Бившата и майка му

• 4 454
  • 74
  •   1
Отговори
# 15
На по колко години сте, ако не е тайна?

27

# 16
Това е чисто и просто любопитство, споделяне на опит и т.н. До тези, които смятат, че не давам пчела да припари и прочие, мога само да кажа, че въображението е безкрайно и нямам против да си окрасявате както ви е удобно сивото ежедневие. Не знам на базата на което текста обаче 😂😂😂

# 17
Причини може да има много и различни. Те какво казват?

Не съм питала директно майка му.

# 18
Айде сега, сиво ни било ежедневието.
Как да дадем съвет, като няма почти никаква информация, боб ли да хвърляме?
Ето, аз питах на колко години сте. Един ще ми е съветът, ако сте на 16 г., съвсем друг, ако сте на 40, да кажем. Ако има и дете в картинката пък, съвсем.

# 19
Айде сега, сиво ни било ежедневието.
Как да дадем съвет, като няма почти никаква информация, боб ли да хвърляме?

Ето, аз питах на колко години сте. Един ще ми е съветът, ако сте на 16 г., съвсем друг, ако сте на 40, да кажем. Ако има и дете в картинката пък, съвсем.

Не визирам теб, а пчеличката, която и без информация си вади разни заключения 🤣

# 20
На дъщеря ми първото гадже имаше страхотни родители, най-вече много яка майка. (За яснота, в германци са). Гаджетата се разоставиха, обаче щерката си продължи добрите отношения с майка му. Рецепти си разменяха, тя и мъжът й ни бяха на гости, такива неща. После мъжът ми реши да си купува кола от Германия, те веднага му съдействаха, разкарваха го с тяхната кола и прочие. А аз и тя години наред си разменяхме имейли.
И през ум не ми е минавало щерката да се събере отново със сина, нито на нея е минавало това през ум. Ние в действителност не го харесвахме за зет, но майка му!!!!

# 21
  • ☀️София / London🌂
Има хора, които просто ти лягат на сърцето и с които,въпреки разликата в годините се разбираш някак на магия и не можеш да си го обясниш нито как нито защо. Може жената да и е оказала подкрепа в труден момент, може майката да е разпознала себе си като млада във ръпросното момиче, много неща може да продължават да ги свързват доре след като са се разделили синчето и момичето.

# 22
Ако всичко между теб и партньора ти е наред, не би трябвало да те тревожи фактът, че майка му и бившата се срещат. Вероятно са имали добри отношения, които раздялата между сина и бившата не са разрушили. Едва ли е опит за връщане на бившия, пък и да е, ако вашите отношения са наред, това ще си остане само опит. Аз не бих се тревожила, още повече, че всеки има право да избира с кого да се среща.

# 23
Това е чисто и просто любопитство, споделяне на опит и т.н. До тези, които смятат, че не давам пчела да припари и прочие, мога само да кажа, че въображението е безкрайно и нямам против да си окрасявате както ви е удобно сивото ежедневие.

Благодаря ти, че се появи тук, за да Окрася удобно сивото си ежедневие.

Ще те очаквам след няколко месеца пак... няма да ти кажа с каква тема, обаче - досещай се сама. И да, безкрайно е въображението.

# 24
Моя приятелка е близка все още с майките на две нейни вече многооо бивши гаджета .И към двамата не проявява , какъвто и да било интерес така, че случва се .
От друга страна пък има и майки , които много си харесват бившата и искат пак да я съберат със сина . Скоро станах свидетел на такава случка , но с баба , не харесва новата приятелка на внука и иска да го  сдобри със старата .

# 25

Това е чисто и просто любопитство, споделяне на опит и т.н. До тези, които смятат, че не давам пчела да припари и прочие, мога само да кажа, че въображението е безкрайно и нямам против да си окрасявате както ви е удобно сивото ежедневие.

Благодаря ти, че се появи тук, за да Окрася удобно сивото си ежедневие.

Ще те очаквам след няколко месеца пак... няма да ти кажа с каква тема, обаче - досещай се сама. И да, безкрайно е въображението.

Разбира се! Ще се постарая да ти оправдая очакванията 🤣🤣🤣

# 26
  • Варна
Като не искаш да гадаем без информация, дай такава...
Щом се допитваш до мнение на непознати, то значи ще чуеш всякакви коментари. Ако не искаш непознати да те обсъждат, защо пишеш тук?

Аз не съжалявам, че се разделих с бившия си, но ми е мъчно, че с майка му пътищата ни се разделиха. Страхотна жена! Ако имам нужда от професионален съвет в сферата, в която работи, без притеснения ще я потърся.
А в твоя случай дори да допуснем, че бившата му има задни мисли и с майка му кроят пъклени планове срещу теб, какво те засяга? Или няма да успеят да ви разделят и опитите им ще са напразни, или ще успеят, което означава, че мъжът ти не те обича достатъчно и е податлив на манипулации. Такъв не ти трябва.

# 27
Ами случва се, може да са се харесвали, да имат обща работа, всякакви варианти има, които не са свързани със синчето. Ти си гледай твоите отношения с дамата да са добри.

# 28
Както виждате съм “новак” . А и попринцип не изпадам в много подробности. Идеята ми беше просто да прочета различни мнения по този въпрос, тей като за мен е малко непонятно. Не че няма майки, с които да съм била в добри отношения, но не поддържаме чак такава връзка с тях.
  На кратко: когато те са излизали (от това, което аз знам) ние не сме били заедно, знам че са го обсъждали (нормално е), поддържат някаква връзка в социалните мрежи и т.н.
   Нямам притеснения, аз също се разбирам с нея и се харесваме. Нямам оплаквания или нещо подобно. Нито в него се съмнявам, нито в себе си.
    С риск да се повторя, пиша тук от любопитство и искам да видя различни мнения

# 29
Ама направо понякога търсите под вола теле.Simple Smile
Гледай си връзката, дай свекървата да няма приятелки, пък била тя и бившата на сина й.
Ако пък я отреже, бившата ще пусне тема- " Помощ, искам да имам приятелки, а не ми обръщат внимание, къде греша???..." Simple Smile
И така. Не знам дали ме разбра.
Живейте го тоя живот и не търсете проблеми, там, където ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт