Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 689
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
Rave, страхотна тема си направила. Някъде съм спала и чак сега я открих.
Стихотворението ще си го дочета довечера като се прибера от работа, че да не рева на работа Blush
Момичета, стискам палци на всяка една от вас.
Аз вчера бях на преглед. Нашето съкровище си има вече сърчице и се видяха за първи път сърдечни пулсации.
Няма да се оплаквам от неразположенията, които чувствам, защото като си затворя очите и виждам тупкащото сърчице на монитора.
Приятен ден на всички и успех от Heart

# 46
Благодаря ти Рейв за темата ! Прекрасна е, дано да е пак толкова пълна с положителни новини, че и повече ! Flowers Four Leaf Clover
ggirl  - аз така една сутрин директно върнах след 10-тина минути от приема хапчетата. Пия си я вечер СЛЕД хранене. Никакви проблеми.
Dahlia_Divin - То понякога, когато неочакваме - чудото става, толкова много примери има в тази тема. Стискаме ти палци !
m-angel - все с такива хубави новини да идваш за тупкащото сърчице ! Heartpulse

И аз имам изписани омега-3 и вечерна илигка, обаче все забравям игликата. Не знам за хубава марка ОМЕГА-3, та, за да не спамим, ако може на ЛС, ще се радвам и Благодаря !

Аз още нямам Ц, няма и Б. Нямам наченки, нещо се случва и не знам какво. Искам да ми дойде и да започнем.. Мрън !

# 47
Здравейте от Русе! Имаме си слънчице днес! Та и аз бих искала да ви кажа какви добавки приемам, ей така профилактично - метафолиева киселина, б12 подезични, сиофор (ендокринолог ми го изписа, защото съм с ИР), вит.Д (често го забравям) и се стремя от месец насам да се храна по здравословно и да смъкна натрупаните кг. Замислям се за Омега 3 и аз, но не знам коя марка да си купя, пазара предлага много видове.

# 48
Antonelly, благодаря ти за окуражителните думи, но малко след като писах, че обмислям тест, цъфнах. Поревах си, изпаднах в лека депресия, но днес реших да се отдам на работни ангажименти и да не го мисля. Явно и този път не е било нашето време.

M-angel, много мило ми стана за теб, супер новини са това! Пази се и помни, че неразположенията са предшественик на може би най-хубавото нещо в живота ни Blush

# 49
Здравейте и от мен в новата тема!
Рейв - прекрасно настроение струи от първата страница. Дано положителните емоции продължат и от тук Blush
И аз да споделя за добавки: в момента не пия нищо. Около 8 м. пих прахчетата на Рихтер баланс по препоръка на АГ-то, но имам чувството че от тях напълнях... Спрях ги и започнах да вземам само фолиева киселина.... Изпих 3 опаковки и не съм си купила.
Въпреки че и аз изпитвам голямо разочарование като видя лелката, после идва и новата надежда Dahlia_Divin

# 50
Записвам се и аз, момичета, поредната чудна темичка, дано да е поне толкова късметлийска, колкото последната!
Ани, на твоето предложение да споделим, не знам дали ще съм полезна, но ние опитвахме около 9 месеца преди да видя +. През последния месец, преди О, следих с тестове и имах + тест на 24-ти ден, тоест О предполагам на 25-ти (много късно, но нормално за мен). Правихме опити в деня на теста и на следващия ден, след това вече нямахме възможност. През този конкретно месец, бяхме и двамата с ММ много спокойни - най-вече от към работа, реших да не се впрягам изобщо и да не обръщам внимание, така де - намерих си вътрешен мир. Освен това се хранихме няколко месеца преди това супер здравословно и добавихме храни за забременяване 😂😂 - сутрин различни плодове с кисело мляко задължително, в менюто добавихме червени картофи, авокадо, смокини сушени, такива неща. Пих и фолиева киселина около 4 месеца преди да забременея.
Продължавам да си ви следя и чакам само плюсчета, сега е момента да напълните декемврийската тема за бремелинки!!! Успех и поръс с неопределен прашец!

# 51
Темата е чудесна 😍 вдъхваща надежда на всички.. късмет момичета ❤

# 52
Мили момичета!
Днес е най - специалният ден в моя живот  до сега ! (Надявам се да имам поне още един такъв) Моето малко бебче порасна. Стана на цели 3 годинки, все едно беше вчера когато бях на операционната маса... толкова много емоции бушуват в мен днес!

Бъдете здрави и скоро - бременни.. и се почерпете виртуално с вкусна тортичка:

# 53
Честит ти рожденник! Да е жив и здрав и само да те радва ☺

# 54
Честит празник! Нека бъде здрав и много успешен, да има едно незабравимо детство и скоро да го зарадвате с братче или сестриче (а защо не и двете?!😁)

# 55
Мили момичета!
Днес е най - специалният ден в моя живот  до сега ! (Надявам се да имам поне още един такъв) Моето малко бебче порасна. Стана на цели 3 годинки, все едно беше вчера когато бях на операционната маса... толкова много емоции бушуват в мен днес!

Бъдете здрави и скоро - бременни.. и се почерпете виртуално с вкусна тортичка:

Честит рожден ден на порасналото бебче! С моята госпожица са наборчета, но тя е 8м по малка! Наистина растат като гъбки! Много здраве желая, и скоро другарче в игрите!
Ейнжъл на теб честита най добра новина! Още много такива хубави емоции пожелавам!
И чакам коя ще ме отсрами с първия плюс в орисаната от мен тема Hug

# 56
Честит рожденик, догодина да е батко 💞 Simple Smile
Рейви, благодаря за отделеното време и цялата положителна енергия, която внасяш в любимата ми тема.
Пожелавам си, когато родя, в темата да няма нито един познат ник и да влизат момичета за максимум 3 месеца.

Имам останали 5 дигитални теста Clear Blue и 30 сашета (неотваряна опаковка) Андрозитол, които искам да подаря на двойка, която има назначена тази добавка. Аз ги купих, но не посмях да ги дам на ММ, без да се е консултирал с лекар. Пиеше само бабини зъби, но и тях не ги пи стриктно и шишенцето е използвано около 1/3. Ако и него някой го иска, пращам всичко заедно.
П.П. Обещани са вече.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:10 от Re-Born

# 57
Запис и от мен! Рейвче - снимките, стихчето, всичко е страхотно! Hug
Честито на Теди и Фифи!
Марианка - представям си вълнението като си чула сърчицето!
За разликата във възрастта - моите синове имат 3.5 години разлика. Като забременях 2018, бебето щеше да е точно с 3.5 години по-малко от малкия, но уви. Ако стане сега, разликата ще е 9 години с големия ми син и 5.5 години с малкия. Като цяло не ми се струва проблем, макар че няма да имат много общи интереси дълго време. Но пък като гледам колко бързо растат, на мен ще ми е добре да си имам едно бебче, когато започнат да ме отсвирват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 58
Eeyoreeeee, честит празник! Flowers RoseNature SunnyBalloon

# 59
Рейв, страхотна тема си направила пак, благодаря! Hug  И на Иви благодарности за орисването.
Дано темата ни се напълни пак с положителни тестчета!:heart:

Общи условия

Активация на акаунт