Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 696
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Calinista, честито Heart Вълната продължава, много се радвам! Чак се чудя дали да не запиша на майтап и аз един час в Адела, хаха, може да ни се отвори и на нас късмета!

# 76
Ехааа Кали добре че сподели та да си избухна и тук!!! Grinning
Първият положителен тест и надявам се съвсем не последен и в тази тема! Продължава парада на старите кучета(но в детеродна възраст)!
Няма да се повтарям, желая ти много здраве и едно момиченце стрелче да щурее !

# 77
Калиии !!!
Браво, браво, браво !
Много ми се искаше Старо куче да сефтоса темата ! Sunglasses

А честито и до финал ! Heart
Рейвиии ❤ много ти благодаря! 🤗 само се надявам всичко да е наред сега. Айде дано да повлека едно хубаво краче и да се изсипят страшно много плюсове!!
Марго, Иви, благодаря ви! Иви, нямаше как да те лиша от дабъл избухването 😄  едно щура госпожица стрелче, викаш, а? Ти имаш опит с момиченца стрелчета ще даваш по някой друг съвет, живот и здраве ☺

# 78
Калиниста , бравооо ... страхотна новина 🤗 Честито и лека Б , много се радвам на продължаващата лавина 🤞

# 79
Калиии Ох, много се радвам HugHeart Лека и спокойна до финал.

За малкото време прекарано тук, ти ми беше надеждата, защото сме с идентични случаи.

Леле насълзих се от щастие. Днешният ден ми започна с отвратително настроение, но определено завърши с много добра новина.

Записахме час за Начев в събота на половинката. Според Homa индекса има ИР. Дано изпише лекарства и скоро и ние се похвалим със същият резултат

# 80
calinista, честито! Успех до финала Heart
rave, виждаш ли кактв късмет носиш само Heart Hug

# 81
ggirl Аз миналият месец имах цистит според мен точно 3 дни преди инсето. Аз нямах време лекар да търся и същия ден започнах да пия Уринал експрес и вечерта Монурал. След това само билкови хапчета. Ако при теб действат билковите хапчета, по-добре без антибиотик. Ти пусна ли стерилна урина?

# 82
Не стм, ей сега преди 1 час го усетих

# 83
Calinista, честито. Прекрасна новина. Успех, лека бременност и живо и здраво бебе на финал.
Надявам се това да не е първият и последен + тест за темата. Дано има още мнооооого Hug

# 84
ggirl Ако пиеш сега антибиотик, то няма как да пуснеш изследвания утре. Личната ми е казвала да пия само Уринал експрес, за да пусна на следващия ден изследвания. Но пък с тези болки не се търпи. Не знам дали не е противопоказно да се нагрее с електрически възглавница, на мен много ми помага и облекчават до някъде болките.

# 85
  • София
    Калиии
ех че радост бе, направо ми оправи настроението в края на един много дълъг и кисел ден Blush HugHeart много се радвам-честито и лека бременност до финал на едно огнено стрелче може би Simple Smile страхотно започна и тази тема-благодарим на всички орисници! Heart

# 86
Честито, Calinista! Бъди здрава в тези лоши времена, успех до финал и накрая да се гушнете с бебчо!

# 87
Кали, честито! Лека бременност и хубав финал!
Темата тръгна супер Simple Smile

# 88
Мале, Калиии, толкова се радвам! Честит категорично положителен тест! Пожелавам ти много спокойна, лека и безпроблемна бременности и здраво и пухкаво бебче на финала. Heart

Остава ми да се надявам така хубаво "старите кучета" да продължат да провлачват крак, както са започнали! Heart

Мили бременни момичета, не забравяйте да ни ръсите с прашец, имаме нужда от него! Heart

# 89
Честито, Кали! Леко бременеене, здраво бебче на финал! Голяма радост, момичета!:heart:

Общи условия

Активация на акаунт