Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 723
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Такаа, започна голямо чакане... Много го мразя този период, като увеселително влакче съм. Ту съм супер развълнувана, ту съм супер отчаяна. Измислям си несъществуващи сипмтоми за Б. Но след 10 дни ще се разбере инстината.
Няколко неща ме притесняват, ако някой може да даде съвет... Днес бях на преглед, защото от 1  месец ме боли гърло, без кашлица. Изписаха ми Бисептол. Докторът каза, че е безопасно да го пия, все още няма установена бременост, но в листовката пише друго 😥 Сега стоя и го гледам плахо.
С този Prefert gel стана голямо “мазало”. Само веднъж го ползвах, но ми беше много трудно изобщо да изстискам нещо, а ако излезе нещо от тубичката, хич не отиваше на мястото си. Почувствах се като пълен провал. Един гел не мога да сложа. Има ли някаква тънкост която не знам?
И последно в този твърде дълъг пост. Правих тестове за О. за първи път, спрях още след първия отрицателен, което беше на 18.04., но от вчера имам много ЦС, а предполагаемата О. е била на 17-18 април. Дали трябваше да продължва да правя тестове? Та сега се филмирах, че не е била тогава. Много объркана се чувствам
Скрит текст:

Благодаря, че изчетохте тези небивалици 😩

# 541
  • София
Пълнолуние  и според мен за витекса би трябвало повече време за даде резултат. И все може да питаш дали да не приемаш нещо друго за смъкването на Пролактина. Аз наприемр приемам Бромокриптин по половинка всяка вечер и поддържам в добри нива пролактина вече над година, но има и други подобни продукти - някои лекари съм забелязала не са май фенове на Бромокриптина, "но щом ми понасял добре" да съм си го пиела... мног обичам такива уклончиви инеясни отговори, но това получавам последните 2 пъти ...

# 542
Аз също въпреки, че правих тестове за ову и имах отчетлива втора чертичка на 13 ти ден от цикъла после имах разни прибоцквания в овулиращия ми яйчинк( само той работи, другия спи дълбок сън) до към 18-19 ти ден от цикъла. Аз не си усещам ову по принцип и за по- сигурно поработихме целенасочено съответно до тогава. И после от около 20 ти ден на цикъла съм с пмс, а ми е доста рано. Днес ми е 23 ти ден, а си имам онези специфични усещания в областта на корема. На мен ми е около 28-30 дни цикъла по принцип. Този пмс обаче за мен нищо не означава. Аз когато бях бременна( с бременността със загуба в голямата седмица) нямах абсолютно никакви симптоми до 6-7 седмица, а после се спуках да повръщам, имах главоболе и още екстри. Затова и сега определено не се впечатлявам от липса или наличие на каквито и да е усещания. Може би единствено съм забелязала, че като ми скочи прогестерона около седмица след ову вдигам и темп 37-37.2 градуса вечер и Си знам, че с тази темп няма да ми дойде, но падне ли и на другия ден си идва цикъл. Сега вече по време на бременността не помня да съм следила температура, но със сигурност не съм била с 37 градуса през цялото време, така че и това не е особено показателно.
За усещането в гърдите пак по време на същата бременност както ми бяха напрегнати гърдите преди закъснението на цикъла и седмица след това изведнъж от днес за утре това изчезна и аз полудях направо. Ходих преЗ два дни да пускам чхг, което беше доста високо и се удвояваше перфектно. Бременността приключи мнооого по- късно по съвсем съвесем други причини. Така, че и това с гърдите не ми е показателно, но все пак при всеки е индивидуално.

# 543
Здравейте , момичета ! Чета ви редовно , но не съм писала дълго време , защото се случва нещо много лошо в нашето семейство , но няма да изпадам в подробности ...
Искам да ви пожелая много , много здраве на вас и вашите семейства . Стискам силно палци за скорошен успех на всички ❤

# 544
Пак съм аааз - болки много силни цял ден (не помня откога не съм имала такива), цикъл няма.. побърквам се... не знам да пия ли обезболяващо (имам само аулин), да изчакам ли, колко да изчакам  Confounded

#остават0дни

# 545
Мери, дано всичко да се оправи! Каквото и да е- бъди силна!

Гърлче, аз на твое място нямаше да се сдържа, щях да препикам един тест дето се вика 😁

# 546
Ако имаш но шпа можеш да изпиеш едно две. И на бременни го изписват. Всъщност ти си писала, че нямаш... 
Пак съм аааз - болки много силни цял ден (не помня откога не съм имала такива), цикъл няма.. побърквам се... не знам да пия ли обезболяващо (имам само аулин), да изчакам ли, колко да изчакам  Confounded

#остават0дни

# 547
ggirl защо не направиш тест, ако има нещо ще си отчете 😊
И аз не бих успяла да се сдържа и досега да съм се тествала..

# 548
Мери, дано всичко да се оправи! Каквото и да е- бъди силна!

Гърлче, аз на твое място нямаше да се сдържа, щях да препикам един тест дето се вика 😁

аз сигурно ще го препикам (ако не ми дойде естествено), ама сега точно няма мат`риал Laughing 
A сутринта бях сигурна че аха -аха ще ми дойде, ама ето на.
Иначе съм 90 %, че ако се стигне до теста, ще го направя и ще ми дойде
Хем така, хем иначе, нямам угодия

# 549
LittleCattley, много кофти с гърлото. Бисептол си е антибиотик, щом ти го е изписал, значи доста те боли. Имаш ли налепи? Принципно бих ти препоръчала една бабина рецепта, която действа безотказно при мен, но си в гадно. Да си намажеш гърлото със сода за хляб. Едно време баба ми така ми оправяше проблема. Grinning

# 550
май ми дойде, не съм сигурна още Grinning - 2 капки

# 551
Здравейте, дами Simple Smile

LittleCattley, за съжалние не мога да ти помогна с предписаното ти лекарство и съвет, аз също бих се чудила доста дали да го пия.. направи това, което чувстваш за правилно.. ако не е много спешно, аз бих го пропуснала Simple Smile Може да пробваш да смучеш лукчета или някакви други ментови бонбони преди да пристъпиш към тежката артилерия.. И все пак зависи колко е зле положението Simple Smile Heart Иначе и на мен  ми е много трудно и гадно това чакане Grinning При мен #остават9дни, така, че вървим заедно.. както и преди писах, дано и заедно се преместим в отчетна Simple Smile Относно, ЦС.. и аз съм объркана и затова и питах тук момичетата.. Не го мисли.. каквото е станало, това .. Моля се да се е получило при всички (НЕ) чакащи Ц.

ggril, голямо мъчение е това.. дано скоро разбереш какво се случва Heart

Хубава седмица, момичета.. Желая ви (ни) търпение и много положителни тестове скоро Heart

# 552
Благодаря Ви, момичета. Просто съм много разстроена, защото вероятно ще е поредният месец с провалена мечта. Ще видя в петък дали Начев е на работа и ще го посетя. Ноември месец нищо не каза за пролактина а ми беше на граница. Вече не знам какво да направя за да имам  мечтаното бебе. Чувствам се направо безпомощна.

Animor На теб ендокринолог ли ти изписа това хапче?

# 553
Пълнолуние, пролактина не трябва да е на горната граница.
Трябва да се консултираш с ендокринолог. Моята ми изписа Достинекс (два пъти в седмицата по половин таблетка), а след положителния тест го смени с Бромокриптин (всеки ден по две).

# 554
Благодаря ти, ангелче. Просто ме е яд, че нищо не ми каза, а видя изследването. Казах му и за какво се борим. Не знам вече, ще се побъркам. Дано намерим причината и бързо се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт