Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 714
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Дидиии! Благодаря за споделеното! Прекрасно човечета! Много здраве и щастие желая!

# 601
Минавам първа под прашеца, искам да си взема мноооого, но оставям и за всички останали Hug Отдавна чаках някой да ни поръси и точно днес момичета имах такава нужда.
Диди, благословена да си, много ме зарадва Heart Благодаря ти за прашеца, имаш си двойна доза любов, пожелавам ти да им се радваш след леко раждане Wink

# 602
  • София
Ехе,колко позитивни неща!
 Margolotta честит рожден ден! И аз скоро празнувах /с мисълта,ех,можеше и да е с...../,дано за последно е така. Уау торта! Поздравления! Някой ден ще си изпрося рецепта 😊
Поздравления на всички нови чертички и точици! А снимките на бебчовците просто нямам думи ❣❣❣❣❣
Много здрави бъдете всички!!!

# 603
Диди Heart Heart много са сладкии Heart

# 604
Диди ❤️❤️ за малко и аз да се отъркалям в прашеца по инерция Joy Ех че хубави новини.

# 605
Хей хей, малко със закъснение да честитя и аз Великден ! Бъдете живи и здрави и много плодовити майки-зайки Heart
Аз съм си тук, просто нямах особено какво да споделя, но все пак след днешния ден реших да ви пиша.

Иви, Рейви, Диди - честити сърчица и пулсчета и краченца Heart

Марго, честит рожден ден ! Пожелавам ти следващият да сте вече трима като духате свещичките !

Искам да ви споделя, че този месец нищо интересно не се случи - не е имало драми. Мерих си БТ за сефте - много полезно, доказах си , че имам ову и си я усещам, засякох я с тестовете за ову - и съответно работихме 3 поредни дена от + тест ( от 15ти до 17ти ден) , като преди това имахме опит на 11 ден. Графиката ми вървеше по учебник. Вчера на 31 ден от цикъла (14ти след ову), чаках да падне температурата и да ми дойде. Както винаги по график. Ама не дойде. Зацапа ми обаче вечерта тъмно кафяво и така и продължи по малко, на капки. Сутринта, вече решена да посрещам гости, термометъра ми показа , че темп не е паднала. Нови петна нямаше. Ядосах се аз и направих един Lady с 25 чхг чувствителност и бам - втора черта след няколко минути. Зачудих се какво да правя и с втора урина направих още 2 теста - един китаец и един шуър ,който си паза от ноември 2018. И на двата имаше 2ра черта макар и супер бледа. Бях с ясното съзнание, че нещо не е както трябва , не спира да ми цапа кафяво и на 1 ден закъснение чертите са много бледи. Трябваше да си пускам ТСХ днес и да ходя на зъболекър , както и да си правя снимка на зъб. С ТСХ пуснах и HCG за пръв път в живота ми. Снимката я пропуснах, за всеки случай. Цял ден ходя и проверявам на южния бряг какво е положението - както се казваше в един сериал "Not good, not terrible" Grinning След като Рамус ме накараха да си ям ноктите от притеснение до 17:00ч, HCG излезе - 26,47. По същото време обаче, там някъде на юния бряг се прокраднаха и първите кървави нишки. Та, честита ми БХ ! Казвам честита, защото за мен това е радост, макар и много хора да не го разберат. След 1г и 4м , след толкова неупсехи, операции на ММ, изследвания, ходения по лекари, изпити добавки от ММ и нито 1 положителен тест за бременност, искам да ви кажа , че днес в нас е празник !!!
Още след 1вия тест знаех, че няма да е наред всичко и реших да споделя с ММ, за подкрепа. Веднага му казах, че няма да го бъде и да не се радва. А той миличкия ми каза " Ама все пак е станало, само малко си бременна , не много ! Значи сега започваме". Още повече се зарадвах, че сме на едно мнение.
Сори за фермана, но вълненията бяха много двуполюсни днес цял ден и този не излизащ резултат , но реших сега да ви го споделя и ще ви държа в течение през следващите дни. За мен това е малко щастие, стъпка към голямото ! Ще пусна в петък пак кръвен да видим какво се случва, но предполагам до тогава ще ми е тръгнало нормално.
Интересното е ,че на 30ти имам час за д-р Калчев ! Ще имам повече материал за разказване с тази БХ Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:

# 606
локо, силно се надявам да спре и да не ти идва Hug и ако все пак ти дойде нормално, радвам се, че ти се радваш

# 607
Локо, тъкмо си мислех за теб и веселите ти постове. Понякога се изумявам от предчувствията си, честно. Честито и лека бременност. Нова „майна” е напът. 😁
Недей да отписваш нищо. Рано е заключения.

# 608
  • София
Ех, Локче, съжалявам. Confused
Наистина са много бледи като за 14ти ден след О.

С тази настройка обаче няма как да не стане съвсем скоро !!!
А и нали след БХ често нещата се случват бързо - а дано, стискам всички възможни палчета ! Hands Pray

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 20:19 от rave

# 609
Локо, хич не бързай да отписваш двете чертички. Ниско е ЧХГ, ама като нищо тестовете за О да не са били верни и да е била по-късно. Дайде пу пу дано да съм права Heart

# 610
Локо, прегръщам те и ти пожелавам това ЧХГ да се развива както си трябва!
Прекрасни снимчици Диди и Рейв. Размечтах се и аз!

За мен днес е тъжен ден и просто чакам да свърши. Утре съм при док. Ще видим какво ще си говорим сега с тази заповед...

Хапвам и от тортата на Маргото, че изглежда страхотно! Нека този ден ти е прекрасен! Другото ти го пожелах вече! Flowers Four Leaf Clover

# 611
Рейвче, не отписвай толкова бързо нещата. Провери в петък пак ЧХГ и стискам палци Б да се развие нормално.

# 612
Локо, а дали да не включиш малко прогестерон, поне до петък?

# 613
Ооо, дано, дано да се качва чхг и да се развие добре бременността. Да, малко е ниско, но пък не се знае кога точно все пак е била ову.. знам ли. Аз не съм никак по празните надежди, но не бих отписала нещата все още, ако ставаше въпрос за мен.

# 614
Локо, имаш стиснати палчета и от мен да нараства чхг. Все пак скоро беше Великден, не се отказвай, не се знае. Ако искаш започни утрогестан или се консултирай с лекар - не знам и аз, смисъл не може ли нещо да се направи? Още веднъж ти стискам палци и успех HugFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт