Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 708
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честито, Блекче, да е жива и здрава малката принцеса, и да бъде гордостта на мама и татко ! Gift Heart

Наистина времето лети отвратително бързо, сякаш вчера обсъждахме дали при doggy style стават повече
момчета /едва ли помниш/. Joy
Та даже ни цитираха в една
глупава тема. Grinning

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 02:17 от rave

# 646
Блеки, честито! Желая й да расте здрава и щастлива Радост, а на теб бързо възстановяване.

# 647
Честито Блеки! 💕
Да е здрава и щастлива! А на теб бързо възстановяване! 😘

Радост е прекрасно име!Беше ми в листата с имена за момиче! 🤣

# 648
Блеки Честито Heart

Аз бях при Начев. Пусна ми макропролактин и това е. Според него нищо ми няма след като имам цикъл и овулация. Не ми е бил чак толкова висок пролактина. Казах му за смачканият фоликул и мнението на Персенска, че щом имам цикъл значи нямам ПКЯ. Според него имам ПКЯ, но той не може да ми изпише лечение, та пак съм в задънена улица.

Не знам вече при кой да отида и да обърне внимание на изследванията. Не мога да си сменя лекаря в Надежда и май ще е добре да се обърна май към обикновен гинеколог. Лошото е, че моята има час чак след месец.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 09:54 от Пълнолуние

# 649
Здравейте момичета бях писала отдавна в темата и бях разказала моята история, но нещо положението в темата беше много напечено и май се отказах да пиша, но за сметка на това Ви чета редовно и се вълнувам за вас .Накратко да кажа имаме един голям син и 2 миседа миналата година бях в Щерев където ми обясниха че нямам проблем и да продължавам  шест месеца с опитите, ако не стане инсеминация. Беше ми доста странно защо се налага, нямам против, но те не ми дадоха логично обяснение имам проходимост, спермограма ок, затова като минаха 6 мес.  потърсих второ мнение на друг гинеколог,  който откри че имам полипи. Правих хистероскопия януари точно преди да започнат  грипна ваканция, епидемия и така нататък и сега за първи месец, започнахме с опитите а между другото според него ТСХ беше високо бях при Начев и той ми изписа терапия, която спазвам. Освен еутирокса пия фемибион и инофолик. Този месец не се справих много добре с тестовете за овулация нещо не можах да се ориентирам загубила съм тренинг но опити имаше във важните дни, та въобще да не идва, че не знам дали му е ясно!:joy:

# 650
  • Варна
Блеки, честита дъщеря! Бъдете здрави и много щастливи!!! Ама как се издържа до 10 см вкъщи, да питам аз ?!?
Кийпи, друг АГ не съм търсила за сега. Следвах си лечението на моята АГ във Варна - 10 дни пих Клиндамицин. До няколко дни очаквам менструация и много се надявам да нямам отново същите проблеми, като приключи. Иначе ако пак се появят проблеми, ще се ориентирам към " Надежда" - само там лекуват ендометрит с директно впръскване на АБ в матката, та така. Така или иначе, нищо повече не мога да направя за сега, предвид ситуацията с вируса. Толкова много се надявам, просто всичко да се подреди и да нямам нужда от повече обикаляне. Пътя за мен е направо убийствен, защото в повечето случаи отиваме и се връщаме на същия ден, това са си 1000 км и около 500 км шофиране поне за мен.
Одри, аз по друг начин разбирам новата наредба, даже май изобщо не я разбирам Grinning Не намирам логиката, как можеше до преди няколко дни да се правят ин витро процедури, а сега да не може, какво се промени? Съгласна съм, че трябва да започнат да се извършват плановите операции, за някои хора са неотложни. Нали уж лекарите твърдят, че вируса не преминава през плацентата. Мисля, че трябва да се даде избор на пациента дали да продължи с процедурите или да ги преустанови временно, или избор на самите клиники, дали да правят процедури.
Пълнолуние, не знам какво да ти кажа, освен да търсиш друго мнение, щом не се чувстваш спокойна след прегледите. Много е тъпо така ...
Ирен 11, не съм те съветвала да не си пиеш Метфогамата, а да се консултираш с ендокринолог Simple Smile Коя степен ти е ендометриозата? Може да не е толкова тежко положението, колкото си мислиш, щом са те оставили без лечение. Къде те оперираха?

# 651
Блеки, честита Радост! Прекрасно име за момиче, да расте здраво и щастливо детенце!

Арвенче, Надежда е много добър избор. Вярно пристрастна съм , но аз съм адски недоверчив човек , а в клиниката успяха да ми схечелят доверието и уважението. Проблемът там е че са претоварени и от разсеяност може нещо да изпуснат , но има добри специалисти и организация и правят каквото могат, в един момент просто те опознават и те и ги чувстваш като семейство. Съответно си изработих подход да съм по-настоятелна и да питам повече и така в екип нещата вървят. Винаги трябва да има човечност в отношенията пациент - доктор.
Съчувствам ти за дългия път , убийствено е толкова да се пътува, та не знам принципно дали да не се огледаш и за по-близка клиника.  За жалост за област Варна нямам информация, но има тук момичета от Варна, дали не биха могли да те ориентират.

Нахлувам с малко щастливи новини, за едно от вашите бебета Simple Smile) Днес минах БХС и всичко изглежда наред , каза, че е красив , и на 80 % сме момче (което си го знаех). Камък ми падна от сърцето, не можах да спя от притеснение.Пуснах и пренатест за Даун за всеки случай. Нищо не видях иначе , както каза лекарката: "Ама как може да не виждаш? Ръката виждаш ли я? Не?! Да не си счетоводител?" Казвам - не, юрист. Еми почти същото , все сте лишени от въображение Grinning

И така , трепети трепети ,  знам , че всяка от вас ще ги изпита и аз ще съм тук да ви поздравя.

Което ми напомня, че май не честитих на Лара лара и Fillme, което не означава, че не съм ги отчела и не съм се ухилила до ушите. Само така !!

Чакам вести от Локо Wink

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 10:51 от Анонимен

# 652
Кийпи, супер, да те радва товят красавец до термин и след това! Както Блеки си има Радост - честита да е! И тя е една малка героиня Yellow Heart

Момичета, днес се появи плаха, бледа тестова черта на Ови теста, ура! Май не съм виждала никога дори такава! Някои от вас са поставли снимки, които ми приличат на принт скрийн от приложение - вкарваш си снимките на тестовете по дни и то ти ги подрежда... Има ли такова, можете ли да препоръчате?

# 653
Frekoko в малкия ми опит с О тестове ползвах Glow. Имаше опция да се снима теста и изписваше даже дали е + или -
Блеки, да ти е жива и здрава принцеса Радост!
Кийпче, още няколко ни трябват и ще направим футболен отбор набор 2020 на искам бебе Grinning
Локо, аз имам едни много добро предчуствия и обикновено съм права. Чакам с нетърпение да разберем
Петицията и аз я подписах. Според мен всяка една жена, стигнала до изборът за репродуктивна медицина има достатъчно акъл в главата си, за да прецени дали моментът за нея е подходящ или не. То хубаво вируса, ама то така може и с години да отиде като гледам. Не казвам, че не е страшно, но според мен тук малко повече се преекспонират нещата.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 11:00 от Диди ❤️❤️

# 654
Frekoko, аз използвам Premom и Glow. Повече ми допада Glow, защото пази и оригиналните снимки и ги дигитализира, като отчита дали е + или - 🤓 Ама аз съм пристрастена към приложенията по принцип 😃 Имам и трето 🤣🤣 Най-интересното е че, трите показват различни дни на О.
Аз си чакам деня за тест, много съм нетърпелива. За такива като мен една малка закачка

# 655
  • София
Блеки - Честита ти най-голяма малка Радост ! да сте живи и здрави ! взимам си и аз с умиление малко от нааканите памперси, з акито благодаря Simple Smile
Happiness добре дошла -  не се задържай, а докато си тук не се свени да пишеш Simple Smile
MrsAlwayssRight - много се радвам на нхубавите новини - пупу да расте младежът! чакаме в скоро време да ръсиш със синичко!
Frekoko Premom  e едно от приложенията налични и едно от най-популярните - но виж различните варианти и кое ще ти е най-удобно. Така наистина е много по-лесно да си ги складираш и пазиш тестчетата...ужким засича и ти определя ипика на наситеност, но е за определени тестове ( на някаква марка дето я няма тук), но и на наличните засича - и все пак е до лична преценка.
Петицията и аз я подписах.

# 656
Арвенче, да ти кажа честно, очаквах много повече да ме боли.. На 7.04. ходих на тонове и ми казаха, че няма да родя до края на седмицата, проверриха ме за разкритие и стомаха ми беше високо. Обаче овнето реши да ме изненада рязко и с дишане и подскачане на края на леглото си издържах всичко вкъщи. Даже и кръстиците ни дойдоха да ми оставят един сак за родилното привечер преди да родя. 😂 В болницата ме похвалиха колко бързо съм родила и ми викат, че щели да се радват, ако всички са като мен. Псоле в неонатология ме питаха постоянно дали съм първескиня, че съм била много спокойна, а другите родилки много се шашкали. 😂 Общо взето малко неочаквано, но бързо и сравнително безболезнено станах майка. 💞

# 657
Блеки, честита Радост, да расте здрава и много щастлива, а на теб бързо възстановяване!
Кийпче, HugHeart
Фрекоко, аз съм ползвала много, включително и Glow, Femometer в момента ми е фаворит, документира много добре резултата, не само с плюс и минус но и предполагаема стойност на ЛХ.
Момичета, при мен не е добре положението, чакам в момента пред спешен кабинет. Стискайте палци, после ще пиша.

# 658
Момичета, за Premom, аз го ползвах и с тестовете, пригодени за него, приложението е супер! Винаги ми е отчитало пика точно, въпреки че цикълът ми беше нередовен и ужасно дълъг. Ползвах тестовете на easy home, които също бих казала, че са чудни. Дават ясни черти и когато тестът е положителен, са си направо категорични. Не живея в Бг и тук си ги поръчвам от Амазон, излизат супер евтино, 50 теста за О + 20 теста за Б са 16€, само не знам как е с доставката до България и колко се чака. И все пак, ако някоя е заинтересована, оставям ви линк: https://www.amazon.fr/Easy-Home-bandelettes-Ovulation-grossesse/ … y+home&sr=8-3
Прикачвам и снимка на приложението как изглеждаше при мен при овулация и с тестовете, пригодени за него. Стискам палци на всички, скоро да търсите приложение за следене на бременност, а не на овулация. Поръс и с малко неопределен прашец ❤

# 659
Блеки, честита Радост. Само радост да ти носи. Надявам се всички да родим като теб, герой си.
Кийпи, страхотни новини. Наистина много момченца. Както Диди казва, наистина може да се сформира футболен отбор. Аз имам усещането, че и моето ще се окаже момче (за радост на таткото), а казват, че майчинският инстинкт рядко подвежда. Ще видим.
Фрекоко, аз си бях изтеглила Glow по препоръка на момичета от темата (Ommm мисля, че го ползваше, и не само тя), но така и не го ползвах. С тестовете бях активна лятото, но ми писнаха и не винаги успявах в един час да ги правя.
Марго, стискам 8 броя палци 💕. Пиши после.

Общи условия

Активация на акаунт