах овулация. Препоръката беше от 15-25 ден на МЦ утрогестан вагинално 2*1 и ако не помогне това, кломифен цитрат. На втория месец след  ОК бях бременна. Общо взето на всички момичета със СПКЯ май това ни правят
Успех ти пожелавам! Ще станат нещата 💞

# 689
Пълнолуние, аз нямам СПКЯ, но много приятелки с този проблем забременяха бързо след кратко лечение, ако мога да те успокоя така Hug Не се отчайвай, мисля че лесно можеш да повлияеш хормоналния дисбаланс, има някакви прахчета защо не опиташ с тях- инозитол, с-фем и.т.н. Това, което Жасминчето ти е препоръчала също звучи доста полезно, а за лекар, нека успелите да препоръчат, аз самата все още не мога да намеря, този който да ми помогне Sad
Прегръщам те и се опитвам да вярвам, че каквото е писано ще намери начин да се случи, въпреки всички гадости, през които минаваме Hug

Общи условия

Активация на акаунт