Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 715
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
ПримаВера, добре дошла и не се задържай дълго Simple Smile Съжалявам за загубите ти...
Марго, бъди здрава и ти пожелавам на следващият рожден ден да правиш торта с бебе в корема, в случай че не е в прегръдките ти! Тортата е шедьовър!
Рейви, Ив, а така ааа, ще ни ги показвате, разбира се! Та това са си нашите бебета, заедно сме ги правили 😁
m-angel, аз си имам врабчета в дупката, откъдето излизат тръбите за външното тяло на климатика, свиха си гнездо там ❤️ Може би, защото не използваме климатици и са нюхнали, че е безопасно при нас.
Момичета , нищо няма да ви стане от някоя друга чаша вино или бира, или от кафето Wink Все пак в повечето от случаите не се забременява веднага, а не виждам нищо лошо от това да си достави човек удоволствие с чаша любимо вино с вечерята илииии Бира с картофки и пържена рибка. Вече си мечтая са плаж, море, танци, къмпинг, почивки...
iren11, определено си с ИР, трябва ти ендокринолог. Личният лекар, колкото и компетентен да е, не е тясно специализиран. Теб, къде те оперираха? Коя степен беше ендометриозата?
П. С. Мноого тъпа наредба за ин витрото! То, ако следваме тая логика и опити в домашни условия не трябва да се правят...

# 586
Честит рожден ден на рожденничката!!!Пожелавам ти сбъдване на поне 3 желания в най- най кратък срок!!! А за тортата... уникално изглежда!

PrimaVera дано да се получат и този път бързо нещата, но този път с успешен финал.

Аз пия кафе по едно сутрин. Понякога пия и по чаша- две хубаво вино с вечерята или навън.  До положителен тест от това няма да се откажа със сигурност 😎. Цигари не пуша от 10 г. Гледам поне през ден да правя разни упражнения, разтягания и по 10 км. на велоаргометъра. Предпочитам тичане, но сега няма как. Хапвам по- скоро здравословно, но това си е по принцип не сега заради бебеправенето, просто съм изградила определени хранителни навици и ги спазвам. Порока ми е шоколада, но сега се опитвам да го огранича напълно. Позволявам си само един тахан с какао в него за залъгване на глада за сладичко.
За схемата за забременявяне аз от четирите ми забременявяния съм пробвала всякакви вариянти. Първия път без да знам и следя ову, втория път от 1 секс в месеца, третия път след тестове за ову без да видя положителен такъв и четвъртия път след просто редовен полов живвот и постоянен купон на морето.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 14:09 от ***Alessandra***

# 587
Привет,
Маrgo, Честита да си, пожелавам ти много здраве, смирение и сбъдване на мечтите ти! Весел празник!
Ivied и rave, страхотни снимки ни показвате, много се раздвам за вас. Пожелавам ви пухкави и здрави бебета на финал.
PrimaVera, преживяла си много. Дано скоро се похвалиш с положителен тест и този път да е с положителен резултат.

Аз се старая да пия по едно кафе на ден, сутрин с малко мляко. Само понякога през уикенда си позволявам второ, ако изляза с приятелки примерно.
Вече почти година не пуша, отказах ги когато видях положителния тест с извънматочната ми бременност. През зимата, понякога си позволявам по два пръста червено вино, за цвят, както се казва. А през лятото по 1 биричка, когато излезем. В момента и двамата с мъжа ми пием Цинк, мет. фолиева киселина и Д (не всеки ден). До скоро пиехме и Ц.
Стана малко дълго, но само да допълня за добавките. Той пи три месеца Ортомол, с който имахме доста подобрение в СГ. А двамата пихме по 3 месеца Профекунд, но за мен няма смисъл, много пари, за никакъв състав.

# 588
Rave, това е най-хубавата новина! Ще видиш, всичко ще е наред! 🌺🌹🌺
Марго, Честит Рожден Ден!
Бъди Щастлива, Обичана и Успешна!  Ключът да Успяваш, е да не униваш! 🌺🌹💗
Колкото до алкохолът - и лекар, и близки, които целенасочено правели секс, за бебе, твърдят че в малки дози, за жената помага за освобождаване на задръжките. 🤪 Точно три семейства, дамите на две от тях, са били с трудности в забраменяването, бебчетата  са се появили след такава "глезотия" . Така, че една чаша вино за нас жените май ще помогне Simple Smile))

# 589
  • Dope Reach
Рейв, ИвHeart
Марго, да си честита! И пълна с бебета! Голяма майсторка си! Heart Eyes

Ирен, споко - нисковъглехидратното хранене не е болка за умиране. Да, има период на напасване, но то е като при всяко нещо. Аз съм голям привърженик на всичко натурално и естествено и съм твърдо убедена в думите на Хипократ, че храната трябва да бъде нашето лекарство. Ако имаш чуденки, питай, тук много момичета внимават с хапването, според мен. Но един съвет - намали въглехидратите, но пък не прекалявай с мазнините. Някои момичета от темата за това хранене направо се оливат да ядат мазнотии, а зеленчуците трябвало да бъдат сведени до минимум. Щеше да е смешно, ако не беше толкова трагично това изказване!

# 590
Здравйте след 7 дена закъснение снощи се показаха 2 чертички .Записах си час за петък .Ще се радвам да обменяме опит .Имам момче на 13 год .Ще се радвам ако има мами от Плевен да споделят къде ходят на преглед .

# 591
Марго, честит рожден ден. Догодина с още един-двама члена. 💕
Добре дошли на новите, тук ще ви хареса.
Рейви, Ив, 💜 все така хубаво да се развиват.
По повод алкохола - пиех по чашка веднъж седмично (бира, вино, уиски, каквото дойде, всичко пиех). Откакто съм бременна и ММ си сипва биричка и гледам как се е изпотила чашката 😁, много ми се допива. Удрям по една глътка, когато много ми се допие и сякаш бирата има много по-невероятен вкус отпреди, много е странно. ММ пие само бира, нищо друго и това ме кара да смятам, че бебето ще прилича на баща си.
В тази връзка, не смятам, че по време на бебеправене е толкова страшно. Стига да не се напивате след овулация и преди закъснение. Може и нищо да не му стане на бебето, ако има такова, ама постоянно ще се чувствате виновни. Случвало ми се е. В крайна сметка, мисля че нещо ще ви подскаже, ако чудото се е случило.
Не знам дали помните, но няколко дни преди да разбера, че съм бременна (малко след О е било) си порязах пръста и се наложи да ме шият. Отказах упойката, но въобще не предполагах, че може да съм бременна и не мислех за евентуални проблеми от упойката, а просто се уплаших от иглата 😁. Предпочетох направо да ме зашият и не съжалявам сега.
Та, пийте си. Ще получите знак кога да спрете Wink

# 592
Рейви, Ив, а така ааа, ще ни ги показвате, разбира се! Та това са си нашите бебета, заедно сме ги правили 😁
Grinning Grinning +1

Но един съвет - намали въглехидратите, но пък не прекалявай с мазнините.
И аз това щях да пиша, за да се намали инсулина, трябва да се стопят и мазнините. Мазнините в тялото спомагат ИР. Така, че аз бих препоръчала нормален прием на мазнини (нито висок, но не е и нисък, трябват мазнини за хормоните)
Без да ви го предпише ендокринолог не пийте метформин.
Ния, какво като се е скъсил цикъла, колко се е скъсил? Ако не е под 21 дена, не му се плаши. И при мен се скъси от 30 на към 26 дена, ама ако трябва да избирам 30 със задържани фоликули и без о и 26 със добра о, познай кое избирам Simple Smile
Не страшно да не се яде захар, просто трябва да сте по-изобретателни, ако обичате шоколад , направете си домашен със стевия. Ако обичате баница, направете с пълнозърнести кори. Има толкова много нисковъглехидратни рецепти в нета, ще се учудите какви вкусотии има.

Марго, ето това се казва торта!!! Не като моята, която в ФБ-то описаха като кал, в която са паднали ягоди Grinning

Енджълче, много ми хареса, че се преселило птичето Simple Smile Да се гледате добре Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 15:55 от Одри

# 593
Понеже зачеквате темата за намаляване на въглехидратите и Ир искам да се включа с 2 реда. Както ви споменах преди няколко дни от края на януари с ММ сме на кето хранене. Аз съм напълно убедена, че това доведе до положителен тест и смятам да продължа така и през бременността (дай боже всичко да се развива нормално). От както съм започнала се сблъсквам с доста погрешни схващания за този тип хранене. Като чуе някой ниско въглехидратно високо мазнинно си представя лой и сланина, което има общо, но не и в огромните количества за които мисли човек. Ядат се много много зеленчуци, яйца, месце - всякакво, кашкавал, кисело мляко, извара ядки, плодове от време на време, риба, морски дарове, маслини, авокадо, костни бульони. Има толкова много ястия с тези продукти. Обикновено човек чете първо забранителния списък и му се струва, че няма начин да се справи, а всъщност е необходима само една седмица за да се преодолее абстиненцията. Да не се лъжем - захарта пристрастява.

# 594
Здравйте след 7 дена закъснение снощи се показаха 2 чертички .Записах си час за петък .Ще се радвам да обменяме опит .Имам момче на 13 год .Ще се радвам ако има мами от Плевен да споделят къде ходят на преглед .
Честитоооо Heart

# 595
  • София
Арви, Kissing Heart.
Много се смях. Grinning

Има организирана петиция във връзка със заповедта за инвитро процедурите.
Аз се подписах.
Мисля, че всички трябва да го направят, дори и тези, на които не им е дошло до главата !

https://www.peticiq.com/21042020

# 596
Марго честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Постигай мечтите си с лекота! Пожелавам ти, следващата торта, която правиш да бъде по повод две страхотни чертички! И съответно да ни я покажеш. Майсторка си!
Рейв страхотно вълнуваща снимчица! Heart
PrimaVera, Лира преживяли сте много.... Вярвам обаче, че най - хубавото предстои!
Относно разискваната тема, пия по 1 кафе на ден. Обаче вечер пийвам ракия с ММ. Понеже имам гастрит и виното ми пречи, лекарката каза минавай на ракия:sunglasses:  И ММ така се зарадва - сипва ми по 25гр., обаче на фона който изчетох се чувствам като алкохоличка....Smile Обикновено пийвам, когато деня ми е бил много натоварен и после се отпускам и успявам да си отпочина. Разбира се, ако ми се усмихне щастието да видя двете черти, просто я забравям..... май звуча като за оправдание....Close Цигари не се научих да пуша (сигурно е за сметка на ракията Laughing)
Относно схемата за щракане, никога не ни се получава. Ето сега са ми фертилните дни, обаче с тази карантина на дъщеря ми не и се спи и седи в спалнята до късно. Аз съответно заспивам и всичко отива на вятъра....
Теди Честито! Желая ти здраве и успех до финал. А защо не се запише в отчетната тема за бременни? По скоро там ще можеш да обменяш информация с другите девойки.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 18:02 от biboche

# 597
  • Dope Reach
Подкрепям Фил в мнението ѝ, аз също смятам, че това хранене ми помогна да забременея, макар и със стимулация. Все пак след това опитите ни бяха естествени и можеше да не се получи. Но освен това, се разделих и с едни 15 кг., които първоначално не мислих, че са нещо особено, но сега виждам колко са много. Не на последно място, самочувствието ми се покачи много, смених гардероба, разбирайте палатките, за хубави дрехи, които ми харесват. Чувствах се добре. След раждането върнах, нямах мотивация за нищо, но ги върнах много трудно и за дълго време! Така че това е още един плюс. В момента се стремя към същото, но и добавям някой друг полезен въглехидрат в постните дни от седмицата - леща, киноа, амарант, доволно плодове, когато ми се прииска. Снощи зверски ми се приядоха банани, не шоколад, не торта - банани. Приех го като повик на природата и си хапнах. Но държа да кажа, че никога не съм била стриктна - хапвах си почти всеки ден енергийни барчета от фурми, ядки и семена, които са много калорични, това ми беше обядът. Хапвах и кисело мляко с банани. Със сигурност изключих всякакво тестяно, картофи, ориз, както и преработена захар, всякакви сладкиши, освен черен шоколад и плодове. Работи!

Рейв, подписах и разпратих! Дано я отменят, чакането понякога е убийствено!

# 598
Хей, хей, днес май е бил денят на прегледите Simple Smile Идвам да ви поръся с почти 90% сигурен двоен син, смучеш си палците прашец 🧚‍♂️🧚‍♂️
И двамата  са добре, вече мърдат, ритат и приличат все повече на бебета Wink
п.с. за тези, които се радват на такива снимки, представям ви Б1 и Б2:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 18:29 от Диди ❤️❤️

# 599
  • София
Дидииии Blue HeartBlue Heart
Излезе правилно усещането ти за момченца ! Blush

Ама те цели човечета вече, прекрасни !

Общи условия

Активация на акаунт