Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 694
  • 717
  •   1
Отговори
# 15
Rave, прекрасна тема! Обожавам това стихотворение Heart Толкова докосващо! Благодаря!

Записвам се и аз тук с надежда и вяра в Чудото! Heart Хайде скоро валежът от снимки на положителни тестове да започне!!

# 16
Записвам се и аз ⚘😊Желая позитивни тестове да зарадват копнеещите и мечтаещите.Ние със съпругът ми ,за съжаление нямахме късмет с първата ми бременност, но продължаваме да мечтаем да се появи нашето чудо❤👶

# 17
Прекрасна тема, Рейв! Flowers Hibiscus Дано да се напълни с плюсчета и тя. Аз досега не си спомням да е имало такъв бум. Adrastea не забременя ли и тя в предишната тема? Или пак аз нещо не съм разбрала..
Ръся хубавичко и желая още по-голям бум на хубавите новини в тази тема

# 18
Ето ме и мен в новата тема Blush
Това ни е четвъртия  месец опити. Заредена съм с тестове за овулация, които ще правя за първи път и Prefert гел, същo за първи път ще пробваме така.
Обстановката е много хубава тук, дано бързо и тази тема се изпълни с +++.  И нещо от мен за настроение
Пролетта цъфти, пеят птички и пчелички,
а на всички дами тук пожелавам две чертички
💐🌷🌸🌺🌹

# 19
Много красива тема, пожелавам да е успешна и за старите и за новите кучета (котки, мишчици, жабички ... Simple Smile ) !!
Също да сме здрави и роднините също. Мери, Марго, давайте информация.
Орхидея честит рожден ден, айде да започва сега бебеносния период!

# 20
Записвам се и аз в темичката. Не ми се ще да се отдалечавам от вас още, а и ми е приятно да има хубави новини от вас.
Честито на Фифи и на Теди, лека бременност ви желая и да е с много хубав и пухкав финал.
По повод въпроса на Ани - ние нищо по-различно не сме правили. Реално опитваме от година и половина безкрайно спорадично и несериозно, може би последната половин година по-сериозно. Не знам какво се случи, може би просто, защото не правих никакви тестове за овулация и правихме секс за кеф, дето се вика. И то взе, че стана.

# 21
Благодаря за прекрасната тема, Рейв, страхотна работа си свършила и дано донесе само положителни тестчета Hands Pray

Mandaria, успех в събота, дано всичко е наред!

По темата с разликата - между мен и брат ми има 15 години и да ви кажа ни е супер, никога не сме усещали негативи от това. Поне от моя гледна точка де, не знам майка ми как е възприела, че тъкмо отгледала едното и хоп - още едно Grinning

# 22
rave Благодаря ти за прекрасната тема, дано е още по-успешна и от миналата. Благодаря, че ме включи във вълшебния списък.

Добре дошли на новите момичета и честито на забременелите.

Днес половинката мина на кръвни изследвания на хормони, естествено назначени от мен. Нито Кацаров нито Макки назначиха такива.

Оказа се, че сме с двоен пролактин. При реф стойности 85 до 325, неговият резултат е 755. Доста се притесних. И Homa индекса му е в рискова та зона, а снощи е хапнал вечерта шоколад че, но едва ли е от него. Пак ще ги пуснем изследванията за всеки случай.

# 23
Записвам се и аз в новата тема дано да е на късмет като предишната и да има много положителни тестове💖

# 24
  • София
Хайде честита да ни е новата тема и да е успешна ПОНЕ колкото предишната !

Радвам се, че ви харесва ! Hug

Ако някой не се вижда из списъците, моля да ми пише, уж ги прегледах, но стават грешки все пак.

Успех на всички ! Gift Heart

# 25
Абе, момичета, по-спокойно! Задъхах се да чета, докато изчета и стигна до тук! Реших, че и тази тема сте изписали! 😉
Хайде, да ни е на късмет! Rave, благодаря за старанието и за това, че все пак се видях на първа страничка за първи път ❤
Ние сме в еуфория с новия член на семейството! Чуваме се и се виждаме на видео! Толкова е сладък! 💛 Утре ги изписват, но за съжаление няма истинско изписване - просто си тръгват 😁 Не дават нито почерпки, нито някой влиза, нищо. В Щерев са те. И ние няма да ходим съответно. Като мине всичко ще се видим. Много е гадно - заради короната да не можеш да си споделиш радостта. А толкова ми се иска да го гушна и да ми мирише на бебе... Но най-важно е да сме здрави.
Теди, честито и на теб! Наистина страхотни черти! 🍀
Дано се оправят всички болни роднини! Вярвайте!
Антонели, докато няма М има надежда 🤗
За разликата във възрастта: аз исках веднага като родих пак - породени, но пък Мм нещо се дърпаше тогава - пак да ни се приискало бебе и тогава. После, колкото повече време минава, повече го отлагаш. Накрая наближих на 34 и реших, че няма време - до 35 трябва да съм родила. Забременях от раз, но пък с лош финал. Сега съм на 35 - най-малко 7 години ще е разликата, ако се случи. Исках по-малко, но ... Във всяка разлика си има и предимства и недостатъци. Ние сме три сестри - аз съм най малка - с 9 години разлика от голямата, и 6 от средната. Детството ми е минало без сестрите ми, но пък се стига момент, в който разликата се "изравнява".
Сега чисто новият ми племенник е с 11 години по-малък от сестра му. Сестра ми е на 41 почти. Всичко се случва така, както е начертано, докато ние си правим други планове! 😉
Много дълго стана - простете!

# 26
Раве благодаря за прекрасната темичка,прекрасна,свежа и пролетна, дано е на късмет.
Ако ми се случи чудото синът ми и бебчо биха имали 22 г. разлика, ми а дано.

# 27
И аз съм тууук! Рейви ама какви сладички ухилени бебоченца си избрала. Много много щастливи тестчета да има и в тази темичка. People Baby People Baby People Baby.....

# 28
Бръммммммм, бръмм аз пчеличка съм ! И аз да се наредя за маслините Grinning
Рейвче , вече като ти видя ника някъде и само ми кънти в главата "бременност, бебе бум, фея орисница, скоро и във вашия дом" Simple Smile
Представям си как с големия корем в родилното пускаш през телефона нова тема,  а в нея са само нови момичета щото на по два месеца ги забременяваш или НИ забременяваш Grinning Хм !

Честито на Теди и Фифи ! Направо голяма опашка заформихте ! Само така ! Heart

Аз да кажа, че съм 16ти ден като вчера имах положителен тест за ову и мееега болки от 12 през нощта до към днес на обяд. Работихме и вчера, работихме и днес. С ММ се бъзикаме, че като го питат какво прави днеска на работа ще вика "правих бебе на жена си" , че сме хоум офис, а той в едни срещи по скайп. Хубаво нещо е муте-то ! Таааа, мейби ту мъч дитейлс вкарах. Свърши ми и гелЪТ. Сега го приемам като саботаж да ходя да си търся за следващия месец предварително , ама ако ни затворят след Великден и аз съм без гел ? Въх ! Като знам колко пъти "забременях" от ползването му , смее ли човек да рискува Grinning

Забравих да кажа за термометърчето , че в предната тема не сколасах да се изкажа. Видях как Ивчето подкова коня и викам "квак-квак" Grinning  Да ама ония нейния четирицифрен приятел бил внос от Италия иии нема баце внос. Рових и изрових един за 7лв на една пловдивска фирма ( "В Пловдив лошо нЕма" - Пауло Куелю ) и за 12лв беше при мен на следващия ден с Еконт. Та меря си аз сутрин рано вече 4ти ден, с половин око заспало, так-так и пак заспивам. Само после трябва да си спомня колко е показвал щото се връща на 36,50 по дефолт. Мислех си , че ще е по-гадно и трудно. То едвам го усещам , пък и понеже е в просъница го забравям бързо Simple Smile Интересно е , някак обнадеждаващо и зарибяващо да усещаш, че правиш нещо с което да се приближиш към целта. То като ми затвориха клиниките, поне нещо да ръчкам и да се занимавам през това време Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 20:52 от lokofenka

# 29
Рейвче, благодаря за поредната уютна тема! Пожелавам да е поне толкова бебеносна, колкото беше предишната, че и повече! Heart

Мери, съжалявам, че баща ти е зле, дано да не е корона вирус и бързо да се оправи!

Одри, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Simple Smile

Поздравления за всички момичета, които видяха зветните две чертички! Пожелавам ви много леки бременности и здрави и пухкави бебета на финала! Heart

Общи условия

Активация на акаунт