Бившата и майка му

• 4 456
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
Зависи как са се разделили.
Ако раздялата е минала леко и причината е била просто несъвместимост, то не виждам проблем.
Само че ако не са се разделили като приятели и повод за раздялата е бил неприятен, мисля, че част от етикета е да се прекратят тези контакти. Аз лично бих бил изключително недоволен, ако майка ми поддържа комуникация с някоя бивша, която ми иде да удуша. Да не говоря, че майка ми като нищо да започне да снася информация какво правя и с коя съм.

# 46
На мен не би ми било особено приятно, така че разбирам защо си пуснала темата.
Честно казано не разбирам защо подходиха някои потребителки с ирония. Според мен не си някакво велико изключение - много жени в твоята ситуация не биха били във възторг.

Въпросът е че няма как да контролираш чужди отношения. Двете жени се харесват по някаква причина, дали е чисто приятелска, или има някаква интрига, надали ще разбереш, и няма как да им забраниш да са приятелки. Според мен не повдигай и темата, ще изглежда жалко. Гледай си връзката и се старай основно мъжа да те харесва. Simple Smile

Иначе при мен има горе-долу сходна ситуация. Много харесвам майката на моя бивш приятел. Искам да поддържаме връзка чисто човешки, но мисля, че ще е конфузно. Освен това по някое време все ще разбера, когато той си има нова и ще ми стане неприятно.
Но още първия ден като се запознахме, усетих нещо в тая жена. И тя, според теб, ме харесва. Но ако имаме някакво приятелство, на мен лично ще ми е малко неловко от миналото.

# 47
Авторката сподели, че и тя няма проблеми с майката на гаджето си. Явно жената не е лош човек и ако старата връзка е била продължителна, може двете жени да са си станали близки. Не е имало ирония, а мнения, че не е болка за умиране, щом не и се бъркат и не и създават проблеми.
Братан, че какво би ти пукало ако майка ти снася информация. Не би следвало нищо от това.

# 48
Братан, че какво би ти пукало ако майка ти снася информация. Не би следвало нищо от това.
Аз водя сравнително информационно-затворен живот за хората, които не са в приятелския ми кръг.
В онази хипотеза с кофти раздялата не ми харесва варианта някой недоброжелател да ме сталква чрез роднини и да знае какво правя. Бих се осъмнил за лоши намерения и бих се почувствал уязвен, това е. Може да настройва роднини, може да пише простотии на настоящата, може тайничко да сее интриги без да разбера.
Айде не, вързан поп - мирно село Simple Smile

# 49
Много ми е интересно дали има представителки на женския пол, които биха използвали такъв вид оръжие, за да се докопат до бившия. Не разчитам някой да си признае 😀
Случва се. След като синът ми скъса с бившата си приятелка, с която аз дори не съм се запознавала, тя ми изпрати покана за приятелство във фейсбук. Блокирах я и пропуснах да информирам сина ми за поканата.

# 50
Скрит текст:
Авторката сподели, че и тя няма проблеми с майката на гаджето си. Явно жената не е лош човек и ако старата връзка е била продължителна, може двете жени да са си станали близки. Не е имало ирония, а мнения, че не е болка за умиране, щом не и се бъркат и не и създават проблеми.
Е, ти пък се изказа. Как ще се снася информация, хаха, как ли пък не, и то точно майка ти да ти прави потенциално "мръсно", eдва ли не, айде не. No Mouth Клю-клю далеч, и каквото се говори и коментира, си остава вкъщи и между замесените.
Братанчо добре е описал компонентата, при мен е същото и винаги е било цял живот, за "информационното-филтриране". Това е единственият начин да ти е спокойно. Мразя да ми знаят планове и "позиции".
Hands V
Браво на синчето на Уиш. Точно така - във фаза гадженца, излизания, това-онова, никакви майки и стринки не са нужни да "светят", и да се бъркат и информират. Днес е тя, утре друга, после трета. Hands Plus1

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 22:12 от FragranceFanatic

# 51
FF, имах предвид първо, че разнасянето на клюки пък било и от роднини не би могло да ти обърка плановете, освен ако не си някой лигльо и не позволяваш намеса отвън/имам и друг епитет, но е нелицеприятен/. Второ, малко мъже като цяло вдигат завесата откъм най-личните си емоции и преживявания за майките си, така че трудно би било да изтече информация, за да се направи "мръсно". Клюки от сорта кой с коя излиза, с коя спи и пр. може да се разберат рано или късно и от трети страни, пък и рядко остават скрити дълго време. Предполагам, че щом вие с Братан пазите толкова ревниво личното си пространство, няма как да ви знаят ходовете, че и да ги разнасят. 😉

# 52
Чакалеста, може би за различни неща говорим.
Имам предвид типичното БГ манталитетче, дразнещо, на бъркане на всеки, където не му е работа, в панички, шушукане, коментарчета, нездраво любопитство, оттук потенциални интриги и "разваляне на работата", посредсвом завист, и нали знаеш, може да сме "зле", ама и другият няма да е добре. Peace
Maкро картинката, Чакалке, макро картинката.

# 53
Баш за едно и също говорим.
Нали това казвам: няма как това да обърка плановете на здравомислещ мъж на място. 😉

# 54
Цитат
Предполагам, че щом вие с Братан пазите толкова ревниво личното си пространство, няма как да ви знаят ходовете, че и да ги разнасят.

Абе майките може да не знаят много за порастналите синове, но пък усещат. С моята се виждам сравнително рядко, понеже от доста години не живее в България, но пък направо ме изумява колко добре ме познава и как уцелва някакви неща.
Примерни много, но най-пресния - бях и поръчал едни неща да ми донесе тази зима, за които прецених, че няма да й давам подробности, защото не са важни, а тя ми ги донесе точно такива, каквито си ги представях, едно към едно. 

Умна и образована женица е, никога не ми се е месила или разпитвала, но има една кофти черта - твърде услужлива е към приятели. Така че като пряк свидетел на живота ми, някоя недоброжелателка лесно може да използва тази и черта, да оскубне важна информация и да я използва за нечестиви цели.

# 55
Братан, както казваш, майките усещат и биха усетили и недоброжелателите. 😉

# 56
Ок, Чакалеста, мерси за комплимента, така е. Stuck Out Tongue Winking EyeSunglassesBowtie

Към коментара на Братан - синдром си е това на "вечната усложливост", и да си в помощ. Добряк да си, всеки злоупотребява, или потенциално, така че баланс, и не с всеки. Hands V

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 23:09 от FragranceFanatic

# 57
Подмазва се на дъртата, разбира се.

Трудно си представям младо момиче, да седне да си душеприказва с лелка от горно поколение.

Ехееее 😁 Колко ограничено мислене.. С майката на първата ми любов бяхме в прекрасни отношения и все още сме. Излизали сме да пием кафе много след раздялата, всеки път много се радва да ме види. И винаги има какво да си кажем, темите ни на разговор са супер широкообхватни. И никога не включват сина й. 😁 Какво значение има кой на колко години е? Вибрирате ли на една честота се получава комуникацията.

# 58
Грам не съм съгласен и аз. Имам страхотни познанства с хора 10-15, даже 20 г. по-големи от мен. Разбира се, на ниво бизнес, партньорство, приятелство.

# 59
  • София
Аз имам една приятелка, на възрастта на баща ми. Толкова ни е приятно да си говорим, че общувам с нея повече и по приятно, отколкото с други на моята възраст (е, все пак ми е комшийка). Нейната внучка е колкото дъщеря ми.  Над 30г ни е разликата
П.С. Което не ми пречи да си общувам и да играя с децата от групата в детската градина...

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 10:01 от Светулчица

Общи условия

Активация на акаунт