Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 693
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Честиит рождеенниик, да бъде много здравичък и щастлив! 😊😻

Девойки аз да кажа бях на лекар, имаме си бебче 12мм е голямо, в 5та седмица съм, всичко е наред 😊❤️👶

# 61
Страхотна пролетна темичка, благодаря Рейв Hug Списъчето изглежда вълшебно, но аз май ще отпадам от там - всичките ми ПМС са налице, нямам сили за нищо, а и имам леко зацапване от днес. При мен е така 1-2 дни зацапва и после идва. Ужасен е този период, айде да минава и да почваме на ново. Мрън!
Извинявам се, че ми е леко негативно включването този път, но вие компенсирате, толкова зареждащо ми действате!
Eeyoreeeee честит рожденник! Да бъде здрав, усмихнат и палав Simple Smile И скоро другарчее!
За добавките - понеже вече пия вит Д от доста време, най-добре е да се приема сутрин по възможност дори с първата хапка и най-добре с нещо по-мазно. Аз го вземам с лъжичка тахан. Момичета, имам изостанали едни подезични таблетки Б12 обаче срока им на годност е до 04.2020 демек до сега. Дали е проблем да ги приемам?

# 62
  • София
Eeyoreeeee, честито да ти е
момчето ! Balloon BirthdayBalloon
Да е много здрав, щастлив и скоро да стане батко !

violet4e, поне месец, че и повече след изтичане на срока, не е проблем да се приемат. Hands V
А и когато в срока на годност пише само месец, това значи, че са годни до края на въпросния месец. Hands V

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:35 от rave

# 63
Eeyoreeeee - Да ти е жив и здрав рожденика! Весел празник! Gift

Аз пък исках да ви споделя нещо. Преди инвитрото АМХ ми беше 3.7, но 1.5 месеца след раждането беше 0.23. Четох че е нормално да е по-нисък, но че ще се върне бързо в нормалните си нива. На 2.5 месец го изследвах и беше 0.97 което ме панира, защото мислех че трябва вече да се е вдигнало. Днес, 4.5 месеца след раждането излезе 2.64 което вече е горе-долу там където очаквах да е. Много се бях притеснила дали ще се оправи. Другият месец пак ще го изследвам. Инхибин Б ми е добре иначе.
Та така...исках да споделя с някой, защото си изстерясвах близо 2 месеца в тих ужас какво може да се е объркало толкова.

# 64
Честит рожденик, Eeyoreeee! 🎉 Следващия рожден ден да го празнувате в увеличен състав!

Много приятно ми става като пишат тук новите бъдещи мамчета! Много се умилявам, чак очите ми се пълнят със сълзи, въпреки че не ви познавам. Продължавайте да давате update 😁 Радвам се, че съм част от вас, дано и аз скоро пиша от тази страна Blush

# 65
Честит рожден ден, на порасналото момченце! Догодина да е батко!
Честито и на момичетата със сакчета и сърчица! Все така да върви!
Аз вчера приключих с цикъла и пак сме в играта! Вече не знам какви схеми да ги мисля - както дойде и това е! Четох за разни диети подпомагащи Б, че даже имало значение и какво ядеш - дали ще е момче или момиче. Стигнах и до място на което пишеше, че били измислили презервативи, които пропускали само XX или само XY войници, тъй като били различни по големина 🤣 Така че който е с претенции да се зареди с лупа и цедка. 🧐

# 66
@violet4e Виж внимателно дали е най-добър до или годен до. Повечето хранителни добавки, които съм ползвала са най-добър до и няма никакъв проблем да се ползват доста време след посочения срок. За годен до 04/2020 - поне до края на текущия месец.

# 67
Честит рожденик, Eeyoreeee! Да ти е жив и здрав и скоро батко Simple Smile

# 68
Записвам се в новата темичка. Желая ви да е късметлийска поооне колкото миналата! Flowers Four Leaf Clover
Много "стари кучета" видях с 2 чертички, много се радвам! Желая ви здраве и лека и спокойна бременност Heart
На другите желая съвсем скоро да се похвалят също.
Аз както нямах овулация, така вече съм в 7ми месец. Ръся ви със синичко за мнооого късмет и ви стискам палци! Blue Heart

# 69
Ох момичета, влизам да се оплача. Пак хванах цистит - а пък съм си вкъщи. Точно днес ми е О, и я оползотворихме сутринта преди да се прояви цистита. Чудя де може ли по някакъв начин той да ми попречи, да станат работите, и също така ако пия ципрофлоксацин, дали ще е проблем?
Пих сега два цистирена, но цистита е тежък ( с кръв) и утре като звънна на личната, ако ми изпише антибиотика се чудя да не прецакам работите Disappointed

# 70
ggirl, все едно чета моя пост преди месец. Бях със такъв цистит, кръв и всичките му “красоти”  само, че не можахме да се отчетем- О се падаше два дни по- късно.. Пих ципрофлуксацин, но не знам от него ли или от психическото ми натоварване цикъла ми закъсня ужасно много. Та, препоръчвам ти ако можеш да го избегнеш, защо не пробваш цистон? На мен ми е помагал.

# 71
Цистона антибиотик ли е? Сега пих цистирен, дано не се наложи ципрофлоксацина

# 72
На билкова основа е цистона.
Ето този съм пила аз:

# 73
Здравейте, момичета. Рейв, справила си се отлично с темата!! Ще донесеш много късмет и на тази тема, сигурна съм. 🙂
Искам първо да кажа, че това е най-хубавата, уютна и подкрепяща тема за мен ❤🤗 Срещнах много мили момичета тук. Малко е рано, но ще ви споделя, че и аз 10 години след първият бременен тест (със сина ми) отново по това време на година виждам втори. 🙂 Живот и здраве ще бременея по абсолютно същото време. Точно както и Иви. 🤗
Иначе за симптоми какво да ви кажа. Точно 8-9 ден след О получих силно стягане в матката, главоболие и болки в гърдите. Изцяло нетипично за мене и много рязко стана. Болки по никое време. Благодаря на Иви за покрепата ❤, тя си знае. Всичко това стана много изведнъж и траеше около един ден, но най-болезнено беше през нощта. После все едно нищо не е било. Направих тест На 11ти ден след О и беше положителен, после айде още един електронен, за да потвърдим и там пак +. Реално все още нямам закъснение, но се надявам, че всичко ще е наред. Момичета, не губете надежда и вярвайте в късмета на темата. Аз също отдавна съм в темата, но се получи, когато станах по-активна тук🙂 По-късно ще напиша с какво сме се борили и какво мислим, че е помогнало, за да не става много дълго сега.

# 74
  • София
Калиии !!!
Браво, браво, браво !
Много, ама много ми се искаше Старо куче да сефтоса темата ! Sunglasses

А честито и до финал ! Heart

Общи условия

Активация на акаунт