Малко трудна тема...за болестта рак - тема 4

• 79 520
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ние загубихме битката с тази коварна болест! Вчера в 14 часа брат ми отиде на по-добро място. От 100кг снажен мъж за 8 месеца се стопи до 55кг, като 15 от тях последните две седмици... Малко да се посъвзема и ще опиша сагата в последните му дни със Сити клиник и Токуда. Грубоста и безразличието на лекарите му отнеха и последната надежда. Като дори и за това сме плащали...

# 631
  • София
Съболезнования,Стела Cry

# 632
Стела, да почива в мир !
Много медици са изгубили тотално всякаква човещина, бездушници, не им съчувствам изобщо гледайки ги застанали със запалките пред лечебните заведения. С моя баща се отнесоха като с животно, заслужават и по-лошо. Нещастници, дано има възмездие в този живот !

# 633
Съжалявам, Стела. Брат ти е късметлия с такава сестра. Мама само това повтаряше - малко деца биха направили това, което направихте вие. Само човек водил подобна битка знае за какво става дума.

# 634
Стела, моите съболезнования! Мислехме да правим консултация в Сити клиник, но се разубедихме от толкоз негативни коментари. Исках да попитам дали някой е посещавал офисите в София или Пловдив на Анадолу медицински център?

# 635
Stela, съболезнования за загубата! Дано брат ти да е на по-добро място! Cry
Pandora, разбирам, че ти е тежко заради баща ти, но е много грозно да кълнеш всички лекари и да ги наричаш нещастници!!! Утре ти или децата ти като се усложните от Ковид или друго заболяване, пак до тях ще опрете!
Има много безчувствени, но все още се намират и добри, и човечни сред тях!
Аз пък съм безкрайно благодарна на лекарите, които ми помогнаха в борбата с рака!
Късмет и здраве на всички! Heart

# 636
Първо - сори за спама.
Второ
Скрит текст:
- написах накои медици, не всички. Разбира се, че имам шепа лекари, на които безрезервно се доверявам, но с тази разлика, че са пълни професионалисти, а не аматьори. Няма да изпадам в излишни полемики, но няма как човек да подмине възмущението си при подобни ситуации. Ако на някой му е дотегнала работата и не му се върши, да си намери друга, защото в този бранш иде реч за човешки животи, а не за продажба на банички.

# 637
Съболезнования, Стела! Съжалявам, че така се развиха нещата.

# 638
  • София
Съболезнования

# 639
Ние загубихме битката с тази коварна болест! Вчера в 14 часа брат ми отиде на по-добро място. От 100кг снажен мъж за 8 месеца се стопи до 55кг, като 15 от тях последните две седмици... Малко да се посъвзема и ще опиша сагата в последните му дни със Сити клиник и Токуда. Грубоста и безразличието на лекарите му отнеха и последната надежда. Като дори и за това сме плащали...
Стела, много съжалявам! Много, много жалко, че така стана.

# 640
  • Другата България
Съболезнования.
Мир на душата му.

# 641
Ужасяващо! Мир на праха му!

# 642
Съболезнования, Стела! Мир на душата му!

# 643
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Стела, съжалявам Sad
Не беше сам в сполетялата го беда, бяхте до него и се борихте до последно... вярвам, че ако има как, ще ви закриля от небето.
Да е му е светло на душата!

# 644
Стела, съжалявам! Светла му памет! Желая ви много сили , за да се съвземете!

Общи условия

Активация на акаунт