Бившата и майка му

• 4 471
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз съм в много добри отношения с бившата си свекърва, чуваме се, говорим си, всяко лято, докато детето е един месец на гости на село на баба си, аз отивам за около седмица и си почивам от градския шум. Естествено се връщам в позакръглена форма от мекички, палачинки, пържени филийки и прочее.
Ммммм

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:58 от Светулчица

# 31
  • Варна
..... искам да видя различни мнения
Искаш, ама подскачаш като ощипана катеричка на мнения, които не ти допадат и мрънкаш - не ме познавате, не знаете ситуацията, не ме съдете, не гадайте и т.н. Май искаш да видиш само мнения, които ти харесват. Simple Smile
Като си новак, прочети правилата на форума най-наред. Забранено е пускането на два последователни поста, а ти имаш цели три един след друг.

# 32
Това е единствения пост, който съм публикувала. Всеки има право на мнение, който иска да съди, който иска да споделя. Пак казвам, че проблем нямам.

# 33
Това е единствения пост, който съм публикувала. Всеки има право на мнение, който иска да съди, който иска да споделя. Пак казвам, че проблем нямам.
Самият факт, че се чудиш дали е нормално две жени да имат приятелски взаимоотношения, стартирали вследствие нечии връзки, показва, че имаш проблем. Желанието да се защитаваш го доказва. Остави жените да си обменят клюки, информация и  рецепти и се съсредоточи върху изгората си. Между другото не споделяш неговото мнение по въпроса...Rolling Eyes

# 34
  • Варна

Има разлика между тема и пост (коментар).

# 35

Самият факт, че се чудиш дали е нормално две жени да имат приятелски взаимоотношения, стартирали вследствие нечии връзки, показва, че имаш проблем. Желанието да се защитаваш го доказва. Остави жените да си обменят клюки, информация и  рецепти и се съсредоточи върху изгората си. Между другото не споделяш неговото мнение по въпроса...Rolling Eyes

Питам причината каква може да е. Никъде не пиша, че е проблем

# 36
  • Terra incognita
Каква според вас би била причината бившата приятелка на гаджето ми все още да поддържа връзка с майка му и да я търси?
Заговорничат срещу настоящата.

# 37
  • София/Севлиево
Съдейки от личен опит според мен са приятелки.Моята майка до последно казваше на бившата си свекърва "майко",нищо че още през 1987-ма се е разделила с баща ми.Него и на снимка не искаше да види...Майка ми почина през 2005-та и на погребението ѝ дойде и баба ми(нейната бивша свекърва) и много плака за нея.Имаха невероятна връзка.Често си ходеха на гости и се чуваха по телефона.Много хора са се чудили как след толкова години се имаха,но явно е до човек.А и баба ми беше невероятен,страхотен човек (тя почина през 2018)...

# 38
От чисто любопитство какъв ще е отговорът казвам, че са си дружки, защоте и двете не те харесват и си клюкарстват зад гърба ти.
Иначе:
Общи интереси, бизнес сътрудничество, хобита, привързаност, гледане на карти, кафе, боб...

# 39
Склонна съм да мисля, че заговорничат и плетат интриги. Сближили се, станали приятелки, дрън- дрън. Малък пример от моя живот: на другия ден след официалния ми развод се обадих на свекърва ми и й казах, че вече нямам никакъв ангажимент към нея и не искам повече никога да в виждам и чувам. И така 20 години вече.

# 40
  • София
Склонна съм да мисля, че заговорничат и плетат интриги. Сближили се, станали приятелки, дрън- дрън. Малък пример от моя живот: на другия ден след официалния ми развод се обадих на свекърва ми и й казах, че вече нямам никакъв ангажимент към нея и не искам повече никога да в виждам и чувам. И така 20 години вече.

Това, че ти си имала кофти отношения със свекърва си не означава, че всички са така. Постът на Елислава е великолепен. Втората жена на вуйчо ми също заедно с първата до последно наричаха баба ми "майко", въпреки, че и двете бяха разведени със сина ѝ и първата не го беше виждала 20 години (даже всънщност не знам дали въобще са се виждали, понеже дъщеря му не го покани и на сватбата си), а втората избяга от него в чужина и не се върна. Върна се за погребението на баба ми, първата също дойде (с нея вече се виждаха през годините) и за последно ѝ казаха "Сбогом, майко" Simple Smile
Аз, между впрочем съм разведена с БНД от 10 години, виждаме се, комуникираме си, но повече с него - НИКОГА. Обаче към свекърва ми се обръщам с "майко".( по мое желание, тя всъщност ми каза да я наричам както искам, ама мен много ме кефи). Ми, тя ми е втора такава. Оххххх, доядоха ми се пържени филийки...

# 41
  • Варна
Твоят пример какво общо има с бившата на вече бившия ти мъж?
Ако имате деца, то бившата ти свекърва е завинаги баба на твоите деца и няма как без контакти...

# 42
  • София
Постът ми беше в отговор на това, че няма как свекървата и бившата на сина ѝ да са приятелки.
Ми... има как Simple Smile
И двете жени са бивши на вуйчо ми, но истанаха близки с майка му.
Както и аз.

# 43
  • Варна
Постът ми беше в отговор на това, че няма как свекървата и бившата на сина ѝ да са приятелки.
Ми... има как Simple Smile

А моят пост беше отговор на FrauDanna. Твоят пост още не съм го прочела. Simple Smile

# 44
Подмазва се на дъртата, разбира се.

Трудно си представям младо момиче, да седне да си душеприказва с лелка от горно поколение.

Общи условия

Активация на акаунт