Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм набор 88, но такива часове не сме имали.

# 151
Ами не , 88 съм все наборки сме се събрали. Но такива часове не сме имали,ако ни бяха водили по бункери или нещо такова щях много да се изкефя (от малка гледах филми на ужасите, досиетата Х, такова учение щеше да ми се стори мноого интересно) противогаз не съм и виждала на живо. Затова се учудих как така аз не съм имала подобни учения. Чак ме е яд!

# 152
  • София
Защото доста неща от Комунизма постепенно премахнаха. Тези часове бяха за ученици около 5 клас, а при вас това време е било около 2000 година.

# 153
Ооо и аз си спомням тези обучения. Бяха ни водили в бункер и си спомням, че като дете ми беше интересно, но сега като си спомня като асоциация ми изплува само гадната миризма Sad

Вярно обаче сме все горе-долу наборки, и аз съм '87.

# 154
И какво излиза?  Само с Нандин ли сме каките?  Въййййй
И аз  съм ходила в часовете по гражданска защита.  Но защо си мисля, че бях по-малка -  преди 4 клас...  Бря,  трябва да питам майка помни ли кога е било...

# 155
  • София
Ще замълча кой набор съм Wink. Не помня точно в кой клас са били, но със сигурност бяха преди 7-ми. Помня, че в основното училище бях.

# 156
  • Сливен
И какво излиза?  Само с Нандин ли сме каките?  Въййййй
И аз  съм ходила в часовете по гражданска защита.  Но защо си мисля, че бях по-малка -  преди 4 клас...  Бря,  трябва да питам майка помни ли кога е било...
И аз съм от каките - 1977 г.Close

# 157
А не сте само вие каки , и аз съм.
Накрая на броенето ще излезем 50:50.

# 158
  • Down Under
Айде моля, все млади булки сме се събрали  ❤ ❤❤
Аз скоро ще имам рожден ден и трябваше да сметна с калкулатора, на колко ще ставам, пусто му все 25 ми се върти 😆 🤫

# 159

Имате ли кинетичен пясък,не съм виждала на живо и се чудя да взема за терасата, малкия ми разкопа всички саксии 😄 трябва с нещо друго да го занимавам като сме там.
Аз си правя с брашно и бебешко олио,но има мнг други рецепти в интернет, ако имаш и боя за храна можеш да го оцветиш с различни цветове Simple Smile

https://bg.declic13.org/1310-diy-kinetic-sand-5-step-by-step-recipes.html - тук можеш да видиш различни рецепти
В момента само той е на мода при нас.

# 160
Заинтригувахте ме с този пясък,но да попитам не се ли цапа много детето и къщата?
Чудя се дали не е мазало и как се съхранява...?

# 161
Много зависи от детето.  Ако са повече е трудно да не се изцапа.  Слагаш найлон,  мушсна,  чаршаф,  покривка.  Изсипваш пясъка в леген,  тава,  кутия,  надуваемо басейнче и.... Гледаш да не хвърля като моя син -  загребва предсебе си с лопатка,  ръце,  лъжица... Сипва в някаква фигурка и като види че не го гледам мята с всичка сила зад гърба си или някъде надтрани,  където го влече.... Не че нещо,  ама парите дето ги изсмуква прахосмукачката и после ги хвърлям в контейнера.... Малйо много ми дойдоха.  Зарежи чистенето.  И с домашен става,  ама пак пари на вятъра,  ако ми хвърля. 
Инак в началото много се кефеха.

# 162
Заинтригувахте ме с този пясък,но да попитам не се ли цапа много детето и къщата?
Чудя се дали не е мазало и как се съхранява...?
Слагам тънка мушамичка и един пластмасов поднос, но определено има и по земята. После прахосмукачка. Отделно доста полепва по дрехите, изтупвам хубаво или преобличам. Идва ми малко в повече, но се примирявам, че и без друго се чудя с какво да я занимавам вкъщи. Нашият е в пластмасова кофичка и там го съхранявам.

# 163
  • София
Набор 75.... помня и Чернобил и колко джанки изядохме тогава... 🤐
Освен обучението по гражданска отбрана имахме и сан. постове по сласове, че и на състезания ходехме.

# 164
Набор 75.... помня и Чернобил и колко джанки изядохме тогава... 🤐
Освен обучението по гражданска отбрана имахме и сан. постове по сласове, че и на състезания ходехме.
Ох... Върна ме рязко в трети клас...И аз помня Чернобил и как мама по половин еьин час държеше марулите на течаща вода,  джанки сигурно и ние сме зобали имахме няколко на улицата. 
Помня че в училище ни даваха едни таблетки (не е йод,  май флуорид беше).  Момчетата се стреляха с тях.   Трябваше да следим сутрин кой е измит и  неизмит (врат,  очи,  ръце...),  дали са изрязани и чисти ноктите... И после докладвахме на учителката.  Божеее и тефтерче си водех.  Имах "щастието"  до трети клас да имаме в класа няколко сополиви и гуреливи циганчета,  дето повтаряха по няколко години. Редовно бяха в черния списък на немърливите.   Имам много лош спомен че еьин ден големия брат на едното ме наби в коридора, приклещи ме в един ъгъл,  повали ме на земята,  няколко шамара и няколко ритника в корема.  Заплаши,  че ако кажа на някой учител или родител ще ме пребие....  ама не помня защо го ядох тоя бой... Може и заради това че редовно съм връщала брат му да се мие... А може и друго да е...

Общи условия

Активация на акаунт