Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 713
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Марголота, честит рожден ден! Да си здрава и да се сбъднат всички твои желания!
Рейв, прекрасна снимка! Heart

# 571
  • София
Марги, честит рожден ден !
Тортата е феноменална. Yum
Пожелавам ти скоро да получиш
най-желания подарък. Heart

# 572
Да си честита , Марго ! Пожелавам ти при новата процедура всичко да е наред и за следващия рожден ден да сте увеличили семейството с колкото членове желаете!
Тортата ти е разкошна, бих поискала рецепта, но се очертава за дълго време да стоя далеч от сладкото, което обожавам.
По този случай идвам да помрънкам. На когото му се чете:
Скрит текст:
Както повечето знаят ми правиха операция за отстраняване на миомни възли. При нея откриха , че имам аденомиоза и ендометриоза. Естествено се притесних, но док каза , че е начален етап и засега хормонални инжекции не са нужни, а да си действаме за бебе. Да обаче повече от 2 месеца след операцията продължава да ме преболява, освен това качих и килограмите , които смъкнах и съм толкова, колкото не съм била никога до сега. Освен това и някакво дразнене имах и си запазих час при гинеколожката, която по принцип посещавам. Пусна ми тя микробиология и се оказаха гъбички, но освен това ми пусна и изследвания, а като ги видях и от прочетеното тук в групата, реших да си пусна хома индекс. Резултатът там е доста плашещ за мен. Днес ще го обсъдя с личната, но съм решила да се захващам сериозно с нисковъглехидратно и високомазнинно хранене, въпреки че обожавам шоколад и обичам да правя торти и различни вкусотии. Пускам и изследванията  
Освен това явно имам и някаква анемия, надявам се е резултат от операцията, защото винаги хемоглобинът ми е бил на горна граница. Явно на нея се дължи и лесното ми оморяване, цепенето на усните и херпесите за тези 2 месеца. Малко дълго стана, ама ми се насъбра последните дни. Днес съм при личната, а утре при гинеколожката , за да обсъдим какво ще правим от тук нататък.
А по повод болящите гърди да споделя. Сигурно над 10г ме болят гърди след овулация до 1-2 ден на М. Два цикъла ми минаха след операцията и нямам ни болки, ни ПМС. Както Арвен написа, явно е от това.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 12:08 от iren11

# 573
margolotta, бъди честита! Желая ти най-съкровената мечта бързо и лесно да се превърне в реалност! Уникална торта 😍
Roxyrox, същата история, все едно мен описваш, точно... вакуум... твърде неприятно 😁
Относно “схемите”. Ние обичаме всичко да е предварително обсъдено и планирано, независимо за какво става въпрос. ММ е зодия Дева, сигурно някои дами ще ме разберат 😁 За това дори и секса ни от няколко месеца е по график. Но и двамата така се чувстваме по-спокойни и не ни натоварва, той държи да знае кога съм в О. и изобщо какво се случва с мен. Така си създаваме усещането, че държим нещата под контрол. А и е забавно, обикновено му пиша закачливи съобщения, че тази вечер ще е нашата 😉 Създава приятни емоции. След положителен тест за О. секс същия ден и двата следващи, а преди О. горе-долу през ден.
usmvka, аз намалих кафето на 1 на ден, спрях да пия алкохол напълно, а преди 5 години спрях цигарите (очевидно защо). Опитвам се да водя здравословен живот и балансирано хранене, което покрай Великден замина на кино.
rave, благодаря за напътствията и успокоението, че не съм сама 🤗 А това е най-сладката снимчица ❤ Стопли ми деня 🥰

# 574
Аз съм в играта и следващия месец Bowtie

Честит рожден ден,марголота! Нека се сбъдне желанието ти възможно най- скоро! Тортата е страхотна Heart

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 13:19 от ggirl

# 575
Margo, честит празник. Бъди, жива, здрава и много обичана жена.
Наистина много се надявам и точно един от + тестове, които очаквам с трепет е твоя.
Тортата изглежда уникално, излязла от корица на кулинарно списание. Адмирации!
Приятен ден на всички от мен.

Искам да споделя и нещо интересно. Имам си "домашен любимец". Едно мъничко птиченце с жълта украска, си е харесало дупката за аспиратора, която не е покрита с тапа и всеки ден ми пее "в кухнята".
Носи ми много положителни емоции и усещане за лично отношение към мен Grinning

# 576
Марголота, честит рожден ден и от мен! Желая ти щастие, късмет и спокойни дни. Скоро да се сбъдне и най-съкровеното ти желание!

За тортата нямам думи, ти си явно завършен кулинар. Такава красива е станала, браво, да ви е сладко. Хубав празник!

# 577
А момичета, все пак да си питам пиете ли кафе, алкохол? Мислите ли, че това влияе? Имате ли например вредни навици, които сте спрели или все още имате?

Здравей usmivka, благодаря за топлия прием. Алкохол не пия, освен по повод, захар избягвам заради бързото трупане на спасителен пояс, а кофеина реших да го спра, защото накъде четох, че предизвиквал спонтанни аборти. Не ми е достоверен източника, но понеже съм силно зависима от кафето реших полека-лека да се оттърва от него.

Като чета темата се притеснявам, че съм спряла метформина, може би ще го почна пак докато не забременея. Ще питам утре.

Честито на всички с положителни тестове, леко бременеене и дебели здрави бебета на термин Simple Smile

# 578
Аз смятам, че метформина много помага! Но заедно с него трябва да се следят и нивата на б12. При плюс тест се спира метформина.
При мен момичета, страха остава.....дали всичко ще е наред и куп други въпроси.На лекар съм чак след 6 май. Ще чакаме , когато вляза в 6 г.с Сега съм в 4 г.3. по приложение.

# 579
Здравейте, момичета!
Одри Hug
Минавам да ви почерпя виртуално с една домашна тортичка, над която се мъчих половин ден вчера, остарявам днес с още една година,сложих и единичка след четворката.

Не ми е много празнично днес, миналата година на този ден най-големият подарък бяха двете чертички на теста, ако всичко беше минало по план, сега щях да съм мама. Не успях да изпълня мечтата си на този пак да съм бременна, борбата продължава, не се отказвам Flowers Four Leaf Clover
Честит рожден ден, Марго Simple Smile Да си жива и здрава, много щастлива и от сърце ти желая скорошно сбъдване на мечтата за детенце Heart Тортата е уникална, няколко пъти я гледах и не мога да повярвам, че е домашна, мислех си че е картинка от нета Grinning
Rave, вашето миньонче е страхотно Heart Exl
Снимката е уникална, много си мечтая за такава и твоята ми озари деня, като слънчев лъч Simple Smile
Относно гела и при мен се получава вакуум и май не успявам да сложа цялото количество Frowning
Алкохол не пия, а без кафе не мога, но гледам да го ограничавам до 1 на ден сутрин Coffee

# 580
Привет момичета!
Маргооо, честит рожден ден мила! Аз ти желая да си здрава, всичките ти близки да са добре, да се обичате с твоя мъж И накрая, но не на последно място- докато дойде ред да правиш нова (уникална!) торта, да си бременна, до дупка, до ушите, до финал! Hug

Иначе исках да се включа по 1-2 обсъждани теми, но ще премина по същество. И аз днес бях на преглед, имаме сърце, имаме бебе! Heart
Скрит текст:

Защото виждам, че снимките ви радват и зареждат Blush

# 581
Здравейте, момичета!
Чета ви от 1-2 седмици и май ми е рано да се включвам в темата, но мисля че така по-лесно ще ви следя Blush

Ще се опитам кратко да се представя, макар че знам че няма да се получи.
В момента съм на почти 39. На 32 срещнах вторият си съпруг и след 1 година опити, решихме че няма закъде да се мотаем и пристъпихме към ин витро. Аз имам общо около 5 години безуспешни опити с първият и вторият ми съпруг. Забременях от 1-ви опит и кмах невероятна бременност. Родих момиченце през лятото на 2015. Имах трудно раждане и първите 2 седмици прекарахме в болница. Мъжът ми май се наплаши доста и ми отне много време да го навия за второ. Спряхме да се пазим декември 2017 година. През пролетта на 2018 се преместихме от Англия в Испания. Никой от нас не вярваше, че някога ще забременея по естествен път, така че никъде в плановете ни нямаше бебе. Но през юни 2019 приложението за следене на цикъл изпощя, че ми зкъснява с 2 седмици. Аз реших, че съм забравила да си напиша датата на последният цикъл и нищо не направих. Бях ужасно изморена и си взех витамини, защото мислех че имам пролетна умора. Обаче ми се обостри обонянието. Тогава реших да взема тест и той беше повече от положителен. Този път бременността ми беше ужасна - беше ми нон стоп лошо, не можех да стана от леглото. Всичко беше супер - чакахме момченце. До един ужасен ден през септември, когато аз водена от интуицията си, реших да ида на спешен преглед. Последва раждане и много здравословни проблеми. Оказах се с АМХ 0.42, анти-фосфолипиден синдром и тромбофилия. Реших, че трябва да се стегна и да имаме второ дете. През февруари подновихме опити. Пих 3 месеца FH Pro. Мъжът ми също изпи една опаковка за всеки случай. Ползвах и тестове за овулация. Забременях веднага. Направо не можех да повярвам какъв късмет имам. За съжаление ембриона спря да се развива в 5-та седмица и направих медикаментозен аборт в 10-та.
Сега чакам да ми дойде първият цикъл и веднага след него започваме опити. Започнах отново да пия добавката. Имам много тестове за овулация. Остана ми и един за бременност. Спирам сладкото тия дни и започвам йога и лек спорт. Трябва да смъкна около 10 кг. натрупани от последните 2 бременности. А имам малко време.

Принципно съм с кратък цикъл около 21 дни, но с добавката става около 24. Овулацията ми е около 9-11 ден.
Последните ни опити бяха по схема. При положителен тест (използвам дигитални и светва едно усмихнато човече) правим секс 1 път, след това 3 дни по 2 пъти (на обяд и вечер, че с детето е трудничко) и после още 1 ден само 1 път. След това започвам утрогестан, заради късата втора фаза на цикъла и спираме със секса.

Успех на всички!

# 582
  • София
Oдри  страхотни заглавия Simple Smile
mandaria - кураж  когато нещата са най-тъмни ще изгрее слънце
Маrgo Честит рожден ден! Бъди жива,здрава, борбена! пожелавам ти в най-скоро време да получиш така чакания мечтан подарък ! Тортата е"УАУ" направо най-красивата домашна торта -та тя е като от инстаграм! Simple Smile Cake
rave най-сладката снимчица - благодаря ти  че споделяш с нас
М-angel птичките са страхотни  - мога да ти препоръчам да поръчаш онлайн хранилка или къщичка, имам всякакви модели, включително подходящи за тераси и блокове, стоящи в градната или за дърво Simple Smile ако имаш интерес - ми пиши на лично
Относно кафето по едно на ден на пречело знам, а ако нямаш някаква кофеинова пристрастеност не е драма Simple Smile
аз като ми се пие пия по едно сутрин или цял ден дори го ближа,  понякога вечер си пийвам и по половин/една чаша бира или вино ако върви с вечерята Simple Smile
Относно графика за секс - стандартно навсякъде препоръчват през ден седмицата преди и при положителен О.тест в деня на теста, следващите  2, един почивка и пак - не знам кава е закономерността. Истината е - Божа работа - имам познати,които са направили бебто със секс маратон - всеки ден по един или два пъти, други през ден, други само 1 ден в месеца са правили и улучили... всичко е индивидуално - за изчерпване на количеството на спермита би трябвало да се прави секс повече от 3пъти на ден, но пък има и мн мъже с мъжки фактор, което утежнява положението и сигурно не стоят нещата така там... през месеците сме пробвали различно - и със схема и без схема - засега няма резултат... болезнени гърди не съм имала сигурно до 28..после изведнъж почнаха да ме болят преди Ц. и все се навивах че може да е симптом на Б. - вече свикнах..

# 583
margolotta, честит рожден ден! Желая ти от сърце след няколко дни да си видиш "панделкиТЕ" на подаръка върху тест за бременност, а след 8+ месеца и да си го(я) гушкаш! Тортата е уникална! Моето хоби в последно време е да правя торти, но в никакъв случай не съм на твоето ниво! Grinning Уникааална е! Весел и щастлив да е денят ти!

*PrimaVera*, добре дошла! Съжалявам, че си минала през толкова трудности и болки! Надявам се скоро да имаш отново лека, прекрасна и успешна бременност!

rave, толкова умилителна снимчица Heart

За кафето, аз го намалих - пия само сутрин и то мноооого малко, с повече мляко. Всеки ден се стремя да е все по малко Simple Smile Алкохол не пия, не пуша.. Само дето от днес съм с ужасна хрема Sad Ще пия чай и ще смуча някакви лукчета и ще се надявам всичко да мине леко..

# 584
А за алкохола имате предвид, докато бебеправите ли? Понеже аз в бебеправене пия по една малка чаша вино вечер 😕 Не искам да се вманиачавам и да се фиксирам, ама знам ли дали е правилно..

Общи условия

Активация на акаунт