Бившата и майка му

• 4 452
  • 74
  •   1
Отговори
Каква според вас би била причината бившата приятелка на гаджето ми все още да поддържа връзка с майка му и да я търси?

# 1
  • София
Причини може да има много и различни. Те какво казват?

# 2
Приятелство? Разбира се, има възможност и все още да има интерес към момчето и да следи нещата от близо чрез майката. НО аз гледам от моята камбанария - ако имах възможност да поддържам контакт с майката на бившия ми - щях. Рядко свястна жена беше.

# 3
Двете мацки може да са си допаднали. Това че тя вече не е гадже с твоя, не значи, че не може да бъде приятелка с майка му.

Като започнете да ги пазите тези мъже, пчела да не ги доближи... Сякаш други няма.

# 4
Просто са се харесали. Имах една приятелка, която не искаше да къса с гаджето си, защото ужасно много харесваше майка му...

# 5
Нормални, човешки взаимоотношения.
Ти да не си мислиш, че чрез майката иска пак да докопа гаджето ти?

# 6
Общи интереси, хубава комуникация, доверие, приятелка за кафенце и клюки...
Причини много.
Може и майката да я харесва за снаха, но какво от това, ако не ти създава неприятности? 😉

# 7
По-нагоре има коментар "Те какво казват"

Длъжни ли са да дават обяснение за взаимоотношенията си на непознати или 3ти лица?! Възрастни жени са - ще правят каквото искат.

А ако искат да правят интриги, за да те остави твоя и да се събере с нея, пак си е тяхна работа.

Не се бутай межу шамарите.

Живей си щастливо и остави другите да живеят както искат.

# 8
Много ми е интересно дали има представителки на женския пол, които биха използвали такъв вид оръжие, за да се докопат до бившия. Не разчитам някой да си признае 😀

# 9
  • Най-красивата страна
За теб ще е унизително да разпитваш и да се бъркаш в отношенията между бившата на мъжа ти и майка му.
Все едно нямаш доверие на мъжа си и не си сигурна,че си по-добрата.

Не те засяга майка му с кого се вижда.
Важното е,че той е избрал теб и не се вижда с бившата.
И докато е така ,избягвай да се бъркаш в отношенията между свеки и бившата.

# 10
На по колко години сте, ако не е тайна?

# 11
  • София
Папа, естествено е, ако я гризе любопитството, да попита тях. Ние не можем да гадаем, без да ги познаваме.

# 12
Докато следи свекървата с кого поддържа контакт да внимава, че много лисици са излезнали на лов. Да не ѝ отмъкнат любимия.

# 13
Много ми е интересно дали има представителки на женския пол, които биха използвали такъв вид оръжие, за да се докопат до бившия. Не разчитам някой да си признае 😀

Сигурно има, тъй като има идиоти всякакви.
И? Какво значение има? Гледай си връзката. "Докопването" е с двама участници, докопващ и желаещ да бъде докопан.

# 14
Докато следи свекървата с кого поддържа контакт да внимава, че много лисици са излезнали на лов. Да не ѝ отмъкнат любимия.
Колкото повече гаджета за синчето, толкова повече френдчета за майчето.. 😀

Общи условия

Активация на акаунт