Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 709
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Локо, и аз да кажа , и аз - надежда винаги има поне до втория кръвен тест! А ако е БХ , наистина е добър знак, че на южния бряг нещата вървят. Става бре, и пак ще стане !!

Диди, ми те готови човечетата , почти изпечени вече Simple Smile Браво браво Heart

Арвенче, а ти как си, свърза ли се с друг доктор за преглед?

Аз още нямам новини след последния преглед преди 10 дни, когато бяхме 4,2 см. Предстои ми комбинирания скрининг и силно се вълнувам. Иначе обичайното, лошо ми е, не съм на себе си Grinning

Момичета, моля ви подпишете петицията за инвитрото. За много жени това е шанса да имат бебче, ако някой се интересува в темата за интертото се разви разгорещен диспут , може да прочетете.

# 631
Диди много  са сладки твоите юначета ! Колко бързо пораснаха , пу пу да не им е уроки !
И аз мечтая за близначета само че женски 😁 , но и мъже да са няма да ги върна !
Локо и според мен това е напредък  дори да е БХ (дано да не е ) , все пак знаеш ,че нещата се случват . И аз бих се зарадвала на същото .
И ние с ММ много се бъзикаме,  особено последния път , когато ми излязоха онези гадни черти . Веднага се замечтахме  за креватче , количка , проходилка , дори си купих сокоизтисквачка за да може да правя сокчета на бебето като му дойде времето. Нямам търпение да готвя за бебето си .ММ веднага започна да си фантазира, че ще има син , и когато стане на 7 ще го запише на бокс , да ама не ! Няма да мога да издържа да гледам как някой ми тупалка детето 😁.
А , и за детска градина говорихме .
ММ не иска да дава детето на градина , защото племенника постоянно се разболява там , но няма как да стане и това . В нашия град е много трудно влизането във висококапацитетна  градина , но аз ще му запазя място още като стане на 1 .
Размечтах се ...
Ц свърши вчера,  и от днес започваме отново с пълни сили . Не знам какъв е този мой човек ,но когато не трябва тогава иска , а по време на О му се спи та не се трае. Абе дай боже и аз да видя двете чертички преди да навърша 21 .

# 632
Здравейте! Чета, съпреживявам ви, но аз си траех, защото няма какво да пиша. Локо ме разби - направо ме разведри в тази карантина, зарази ме с вашия прекрасен дух, благодаря! Стискам палци да си добре и да влезеш в онези 78%, ако случайно действително се окаже БХ сега.
Не съм честитила на Лара и Филмме, браво момичета! Особено за Филмме си спомням, че се беше поуплашила от короната по едно време. Вече си имаш дргуа тема за размисъл Simple Smile

За Арвен и аз много се взъмутих от онова пътуване - да се лашкаш от нощите за преглед, повлиян най-вероятно от нещо лично си на доктора... Трябваше да му кажеш, че е разочаровал освен теб, още куп жени в страната!

Видях из страниците нови момичета, всичките със силни лични истории. Пожелавам ви здраве, енергия и скорошен късмет от тази блага тема!

Рейв, Диди,  благодаря за красивите снимки! Прекрасни малки човечета!

Аз днес почнах да правя ову тестовете (на ден 11). Първия даже ме е срам да го снимам и споделя - дори контролната лента е бледа, хаха! Нямам късмет с тези тестове и това е. Но поне ме разнообразаяват в тъпото ежедневие. Взела съм си Клиър. Нали тях бяхте препоръчали тук?

Много тъпа заповед за инвитротата. Благодаря, че казахте за петицията!

# 633
Рейв и Диди, благодаря за снимките , усмихвате ме! Диди, ми те големи мъже вече Simple Smile
Локо, както много момичета са ти писали, много се радвам на твоите постове,  позитивни и с ведро чувство за хумор.
Добре дошли на новите момичета и не се задържайте дълго!
Арвен и Рочи, благодаря за подкрепата! Вм-НВХ не ме плаши само по себе си. Аз така или иначе основно на салати и месо карам, картофи не обичам , ориз ям рядко. Обожавам мазни ръвки и зелени салати, но пусто обожавам и шоколад и всичко сладко. Често правя торти, сладоледи, бисквитки , бонбони и каквото друго се сетите, а шкафчето ми винаги е заредено с шоколад. Там ми е проблемът. Пристрастена съм и резултатът е виден- преди Великден захарта ми е била 5,97, а след - 6,35 , при норма до 6,10. Последните години захарта ми е била винаги близо до горна граница, но никой не се е сетил , че може да имам проблем. Благодарение на групата прочетох за хома индекс и ИР и реших сама да си пусна изследвания. Така или иначе ще се консултирам с ендокринолог. Арвен, а защо да не пия метфогама на своя глава, като така или иначе от репродуктивния ми е изписана по 250мг на ден преди ин витрото?
След всичко от последните дни и покрай извънредно положение, май почва да ми е все едно , че както върви и сватба няма да има на този етап. Нищо , че почти всеки ден ми пристигат поръчки от Алиекспрес за декорация за сватбата, нещо нямам настроение и ентусиазъм като преди.
Сега отивам при моята докторка и после ,ако има какво , ще чпдейтна.

# 634
Ами момичета, днес по странно стечение на обстоятелствата бях на лекар и той каза че всичко ми е чудесно и лигавица и жълто тяло и тн, но не спомена да е забелязал нещо друго, така че още преди цикъла ми знам че този месец е отписан и ми е тъжно.
Той поне страшно се въодушеви колко добре изглеждат нещата и че сме в идеални стойности за процедура, ама на...ИП.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 16:22 от JessitoBG

# 635
  • София
Подписах. Не ми е дошло до главата,но се възмутих колко безочливо пренебрегнаха темата на брифингите,въпреки конкретно зададен въпрос!

Арви, Kissing Heart.
Много се смях. Grinning

Има организирана петиция във връзка със заповедта за инвитро процедурите.
Аз се подписах.
Мисля, че всички трябва да го направят, дори и тези, на които не им е дошло до главата !

https://www.peticiq.com/21042020

# 636
Подписах и аз .. 😐

# 637
Локо, как реши че БХ, надявам се да не е, а да си е the real dial. И те разбирам, че се радваш, дори да е БХ, аз не съм забременявала никога, нито по погрешка, нито нарочно Simple Smile Като гледам как го преживяват това с БХ някои момичета, може би е за добре, ама от друга страна проблем с имплантацията, което аз си мисля, че може да ми има, ми гадно нещо си е.
Дримърче, как си се размечтала, отива ти на ника.
Арвен, добре съм, (ти как си ?).
Скрит текст:
Дойде ми преди няколко дни истински цикъл за първи път от 17.02, радостна съм Simple Smile
За естествени опити бях решила първо да чакам това - да се оправи цикъла и после да решаваме. Имам още 5 месеца лекарства, мисля че и този месец няма да ги бъдат опитите, пак ще отворя дума на лекуващата ми лекарка на следващата контрола другата седмица. Такъв е периода, месец за месец ще решаваме. Казах в Надежда, какво е казал професора на второто мнение, че не пречи да се правят опити, ама те не искат да рискувам, пък и стана след пункцията, така че пункции и трансфери са отписани засега. В някакво спокойствие съм обаче.
Още се чудя дали да подпиша петицията, то не е случайно, че са спрели процедурите, където няма спешност. Ако се разболеят лекарите пак ще спрат процедурите, ама по по-гаден начин. От друга страна разбирам момичетата, дето бързат и също какъв ужас ще настане като разрешат процедурите. Абе чудя се.

# 638
И от мен имате подпис. Много глупаво решение. По-опасно е да се ваксинират бебетата в това време, но това е друга тема.
Честити сърчица 💜

# 639
И аз подписах петицията. Има жени, за които всеки месец е ценен и чакат от години.

Мен днес ми е 11 ти ден от ову( ако е било тогава изобщо, въпреки че положителен ову тест имах) и се тествах. Теста отрицателен. Хем знам, че е рано и има някакъв шанс, хем се разочаровах.
Тетсвам се рано и от любопитство и защото трябва да започвам да слагам Фраксипарин възможно най- рано след положителен тест.

# 640
  • София
Одри, този път не мога да се съглася с теб. Ама както и да е.

Мен ме потресе лекотата, с която генералът отсече снощи на брифинга 'това е процедура, която може да се отложи във времето'. No Mouth

Хайде, някой да дава две чертички и да приключваме набързо, че новата тема е готова. Smirk

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 21:55 от rave

# 641
  • София
Момичета, дори и темата за петицията е хубава според мен,защото се споделя,ако някой е научил нещо. Аз съм медицинско лице,работя с много лекари,разговаряме непрекъснато. Разбирам и Одри с нейните колебания. Аз също признавам,че се уплаших дори най-стандартни опити да правя април месец,заради неизвестността.  Поговорих с колегите,вкл. с гинеколог,който е проучил максимално нещата. Разказа ми доста за случаите,даде ми и зелена светлина за опити дори. Мой си беше избора. Точно това смятам,че трябва да се направи - не да се реже с нож на пресконференциите,а да се поговори с желаещите майки,да им се даде шанс да направят личен информиран избор на базата на това какво се знае към момента. Винаги би могло да се отвори "коридор" за тях на обезопасено място примерно в един ден от седмицата,на което първо да се изследват и след това да се направят манипулациите. Засега до колкото разбрах няма вертикално предаване на Ковид,нито трансплацентарно,пак казвам засега,информация тепърва се събира и има неизвестни,може междувременно да са се появили случаи. Но и rave е права - поведението,което демонстрираха е недопустимо,особено когато всеки ден е ценен. Най-лошото,което можеш да причиниш на пациент е да игнорираш тревогата и болката му,от каквото и естество да е тя. Всеки има право да бъде информиран подробно и забраните да бъдат аргументирани,тогава биха били приети с повече разум. Ако нямаш съзнанието да обясниш на достъпен език и да  помогнеш и на психиката,просто значи не си осъзнал една от големите отговорности на бялата престилка.
Спирам да съм толкова сериозна. Благодарна съм да съм сред вас  и да виждам чертички,точки и снимчици на надеждата Simple Smile

# 642
Одри, този път не мога да се съглася с теб. Ама както и да е.

То аз нищо не съм казала, освен че се чудя. Бих искала да чуя какво мислят лекарите и персонала. Това, което чета тук на форума от пациентките е пълно основно с егоизъм.
За мен примерно е по-изгодно да не спират процедурите, ама в ситуацията не ми е възможно да мисля само за себе си.
И да това е процедура дето може да се отложи, а разлика примерно от животоспасяваща операция. Пък и става въпрос за по-малко от месец, поне за момента. Дали се налага да се отлага е друг въпрос, но че може - може.
Това са моите две стотинки по темата, повече няма да коментирам.

# 643
Здравейте, момичета! Честито на забременелите и добре дошли на новите! 🍀
Съжалявам, но не съм чела последната тема, затова толкова обобщено пиша!

Минавам да ви замерям с наакани памперси! На 09.04. в 00:52 ч. се роди моята Радост цели 3,390 кг и 52 см. Беше интересно раждане - ден и половина с контракции вкъщи и накрая с пълно разкритие в последната минута тичах в болницата. Доки до последно не ме пускаше да ида с думите "природата те подготвя за раждането", но в 23 и 30 на 8 април като се плиснаха водите се усетих мнооого подготвена. 😂 Стояхме 5 дни в болницата, че имаме пукната ключица и беше нагълтала зелени води и имаше инфекция, която излекуваха. Вкъщи сме си от 10 дни и съм много щастлива, че влизаме в ритъма на новия ни живот! 💞

Желая на всички ви скоро да сте на моето място и да влизате тук само, за да кажете някоя хубава новина покрай бременността/бебето! ❤

# 644
  • Dope Reach
Ех, Блеки, кога съобщи радостната вест, кога тя се материализира... Сякаш времето лети!
Доволно вземам от нааканите памперси, нека те радва малкото чудо! Heart

Общи условия

Активация на акаунт