Допълвам се.До 6 г. някъде не можех да казвам ш виках с някво извъртяно такова.И майка ми се притесняваше,ама тогавя логопеди имаше само в големите градове,разбирайте Плевен.Съответно не са ме водили и някъде втори клас вече си говорех нормално.

бебешкият пубертет ни тресе вече осми месец и не дава покой. Драми, драми и пак драми. Трите месеца изолация през пролетта го направиха малко по-срамежлив и саможив и не играе с другите деца така, както преди. Радва се само на едно детенце, което не е забравил и цяло лято основно с нея се забавлява. Иначе много обича да играе с по-големи (ученици), интересни са му и ги преследва. Той говори доста и нямам притеснения засега (малко фъфли и искам да го водя на логопед, но темперамента му не ми позволява). Тази година реших да не го давам на ясла и да си го гледам вкъщи, което ще се отрази на моята работа и финанси, нашите ще помягат в отглеждането, но няма да мога да работя на пълен работен ден.
- обичайно са свързани с боледувания, кисели лелки, сблъсък с българската "система", родители, които си водят децата болни и т.н. екстри, та ако от това зависеше щеше да си тои вкъщи до първи клас.
например, че един ден месечно сутрин ще трябва да ходя да чета приказки на децата, а ММ ( бащите) един ден месечно ще се ангажират с помощ за поддръжка на дг. Храната е в по-големи порции, в сравнение с яслата, а на пролет ще се учат сами да градинарстват:)
Препоръчани теми