Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 694
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
Рейвче , темата е страхотна ... ПУ-ПУ да е много късметлийска , поне колкото предишната ❤❤❤

# 31
  • София
Хахахахх, Локче, много се смях ! Joy
Чак си го представих. Sign Clapper Grinning
Ама няма проблеми, де, ако трябва и между контракциите ще ви пускам тема, ако знам, че ви забременявам. Joy

Фре, аз не знаех, че имаш детенце, нещо съм пропуснала ! Hushed
Без такива мисли, ще се справиш
с всичко. Flowers Tulip

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 22:27 от rave

# 32
  • София
rave Темичката е божествена- толкова пролет и настроение лъхат от нея - пу пу - бръм-бръм - много ми харесва! Дано е късметлийска колкото предната,че даже и повече! Много успех на всички работливи пчелички и нека донесе на всички ни по две чертички! Flowers Four Leaf Clover Animal BeeFlowers Tulip
Ivcheto miretto- добре дошли, дано темичката ви е на късмет и скоро се отчетете Simple Smile
mandaria - еха - стискам палци
Jasmin - с много мерак минавам под прашеца
Цитат
Пролетта цъфти, пеят птички и пчелички,
а на всички дами тук пожелавам две чертички 💐🌷🌸🌺🌹
Littlecattley хубаво орисване - направо като заглавие за тема е:)
Чери
Цитат
Всичко се случва така, както е начертано, докато ние си правим други планове! 😉
много си права Simple Smile често си го мисля напоследък
lokofenka очаквах с нетърпение да стигна до твоето включване - благодаря ти ! дано темичката ти бръмне на късмет и на теб ! В някои аптеки има възможност и да си поръчаш да ти доставят гелче - аз така си поръчах в една,където не го имат по принцип  - разпитай - ако ли не ми кажи - мога да поръчам и за теб и да ти пратя по еконт ако искаш Grinning

# 33
Рейвче, темата както и предната са страхотни! Дано постигне и тази успеха на предишната с тестобум 😃 Успех пожелавам на всички борещи се!

Аз почнах да правя тестове за ову, днес ми е 14 ден и тестовете са все отрицателни.. или няма да овулирам или ще е късна. Правя ги по едно и също време след обяд (+,- 15 мин. разлика), надявам се все пак да видя и аз положителен тест, макар и за овулация 😃

# 34
Lokofenka, ей това е да си отдаден на каузата - действа се и в работно време Grinning Ама така де, работата няма да избяга, ама овуто е друга работа Joy

Мен започна да ме гложди да си направя тест за Б. Знам, че шансовете са минимални, тъй като имахме само 1 опит този месец и като видя едната черта пак ще рухна, но от няколко дни имам болки ниско в корема като че всеки момент ще започне М, но не почва... 27 ден мисля, че ми е днес при около 28-29 цикъл, опита беше някъде на 13 ден. Ох, не знам, ще опитам да устискам, ама знаете как е...

# 35
loko, хаха и аз днеска се въртях и пробвах твоя номер, че усещах опъване ниско долу, и теста ми за О е +, ама чак сега ми се отвори късмета Grinning

Аз да питам - лекарката ми изписа мета фолиева, вечерна иглика и омега 3, днес за пръв път ги пих, но след това ми се гадеше 1-2 часа, на някой да му се е случвало?

# 36
Вечерна иглика и омега 3 не съм пила, но като си купувах фолиевата аптекарката ме предупреди да я пия вечер, защото сутрин може да ми се гади. Възможно е да е от нея, ти кога я пи?

# 37
Сутринта Grinning
Утре ще пробвам вечер, значи Blush

# 38
Здравейте, лаленца!
Ние сме на  8-ми или 9-ти месец бебеправене. Но този месец е първи, в който съм с изрядни хормони! Цикъл 28 дни, овулация на 14-15 ден. Ову се падаше на 31.03-01.04. Действахме яко, очаквайте новини.
П.С. На 26г. съм, нямаме други деца с моето мъжле, чакаме да стане чудото и при нас ❤

# 39
Пращам ви много положителни емоции от мен и моето зрънце. Вярвам, че емоционалната нагласа също е много важна, затова усмихвайте се, вярвайте и бързо отминавайте моментите на отчаяние, защото съм пожелала в тази тема, всички да сте бременни. 🍀🍀🍀People Baby

# 40
Докато разбера къде сте и вече сте изписали 3 страници!
Рейви, колко е страхотно да направиш тема и да си сложиш твоето име при новите мами! Много готино!

Хайде дано поне още толкова нови забременели да има и в тази!

Много смешно ми стана Локо! Представих си я Рейв как е в родилното и лекарите й казват да се фокусира че бебето идва...а тя...оформя темата за новите момичета!  Ама като е на късмет...какво да прави! Purple Heart

# 41
Прекрасна темичка Рейввв ❤️
Пожелаваам много плюсчетааа и повече усмивкии😊

# 42
  • Варна
Благодаря за темата Рейви! Нека и тя да е толкова вълшебна, колкото предишните! Ако може и мен да ме включиш в списъка 😁 МЦ. 01.04. - О. 14.04.- 28.04.  Не е ясно, дали ще правим опити, нооо да се запиша!

# 43
Много мила и слънчева темичка се е заформила. Поздравления , Рейв! Нека си ни на късмет и пак има валеж от + тестове!

# 44
rave, бях описала моето положение, като се представих при включването. Но то беше отдавна Rolling Eyes - към края на миналата година. След това съм коментирала рядко, само когато е имало повод в  темата, така че не е длъжно да помниш. Аз самата изпитвам затруднение да запомня детайлите около историята и преживяванията на всяко момиче тук, та често се връщам да препрочитам, за да се ориентирам за причинноследствените връзки, признавам си Flushed

Общи условия

Активация на акаунт