Бившата и майка му

• 4 454
  • 74
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. Варна
Каква според вас би била причината бившата приятелка на гаджето ми
Само една ли е? Smirk
А може майка му да ги "търси". Я за подпомагане при сеене на зарзават на лозенце,
я за помощ при пролетно/есенно почистване, а майката да "върти" баницата на късмета.
Нездраво любопитство е да се интересувате за междуличности отношения на лица,
които не са ви роднини. А предполагам не са и в къщата ви.
Вие към момента сте гаджета с момъка. Написахте, че сте на 27години. Колко гаджета сте имали преди това?
(отговорите ги "оставете" за себе си)
Не дирете "под вола теле", а следвайте интуицията си. Времето ще покаже.
Скрит текст:
За дъщеря ни относно нейните "любовни трепети" бях информиран частично от съпругата ми. Имала е една ученическа и две студентски. С дипломирането си ни уведоми, че се омъжва за младеж, с който се е запознала по време на стаж. Вече шест години са семейство, със семеен бизнес в малко населено място. Работи си по специалността-ветеринарен лекар е.

# 61

Браво на синчето на Уиш. Точно така - във фаза гадженца, излизания, това-онова, никакви майки и стринки не са нужни да "светят", и да се бъркат и информират. Днес е тя, утре друга, после трета. Hands Plus1
Аз съм писала, че държа Мамин Зпатен да не ме запознава с гаджета, докато са на фаза аху-миху. Имам си личен живот и не мога да се занимавам през месец да се запознавам и държа прилично. Simple Smile

# 62
По принци и няма особен смисъл от постоянните познанства с трепетите и любовите на чаветата. Тамън свикнеш с някой, друг се появи на хоризонта. Уиш си е напълно права. Докато са на етап гаджелък, да не ни занимават/моят синковец е далеч и от всякакви такива етапи. Той е на етап опознаване на половите органи, но не и за какво служат Smiley/...  Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 12:32 от Чакалката

# 63
  • гр. Варна
Аз съм писала, че държа Мамин Зпатен да не ме запознава с гаджета, докато са на фаза аху-миху. Имам си личен живот и не мога да се занимавам през месец да се запознавам и държа прилично. Simple Smile
Всеки си преценява личния комфорт. Няма лошо. Обаче, ако през месец ги "сменяше" партньорите(гаджета)  дъщеря ни, то бихме се притеснили най-малко за психологичното ѝ здраве. Хубавото е, че е споделяла с майка си. Има си и кръг от приятелки, с които и до момента си поддържа взаимоотношения. Ходят си на гости, на излети, почивки.
Дъщеря ни знае, че винаги може да разчита не само на морална подкрепа. Сама се подготвя за изпити. По време на студенстването си в Ст. Загора живееше на общежитие. Скромен човек е, който си е намерил обкръжение, ненарушаващо личния ѝ комфорт. Един път месечно ни канят на гости. Сега покрай ИП ще се въздържим за пътувания (50км). Да са живи, здрави и да се обичат младите, особено, когато са създали семейство.

# 64
Pkol, в този живот особено силно са ме притеснявали хората-буквалисти, които не стоплят и грам от фигуративна реч. Гледам да избягвам контактите с подобни екземпляри, защото не си е работа да обясняваш на възрастен човек неща, които са в интелектуалните възможности дори на 10-годишно.

# 65
Pkol, в този живот особено силно са ме притеснявали хората-буквалисти, които не стоплят и грам от фигуративна реч. Гледам да избягвам контактите с подобни екземпляри, защото не си е работа да обясняваш на възрастен човек неща, които са в интелектуалните възможности дори на 10-годишно.

Аз не разбрах, на коя дата точно (всеки месец) сменя гаджето сина ти? Money

# 66
Е, как на коя? На която мама е заповядала. Stuck Out Tongue

# 67
Скоро пускнах в темата за вицове
На първа среща. Тя: - Истински мъж е този, който за своята любов е готов на безумни постъпки! - Аз съм такъв,сега ще видиш! Вади телефона. - Ало мамо, може ли тази вечер да се прибера по-късно?

Като тийнове си водят приятелчета, после  съвремието е такова, че опитват  тук-там и спят с повече партньори младите,не е нужно да запознават с майките си всеки .Да се ожениш  на 18  и на 38 има разлики  и  в бройките.Като стигнат до  предложение-да запознават.Иначе за какво-да види мама с кого спи ли,да не казвам кой чука...

# 68
Забелязала съм, че майките на младежите предпочитат да не познават гаджетата на синовете си, а майките на девойки - обратното.

На мен ми е още рано с моята девойка, но все пак бих искала да знам, като му дойде времето,  с кого... прави каквото там и как гледа на нея въпросния, като за пред мама му ли е, или напротив...

# 69
а майките на девойки - обратното.
В този случай продавача иска да познава купувача. Изобщо съм забелязал, че има някаква тенденция семействата дават голяма свобода на синовете, а обсебват щерките и гледат да ги пласират някъде "изгодно". Виждал съм с каква алчност майки се опитват да пласират дъщерите си на най-изгодния кандидат, голям цирк е.

# 70
Е Братане, как го измисли това?
Не отричам да има родители с болни амбиции, но чак пък майките да "пласират" децата си... 😳

# 71
Аз пък мисля ,че мъжете са все още силния пол и нараняват.Макар да се обръщат нещата ъс силата и има успешни  жени обяснимо е защо искат майките и бащите да знаят кой  е с момичето им.добър човек ли е или насилник, застрашава ли я или я охранава  от грубостите на света.
И не е без значение дали може да я издържа - гадно ,но повечето жени  не изпъкват над мъжете  с доходи и те са дето раждат и остават вкъщи  ,също и с по-ниски доходи дори на еднакви длъжности.Та дали е скала  или  плет младежа е от значение.

# 72
Може да е бил изгодния кандидат човека. Simple Smile

Но да, на синовете общо взето се дава по голяма свобода и се очаква да чукат някъде без да занимават родителите си,, докато при момичетата не е съвсем така, и то още повече от страна на бащите им, Братане Simple Smile

# 73
Забелязала съм, че майките на младежите предпочитат да не познават гаджетата на синовете си, а майките на девойки - обратното.
Много точно наблюдение. Моята девойка е само на 14, но държа в бъдеще да ме запознава с всяко гажде, за да мога да си очертая кръгчето между очичките му, преди да взема пушката с оптическия мерник.

# 74
Може да е бил изгодния кандидат човека. Simple Smile

Но да, на синовете общо взето се дава по голяма свобода и се очаква да чукат някъде без да занимават родителите си,, докато при момичетата не е съвсем така, и то още повече от страна на бащите им, Братане Simple Smile

Мхм, Ирис, трябва да отидем на клубче някой ден да си актуализираш датата Simple Smile
Тези консервативни бащи от филмите са си останали там..
Като тресне пубертета, еволюират в диви гери-николчета и вършеят много повече от момците. Сега не е срамно Simple Smile
Намират се и скромни целомъдрени момиченца, но определено не са мнозинство.
Мои обективни наблюдения, че много родители не си познават децата.

Общи условия

Активация на акаунт