ОКТОМВРИйки 2020 - тема 2

• 26 529
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
mirilybo, аз се следя при д-р Даниел Ставрев в Селена и съм много доволна по ЗК, мога да препаръчам и д-р Деница Краевска в Торекс, от тях имам лични впечатления.

zai4eto87, бях на първа ФМ в 12та г.с. и вече имаше пандемия, но изследването се правеше на всякъде до колкото знам, днес съм на втора в 20та г.с.

# 526
Да БХС влиза в задължителните прегледи по време на пандемия както и ФМ в 20 седмица.

# 527
  • Пловдив
mirilybov, започнах следене при др Халил. Следи в спешния център на Руски със 6 септември. Изражда в Окръжна болница.
Ранна морфология правих при др Стоилов, на 20 съм на втората.

# 528
Здравейте, как сте? Запазих си час за ФМ, но сега ме притеснява, че ми казаха дата за 11.06 , аз тогава ще съм в 21г.с.+3дни, не е ли късно като г.с., хем казах че от днес съм в 17г.с..

# 529
Vili123 Не е късно, напротив повечето доктори с които съм говорила точно това казват, че най- добрия период е 21-22г.с защото бебето е достатъчно развито тогава и може да се направи обстоен преглед Simple Smile

# 530
  • София
zai4eto87,  аз в 13гс правих комбиниран БХС, сега на 19.5 имам втора ФМ и на последния преглед АГ-то ми каза и горе-долу кога ще правя и третата. Някои я пропускат нея, но аз смятам да си я мина за мое спокойствие.

vili123,  аз сега на втората ще съм даже почти 23гс. Лекарката ми каза между кои 3 дни да си избера. Първия път ми беше дала диапазон от 20 дни за избор.

# 531
  • Пловдив
За Пловдив, аз се следя пак при д-р Бабаков, има собствен кабинет, но изражда и дава дежурства в Селена. Винаги вдига телефона и има часове.

Аз на първа ФМ не съм ходила, ще ида на втората,сега съм 16гс и имам време.

# 532
Здравейте момичета!
Много ми е приятно, че ще има с кой да си говоря относно бременноста ми и то точно с мами, които са с термин, като моя (или почти).
Моят термин е на 30.11.

# 533
Одри, добре дошла Simple Smile
Вили, в Св. Петка я правят 20-22 седмица. Моята 21+ май ще е

# 534
Аз моята втора морфология съм я записала за средата на 20 г.с, така ми каза док

# 535
  • София
Аз днес бях на преглед, в 16+2. Едната бебка е 172г, другата е 156г, вървят с 3 дни разлика. Всичко им е наред, кръвотокът е добре. Прицапванията най-вероятно са от вдигането на плацентата.

# 536

Здравейте, вчера бях на ФМ, признавам си че ми се струва малко раво - 20 г.с., прегледа протече както при ранната ФМ, нищо по - различно, тези неща и моя АГ си ми ги мери всеки път. За щастие всичко е наред, бебКА е 350 гр и 24 см дълга.
Може ли да споделите вашия преглед как е минал (когато мине), за да преценя дали ми е направино това, което трябва.

# 537
Здравейте и от мен . Досега само ви четох и накрая реших да се включа  . Днес бях на преглед 17 седмица  и 1 ден и вече сме 172гр. . През изминалата седмица получих леки боцкания в областта на матката и затова ми предписаха Диаспорал 400мг  по 1 на ден - вечер. Имах доста тежък трети месец : много повръщане  , киселини , дразнене от всякакви миризми и загуба на апетит и килограми . Вече всичко се оправи и даже имам прекалено много енергия Simple Smile Предстои ни ФМ в началото на юни.

# 538
  • София
Най-накрая и ние да разберем пола. Досега мислеха, че ще е женско, ама се оказа 100% мъжкарче Grinning Беше си показал всичкото днес. Станал е вече 326гр. И сега чакам ФМ другата седмица да мине, но вече ми е по-спокойно за нея след днес.
Излязох и вече болничен, така че броя, че приключих с работата. Сега трябва да намеря с какво да запълня работните часове Grinning

# 539
  • София
Честит синко:)))
Аз още месец-два и ще офертирам шефа ми да изляза болничен и да работя по няколко часа на ден, които да ми преведат като бонус в края на годината Grinning Дано да се навие, че парички няма да са излишни от тук насетне.
Аз съм на ултразвук след малко при един квартален АГ, щото само той ни дава да влезем двама. Вълнувам се, не съм виждала бебето от 3 седмици. Дано всичко е наред, че втората фетална е чак на 9-ти Юни и пак няма да се виждаме много време.

Общи условия

Активация на акаунт