Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 712
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
Честит рожден ден, Марго!! Simple Smile Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers SeedlingFlowers TulipPeople Couplekiss People Baby

За гела - имаме още от стария вид опаковка, та не съм виждала новия, ама не звучи добре което описвате.
За схемата - понеже ние не можем всеки месец да правим маратон, гледаме да хванем деня на положителния тест и следващия ден, пък ако се получи в още дни още по-добре.

Извинявам се, че се намесвам пак от никъдето...
Искам да споделя, че и при мен в почти година опити, тези дни считах за най-пълноценни (не сме от много щракащите). В крайна сметка въпреки тестове за О и уж доказана такава всеки месец след 14-ти ден взе че стана в месеца в който щракахме на ден 10 и 12 и бях отписала месеца. Тоест както се е писало и преди тук май дните преди О са по-пълноценни.

# 616
  • Варна
Локо, радвам се, че приемаш нещата така, дори и БХ да е! Все пак ти пожелавам от цялото си сърце, да се окаже нормално развиваща се бременност! Гуш!
МамаНаПринцеса, за Локо искаш да пишеш Simple Smile Извини ме, че те поправям, но предпочетох да го отбележа, за да се редактираш. Погал по тумбата 🤗
Диди, Б1 и Б2 са чудесни! Голяма забава ще е с двамата мъжаги Simple Smile
Борнче , от теб няма ли да има почерпка? Кийпи, ти що не черпиш? Айдееее, поправка, моля! ❤️
Ро, все забравям да пиша. Онзи, твой пост ме докосна дълбоко, благодаря ти!
Одри, как си? Мислите ли да действат скоро?

# 617
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания, и тук, и на лични, стоплихте деня ми и ме накархте да се усмихна, а и да поплача Heart
Много се зарадвах и на снимките на нашите бебета днес, все такива хубави ъпдейти да виждаме!
Локо, стискам палци за добър развой. Много се радвам на нагласата ти, и да , имплантацията си е празник, особено при такива фактори! Изпращам много положителни мисли!

П.С. Тортата беше вкусна и сравнително лесна, направих я комбинация от 3 рецепти, който желае ще му напиша на лични рецепта

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 09:07 от margolotta

# 618
  • София
диди минавам под прашеца на младежите и си събирам малко по джобовете- страхотни снимки! Пу пу
loko на един дъх ти изчетох поста, ускори ми се пулса направо - подкрепям arven-чето дано е само зацапване и всичко е наред, но нагласата ти е най-важна и тя е на победителка, каквато си - всичко ще бъде наред и при всички положения си една стъпка по-близо- изпращам ти позитивните си мисли!

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 10:58 от Animor

# 619
Loko,  целувки и прегръдки:)
Не го мисли, не се тревожи.
Ти си силна, и ще успееш!
Честит Рожден Ден на Рождениците от мен! Здраве, Щастие, Обич и Сбъднати Мечти Simple Smile

# 620
Локо понеже гризах нокти с теб цял ден няма какво повече да коментирам, голяма стъпка напред, а дано да не е само една крачката! Hug 
Но се включвам да адмирирам публично високия ти дух! Да кажа, че аз също много се надявам за теб! Но и че от много дни следим базална температура и тестове за О, и днес си е 15ти ден след О, няма как да е била по късно, а за този ден чертите са много бледи, а чхг ниско. Но, надежда винаги има!
Само че с прогестерона шега не бива, той е по лекарско предписание, а поне моят лекар ми е казал, че да се предписва прогестерон при естествено забременяване без визуализиран сак в матката е меко казано безотговорно. А ако е в тръбата? На такъв ранен етап бременност няма как да се задържи с утрогестан, особено при липса на доказана прогестеронова недостатъчност(къса лутеална фаза например). Има си естествен подбор. При арт е различно, там започва прием от трансфера, в матката. Случая на рейв от деня след О също е различен, защото тялото работи с повече прогестерон от зачеването. Но изведнъж да се напомпа с прогестерон без да се знае къде е имплантирането не съм чувала да се практикува. Надявам се да съм била полезна на някого, нямам за цел да звуча негативно, позволявам си го, защото наистина си пишем с Локо и за тези неща сме на едно мнение.

# 621
Локо, ехааа, как се развълнувах с теб! Разбирам те прекрасно. И аз често си мисля, че ако дори имам БХ ще се радвам, защото е някакъв положителен знак, сигнал, че все пак нещата се случват. Стискам ти палци много силно, нищо не се знае още Heart
Марго, страхотна торта си метнала, разкош! Бъди жива и здрава, желая ти много скоро да получиш  най-желания и прекрасен подарък Simple Smile
Рейв, Диди, вашите снимки ме разтрепериха, толкова е хубаво. Минавам под бебешкия прашеееещ Blush

Момичета, нямам какво много да споделя, но ви чета всеки ден. Предстои ми ову и съм се оборудвала с тестове. Моля се поне на тях да имам две хубави черти, че иначе бая ще се притесня вече. Спряла съм всякакво ходене по лекари и изследвания обаче се чудя вече колко ще продължи това и до кога да чакам. При Калчев не знам изобщо кога ще се доредя и май трябва да обмислям варианти да започваме в нашия град изследвания - то най-вече цветна снимка за мен и спермограма на ММ. Обаче цветни снимки дали правят изобщо сега!?
Hug

# 622
Ох, Локо, извинявай. Объркала съм ви с Рейвчето. 🤭 Арвенче, благодаря, че го отбележи. Като видях харесването от Локо и се усетих каква велика глупост съм сътворила, ама тя се е сетила, че е за нея.

# 623
  • Dope Reach
Локо, нека бъде! Hands Pray
Арвенче, Hug
Марго, престани вече, моля те... На диета съм. Grinning

# 624
Локо възхищавам се на борбеността, която имаш и чувството, с което ни разказваш всичко. Изчетох поста ти за един миг и много се развълнувах! Хубаво и че вземаш най - положителната страна на случващото се и явно нещата скоро ще се случат! Heart

# 625
Локо,дори и биохимична да,е не съм предполагала,че може да се зарадвам! Все пак стискам палчета да те изненада следващото ЧХГ и да нарастнало!

# 626
Loco Стискам палци да се окаже нормална бременност. Flowers Four Leaf Clover

Между другото и аз съм си мислила че може би бих се зарадвала на такава бременност, поне да знам че нещата са започнали да се подреждат.

# 627
И аз си спомням с носталгия моята БХ 😁
Никак не е хубаво, ама поне знаеш, че нещо се случва. Тогава не мислехме за деца, но бяхме много развълнувани ( 2015 беше). ММ беше по-разочарован от мен. После след миседа, аз се скапах, а той ми повтаряше, че третият път ще е за щастие. Дай Боже планът ми да се изпълни и да стана майка на 30. Винаги ще имам съмнения дали всичко ще е наред, докато не родя, но съм доста оптимистично настроена.
Днес пуснах изследванията и чакам само витамините. От всичко пуснато имам неща извън норма, ама като за бременна се надявам да са ок. В понеделник ще ъпдейтна след прегледа при доки, ама той по принцип си е оптимист, та ще каже, че всичко е ок.

# 628
Благодаря ви момичета, много сте мили Heart
Работата си е кажи речи ясна от началото. Сутринта темп не е паднала и нямам цикъл, само зацапване и то на т.хартия, но от двата теста дето направих сутрнта, само единия имаше същата бледа чертичка като вчерашния. Китайския даже не си направи труда да се занимава с мен Grinning Утре сутрин ще пусна кръвен да видим дали спада чхг-то и продължаваме напред.
Точно в понеделник пазарих за едни 100 бързи лева от Ремедиума гелче и витамини за ММ. Сега и той има голяма мотивация, че има смисъл да пие шепичката хапчета и да не пропушва отново, колкото и да му е трудно !
Четох едно проучване, че 76% от жените , преживели БХ , забременяват до 3 месеца отново. Викам да не се цепя от колектива, стига с тоя индивидуализъм ! А и тук не малко момичета доказаха теорията на практика Simple Smile
Иначе се възползваме максимално от бременните ми дни - само се бъзикаме с ММ. Той вика, че това бебе го изненадало и бил неподготвен като Бойко Борисов зимата за снега , защото нямал кола да го вози ( продадохме колата преди 2 месеца и ММ е кахърен като Йори от Мечо Пух, всеки ден следи обявите ), а аз го бъзикам да не кара бременна жена сама да си обува обувките Grinning
Той бил показал, че може и това му било Демо Бебе, като си купел колата, щял да прави Про Бебе !
Общо взето избираме да гледаме само от положителната страна на нещата. Машината за бебета сме я пуснали в експлатация Simple Smile

# 629
Локо, беее 😁 завиждам ви на отношенията с ТМ. Много сте забавни и двамата. Моят е малко темерут, ама такъв си го Аресах още 2007, таа...  😁

Общи условия

Активация на акаунт