Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 715
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
Сега влизам и започнах да чета мненията за О и болките в гърдите.
Моите гърди винаги болят като за световно преди цикъл. Един път не са ме боляли,  тогава се оказах бременна. И съответно МЦ отсъства.... Ама всичко продължи общо 6 седмици.... Sad

# 556
  • София
При мен пък точно обратното - никога не са ме боляли, един път ме заболяха и то се оказа, че е станало.

Това за пореден път доказва, че не бива да се вглеждаме в тези неща, защото при всеки е индивидуално.

Пълнолуние, не се отчайвай ! Просто прави каквото трябва и ще стане. Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 21:10 от rave

# 557
  • София
LittleCattley ще чакаме заедно - гледам вървим почти еднакво Simple Smile дано ни е късметлийски този Април.
По принцип и на мен така са ми казвали -ако няма установена бременност - не би трябвало да се притесняваш - погрижи се за здравето си. Но знам какво ти е и мен ме глождят все такива съмнения в тези 2 седмици до Ц. може да пробваш с разни бабини лекове - моята баба ми правеше по една лъжичка мед,масло и ракия, за кашлица и болки в гърдите много помага да си намажеш гърдите с мед и да наложиш вълнен компрес напоен със силна ракия.Flushed Grin
Относно Преферт гелчето - не си го слагай на сърцето и въобще не си смотана- аз бих казала че смотаняци за производителите защото "новата подобрена опаковка" е всичко друго, но не и подобрена - аз лично съм възмутена как може да не направят  потребителско проучване - тест група не знам е так във форума да питат аджеба. За мен новите тубички са изключително неудобни и неефективни, то просто няма как да го изстискаш цялото ако ще на масата да искаш да го пльокнеш..плюс това мен ме драска с новопригодения адаптиран накрайник - хиляди пъти по-удобно бе със предишната опаковка със спринцовките  и накрайника - даже се чудя дали да не опитам с по-малка спринцовка и стария накрайник и да отворя една нова тубичка и да така да слагам Rolling Eyes
Няма значение - приемам че половината поне ..надявам се влиза...
*Мери* - пращам ти позитивни мисли и енергия и дано всичко се нареди скоро кавкот и да се случва- бъди силна,Мери!
Пълнолуние - бромокриптина ми изписа моят гинеколог, но после съм минавала през 2-3 ендокринолога и всички са ми казвали да си го пия (вкл.Начев) отне малко време да регулирам дозата че по едно на ден и дори през ден ми бе много, за достинекс също съм чувала, питах дали да сменя, но пак "щом съм била добре да си пия бромокриптина" пия го вечер преди лягане защото ме успиваше през деня като го пиех. Никакво отчаяние - след месец и половина изследвай пак пролактина- може да не са го взели както трябва или и аз не знам.. при мен си е неустановена хиперпролактомия - при  ЯМР не видяха нищо пристеснително, нямам и някакви странични ефекти от това, но си е факт и трябва да се взима под внимание.

# 558
Аз вече година пия Достинекс за пролактина (както ви споменах имам аденом) и нямам никакви оплаквания от него. Изпих и няколко опаковки витекс в последните месеци. Ще видим докъде съм я докарала след изследвания. Днес бях на преглед при ендото -  заради естрофема ТСХ въобще не е какъвто трябва, а и теглото не е както трябва. Заради менопаузата на 38, ИР се оказа едва ли не задължителна - което като взаимосвързаност беше новост за мен. Та и там съм се влошила. А заради днешната заповед явно и ЗЕТ се отлага 99,9% (имам още съмнения в тълуването, при положение, че съм с AMH под 1 и по-правилно, клони към 0).
Крив ден (де да беше само ден).
Зареждам се с търпение и ще действам с другите задачи. Микробен анализ в четвъртък, може би тромбофилии и имунология във времето.

# 559
За Prefert гела и аз бях малко изненадана, че са избрали такъв тип опаковка, не знаех, че преди е била друга. За първи път купувам. Иначе от 3 тубички, които ползвахме този месец, успях да сложа като хората 2, от третата успях да сложа само половината 😄 и то с многократни стискания на тубичките..дори в един момент стана нещо като вакум там вътре и беше малко неприятно. Определено не са го измислили много добре, не стига, че си разваляш спонтанността в секса ами поне да можеше набързо да го сложиш този гел, а не да помпаш и мъжът ти да се чуди какво става 😄

Момичета, извинявам се за въпроса си, знам, че в самия форум е обсъждано много пъти, но аз съм нова и не съм успяла да изчета всички мнения и теми. Когато имате положителен тест за О по каква схема правите секс? Предполагам, че някои от вас не прилагат схема, но понеже съм чела за три дни подред (първият ден е този с положителния тест), почивка на четвъртия и след това още един ден секс и се чудех спазва ли го някоя от вас? 🙂 Също ще ми е интересно да разбера, момичетата които наскоро ни зарадваха с плюсчета, правили ли са секс по някаква такава схема?

Пожелавам ви усмихнат ден 🌸

# 560
Има такива, които използват схема. Аз пробвах, но цялото мислене кой ден какво ме натоварва и осъзнах, че не изпитвам удоволствие. Затова решихме да си го правим колкото можем по-често, като по време на О всеки ден и така.

# 561
Честит рожден ден, Марго!! Simple Smile Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers SeedlingFlowers TulipPeople Couplekiss People Baby

За гела - имаме още от стария вид опаковка, та не съм виждала новия, ама не звучи добре което описвате.
За схемата - понеже ние не можем всеки месец да правим маратон, гледаме да хванем деня на положителния тест и следващия ден, пък ако се получи в още дни още по-добре.

Имам и предложения за заглавия за по-следващата тема, ще ги напиша да не забравя после:
*И сред птички и пчелички, случиха се две чертички!
*Майско слънчице пече, в мен ще бие сърчице!

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 09:18 от Одри

# 562
Roxyrox, ние се опитахме да спазваме някаква схема, но правихме повечето опити преди предполагаемата дата на О, на датат на О и още веднъж - ден след нея Simple Smile Да ти кажа, ние по - скоро го приехме на шега, а не като задължение, доста се посмяхме Simple Smile Дано все пак се е получило.. С намаляването на дните и търпението ми се изчерпва Grinning Но знам, че просто трябва да си мине това време.. Heart

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 09:42 от Eeyoreeeee

# 563
С Преферт нямам никакъв проблеми аз, но след слагането на Кринон Гел( прогестероново гелче) при неуспешното ни инвитро мисля, че нищо вече не може да ме затрудни, за мен той се слага по- трудно.
За секса по график- ами ние по- скоро нмаме проблем с това. Мъжа ми изобщо не му пречи по график ли е секса или не, щом го има е хепи. Аз трябвя да призная, че понякога в точния момент не тръгвам с голямо желание, но то си идва след това. Вино, притъмнена светлина подходяща музика винаги разчупват нещата. Сега напоследък пускам даже един и същ сет- нещо между джаз и чилаут, но то зависи и от настроението де 🙈😎
Да не ви звуча като новак в темата- в играта сме от 2015г и заедно сме минали през много тежки моменти в това отношение след всичко случило се до момента.

# 564
А момичета, все пак да си питам пиете ли кафе, алкохол? Мислите ли, че това влияе? Имате ли например вредни навици, които сте спрели или все още имате?

# 565
Здравейте, момичета! След известно затишие се завръщам Kissing
Одри - винаги измисляш много хубави заглавия за теми!
Филме и Лара - честити плюсчета - стискам палци всичко да е прекрасно занапред!
Ниа - добре дошла! Аз също имам 2 момчета и пробвам за терто детенце и също съм от клуба на 40-годишните Flowers Hibiscus Добре дошли и на другите нови момичета!
При нес положението е бая тегаво - в пълен локдаун е държавата вече седмици, никой няма право да излиза от къщи, дори и за пазаруване трябва разрешение. Моите диваци са на път да експлоадират, добре, че сме в къща с голям двор, иначе направо не ми се мисли!
Поздрави на всички!

# 566
  • София
ЛитълКатли - тънкостта е, че който е измислил новия вариант,
е пълен дебил. Confounded
Слагай го легнала с леко вдигнати крака, за да подпомогнем 'изливането'. Аз си нагласях тубичката предварително, да е възможно по-близо до връхчето самото гелче.
Така и не успях да сложа някое от първия път, все повтарях и потретвах и накрая пак оставаше малко в тубичката.
Също е важно да го слагаш възможно най-непосредствено преди щракането, защото изсъхва бързо и после усещането е неприятно.
Аз също се омазвах много по бедра и крака, определено е по-рядък от преди.
Варианта с прехвърлянето в обикновена спринцовка си го мислех и аз, пробвай. Hands V

Аз се връщам от преглед.
Моето миньонче е 1.4 см. Two Hearts
Сърчицето му биеше по-бързо от предишния път, или на мен така ми се стори. Grinning
Пуснахме микробиология заради зачервяване, парене и сърбеж. Надявам се да не излезе нищо, доки каза, че е възможна алергична реакция към Утрогестан-а.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 12:52 от rave

# 567
Здравейте, момичета!
Одри Hug
Минавам да ви почерпя виртуално с една домашна тортичка, над която се мъчих половин ден вчера, остарявам днес с още една година,сложих и единичка след четворката.

Не ми е много празнично днес, миналата година на този ден най-големият подарък бяха двете чертички на теста, ако всичко беше минало по план, сега щях да съм мама. Не успях да изпълня мечтата си на този пак да съм бременна, борбата продължава, не се отказвам Flowers Four Leaf Clover

# 568
Марго, честита да си! Пожелавам ти всичко, за което мечтаеш, да ти се случи в правилния момент! И догодина да сте поне трима или четирима на следващия ти рожден ден ❤
п.с тортата ти е уникална! В момента хич не ме блазни сладкото, но твоята е мн примамлива Simple Smile

# 569
Честит рожден ден, бъди здрава и вярвай. Твоето чудо предстои.
Здравейте, момичета!
Одри Hug
Минавам да ви почерпя виртуално с една домашна тортичка, над която се мъчих половин ден вчера, остарявам днес с още една година,сложих и единичка след четворката.

Не ми е много празнично днес, миналата година на този ден най-големият подарък бяха двете чертички на теста, ако всичко беше минало по план, сега щях да съм мама. Не успях да изпълня мечтата си на този пак да съм бременна, борбата продължава, не се отказвам Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт