СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 797
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Моят син пък все по-малко грешки допуска на тестовете. Ама един преразказ направи днес... Хич не ми хареса. И как да ми хареса, за 3О минути го направи, щото бързо да ходи да играе Майнкрафт. Нямаше правописни грешки, всичко беше включил от сюжета, но едно такова постно, сбито, никакво. Много по-хубаво преразкази е правил, но за 30 минути толкова. Направо отбий номер си беше неговото.
И в боядисването на яйцата не се включи заради глупавата игра. Как беше приказката, тинейджърът е като котка е, само яде и спи. И играе на компютърни игри. Казах му, че вечерята ще я приготвя той тази вечер.

# 436
Ох, разсмяхте ме с марули, непреодолими прагове за достъп в елитни гимназии и сценарии за бъдещето. Аз съм изтощена на макс и чак не мога да повярвам, че ръководството реши да имаме само дежурни по празниците.  Да се похваля, че синът ми днес се появи с изрядно разписани четири теста от Текущата подготовка на Просвета и два на Веди.  
Светле, да, кара ги да разписват и първи модул
Подготовката по БЕЛ я е зарязал...
Яйцата още не са боядисани, но ви черпя с малко пролет от вкъщи, на която не остава време да се насладв

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 19:59 от Amanda.D

# 437
  • у дома
Ние сега трябваше да сме се върнали от Белград-имам първа братовчедка там,с която сме много близки от деца и от 10 год й обещавам да идем на гости-тази година направо си се уговорихме за пролетната ваканция,но не би...Имаме и резервация с платено капаро за началото на юли за нашето море,но явно съм горям оптимист,защото нея още не съм я отписала...
Amanda,ние не миналата седмица,а кажи речи през ден имаме тежки разправии,но гакова нещо като изрядно разписване ни по бел,ни по мат съм видяла...

# 438
  • София
- Според анализа на анкетата на РУО, аз пак съм малцинство.

- Тези, дето се ядосваха за пътуване до Лондон, да не се ядосват - спират полетите.

- Въпрос: на какъв точно учен трябва да се преквалифицирам, че да се изобретят нецапащи се материали и повърхности и да се приключи веднъж завинаги с тази сага с чистенето? Може би плазмен физик? Явно им е много лежерно съсловието, трябва да се напънат повече. 😁

# 439
  • софия
Кой анализ? Да не е този да ДО? Къде е?
Подозирам, че и аз ще съм малцинство (почти винаги съм там).

# 440
Аз така и не попълних анкетата, детето е свършило тая работа.  Ама какво да попълвам, като на един урок не съм присъствала...За малкия мога да дам само положителни отзиви, но пък семейството вече се отчете  с мнението на седмокласника.

# 441
  • София
Анкетата за ДО.
Постът на Мария, предишната страница.

# 442
  • софия
Видях. Професионално са замели проблемите, небрежно неспоменавайки ги и като се чете между редовете прозира истината 🙂

# 443
Светле, при нас всичко е на периоди  Истински Близнак. Понякога е бял о добър, друг път непоносим. Аз го махнах това с разправията, че имах повторения, а трудно пиша от телефона. Излязох обаче в градината, защото ако чуя още една дума за коронавируса по тв , ще полудея

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 20:19 от Amanda.D

# 444
Аз ТВ гледам само за филми и музика. Словестни  ди@рии  нямам желание да слушам. Ще подлудят хората!

# 445
Откакто спрях да слушам за ковид-19, бройките за БГ започнаха да растат. Да не са увеличили броя тествани на ден? Точно се бях успокоила, че всичко свърши и спрях да гледам и чета новини. И ако масово ще се заразят по Великден, хич не го виждам това с връщането на училище.

# 446
  • софия
Нормалите хора, специалисти, казаха, че не е здравословно да се говори повече от 20 мин. на ден за китайския Чернобил. Но нашите са иновативни и настояват за Апокалипсиса.
Спрях да гледам сутрешни блокове и новини. Байгън!
Стъкмистиката не искам изобщо да разчепквам.
Сега гледаме НГ в очакване на МШ.

# 447
Ами те ги откриват в определени огнища. Да, увеличили са тестването, но и 20 от новите случаи са свързани с един във Факултета. Там контактите са много близки...

# 448
  • софия
Натириха Мангъров и сега правят това, за което той говореше от самото начало.
Сега Мангъров казва, че мерките трябва да се отхлабват. Очаквам след 2 седмици да припознаят като техни тези стъпки.
Е, конкретните действия ще препишат от някъде, но няма да обръщаме внимание на детайли.
Днес, 1 месец след плътно седене вкъщи, детето се облече официално и отиде през 2 блока да занесе нещо на баба си, която също е стриктна карантина от толкова време. Очаквам я (баба й) в събота да дойде и да ни се кара как не се месят козунаци 😘 И в неделя агнешкото ще споделим.
Подозирам, че като минат матурите, ще оценя вилата, ще отидем и ще стоя там с кеф поне 2 седмици.
От цялата работа най ми е тъжно, че пътуванията вече няма да бъдат това, което бяха. Много пътуваме и много обичаме.

# 449
Влизам във вашата тема, за да пожелая успех на децата в матурите и повече спокойствие. Минала година минахме по вашия път и като си спомня ,че по МАТ. беше много добре подготвена, но сутринта тръгна за матурата треперейки, пълен блокаж. На всичкото отгоре не им дали да си разкачат черновите и познайте....на мястото на една задача ,разписана друга /пълно мазало/. Затова важно е да бъдат спокойни и всичко ще бъде наред.
Относно връщането в класните стаи ,смятам че ще върнат децата на които им предстоят изпити, при спазване на инструкциите за разстояние.
Пожелавам Ви здраве и УСПЕХ

Общи условия

Активация на акаунт