Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 730
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
Светли Празници Момичета! Бъдете здрави!
Lara fillme честито. Лека бременност!
Arven Hug
Аз до тест не стигнах. След 3 дни закъснение и големи мъки ми дойде. Ако трябва да бъда честна тоя цикъл ме съсипа емоционално. Дадох си сметка че тая 2020 година аз няма да имам детето, което желая. Не съм оптимистично настроена, но така се чувствам.. Щях да дам дати на Рейви за списъчето ама и за там съм закъсняла.

# 511
Светли Празници Момичета! Бъдете здрави!
Lara fillme честито. Лека бременност!
Arven Hug
Аз до тест не стигнах. След 3 дни закъснение и големи мъки ми дойде. Ако трябва да бъда честна тоя цикъл ме съсипа емоционално. Дадох си сметка че тая 2020 година аз няма да имам детето, което желая. Не съм оптимистично настроена, но така се чувствам..
защо? И аз бях съсипана този месец като ми дойде. Имах 5 дни закъснение. Плаках цял час. Ама. Не.
Винаги става това което искам! Искам бебе.
И ще стане. Просто още не съм поискала изцяло това. Хайде горе главата. Една СФ тук бе написала че и този месец ѝ е дошло, значи и този месец ще можем да направим бебче! Така е Simple Smile Heart

# 512
Христос Воскресе, момичета! Пожелавам само хубави и положителни неща Flowers Hibiscus

lara, честито и от мен! Лека бременност и до финал Sparkling Heart

# 513
Христос Воскресе, момичета! Не съм писала от доста време. Честито на новите мами, пожелавам ви всичко да е наред и да имате лека бременност Heart
 Ние си правим опити почти всеки ден. В момента съм в дните на овулация. Спрях алкохола Grinning Не, че съм пияница, но понякога обичаме с вечерята и по 1-2 чаши вино. Гледам да не се стресирам, да не се ядосвам за нищо.

# 514
Воистина Воскресе! Мили момичета нека на този толкова светъл празник си пожелаем благословията да бъдем майки Heart Вярвам, че тези дни са по-специални и има великденски чудеса:heart_exl: И аз се отчайвам след всеки цикъл и това не е първия Великден, на който си го пожелавам, НО чудесата все някога се случват Flowers Four Leaf Clover Може би имаме нужда и от малко прашец... Wink

# 515
Христос Воскресе и от мен! Да сме живи и здрави, пък каквото искаме ще стане! Великден е все пак!

При мен след два дена е деня на истината, пък ще видим Bowtie

# 516
Благодаря ти Vicky_P Kissing Heart

# 517
Здравейте и от мен. Весели празници на всички. Нова съм тук. Записвам се с първи месец в опити. Надявам се да се получи от първият път, ако не ще си продължаваме. Чакам в края на месеца да НЕ ми дойде и стискам палци на всички, да получат чудото в най-скоро време!

# 518
Светли и благословени празници момичета. Лара, Филм честито, лека и безпроблемна до финал. Моята лелка подбрани с два дни, така че и този месец не е моя.

# 519
Христос воскресе, момичета! Пожелавам ви здраве, благоденствие и мир в душите ви!

Filme и Lara, честито момичета! Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност. С пухкави и щастливи бебета на финала.

# 520
Честито и от мен на новите бъдещи мами Heart Желая ви прекрасна и безпроблемна бременност до финал!

Ние започнахме обратното броене.. доста се постарахме и силно се надявам да се е получило.. уж гледам да не възлагам много надежди, но пусто сърце... Имам обаче притеснителни болки ниско долу и ЦС е гъста и Бяла като сметана.. Но ЦС не е засилена, а оскъдна .. Доста се порових и прочетох много различни неща, но все пак ще питам и вас.. Ако случайно се е получило бебето след О, каква трябва да е ЦС?

Благодаря ви!

# 521
  • София
Eeyoreeeee, аз не мога да ти помогна, тъй като слагам Утрогестан от деня след О, а той замаскирва нещата...
Но знам как беше в месеците, когато не беше станало - малко количество, гъста, суха, дори на парчета.

Скрит текст:
Почивай в мир, Милене !
Страхотен журналист и водещ, много го харесвах. Pensive

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:02 от rave

# 522
Eeyoreeee, може би при всеки е различно. Аз не забелязах да имам някаква по-специфична ЦС. Напротив.
Непосредствено преди новия цикъл винаги съм имала ЦС и то доста обилна и прозрачна, а сега нямаше нищо.
От личен опит вече мога да кажа, че симптоми преди закъснение няма смисъл да се търсят. Единствено меренето на БТ е критерий. Започне ли да пада, работата е ясна.
Както вече съм писала, поне при мен, единственият симптом беше малко по-високата телесна температура, но и за това щях да имам обяснение, ако не се беше получило, тъй като съм на Кринон гел и при него е възможно да се повиши леко температурата.
Стискам ти палци скоро да ни кажеш какво е било различното и при теб преди + тест. Успех Hug

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:56 от m-angel

# 523
Аз също съм на мнението на Ейнджъл. При мен нямаше нито един по-различен симтом, освен зацапването 2-3 дена преди цикъл, което се оказа импатанционно. Даже като правихме инсето ЦС вече беше много по-малко и си мислех дори, че е минала. Симптомите при повечето се проявяват известно време след плюса Wink
Лара, честито и от мен!

# 524
+1 за казаното от момичетата, а аз гъбясах зверски 3 дена след О та до там с ЦС...

Общи условия

Активация на акаунт