Малко трудна тема...за болестта рак - тема 4

• 79 557
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
Georgia191, по-добре прочети цялото заключение от скенера, а не само извадката в епикризата.

# 616
Georgia191, по-добре прочети цялото заключение от скенера, а не само извадката в епикризата.

Благодаря за вниманието.
Ето я :

# 617
Ох, чудя се дали да могли да го опишат по-сложно....
Според мен изображения не са достатъчно добри и затова са написали, че лезиите не се проследяват задоволително.
Заключението означава, че има частичен отговор на терапията. Не са изчезнали, но не са и пораснали, което все пак е добра новина.
На всички ни се иска след лечение да изчезне тая гадост, но за лекарите липсата на влошаване е голям успех.
С две думи - радвайте се, колкото и малка да е победата Hug

# 618
Благодаря от сърце за изчерпателния отговор!!

# 619
Момичета и момчета, току що видях, че цената на ПЕТ скенер, без направление, в Панагюрище е 2 000 лв. Това е най-ниската цена, на която съм попадала до сега.

# 620

Благодаря за вниманието.
Ето я :

Джорджия, а имате ли резултати от туморни маркери?

# 621

Благодаря за вниманието.
Ето я :

Джорджия, а имате ли резултати от туморни маркери?
Благодаря за вниманието!
Туморните маркери за сега спадат:

# 622
Последната снимка показва, че маркерите растат, ако записаните стойности са предишни такива. Единият е 3152 - много завишен, другият - 13, третият е 8 и нещо.

# 623
Това са първите измерени стойности ,след това си записваме резултатите от вс.следващо отчитане.

# 624
  • София
Момичета, здравейте! След направени куп образни изследвания ми предлагат биопсия на костта, боли ме в таза и пет скенер и сцинтиграфия показват, че нещо свети, атрозни , остеопорозни промени,но за всеки случай ортопеда от Горна баня иска биопсия на костта.Нещо не могат да кажат на 100 процента какво ме боли и защо.А онкол.операция ми е била преди години,правила съм само брахитерапия тогава. Та ако има някой с правена биопсия,нека ми сподели какви рискове има.

# 625
...
Туморните маркери за сега спадат:

Да, спадат явно, ако последните числа са 261 и 1,51.
Лекарите какво казват за панкреаса? Тази хетероденсна лезия 87х87? Ще се прави ли нещо за нея, с оглед и на туморния маркер?

мм, аз не съм се сблъсквала с такава биопсия, но би трябвало от там, където евентуално ще ти я правят, да ти дадат написано подробно описание на рисковете, за да подпишеш, ако си съгласна.

# 626
Здравейте! Може ли някои да сподели дали се чака много за час при проф. Владов? За частния кабинет става въпрос.

# 627
Здравейте! Включвам се с молба за съвети и препоръки, всичко което може да помогне. Баща ми е на 57 години, вчера го диагностицираха с тумор на панкреаса, като виждат разсейки в черен дроб. Това е диагноза на база ехограф, колоноскопия и ЯМР. Предстои в понеделник да се вземе биопсия от черен дроб. Моля, да препоръчате лекар специалист в тази област, болница и всичко което би помогнало. За Пловдив става въпрос! Благодаря!

Доц.д-р Белев! С две ръце и два крака за него! Оперира мъжа ми - лапароскопски дебело черво + черен дроб, 6 часа операция! Изключителен специалист, пред кабинета му е стълпотворение от всички краища на страната. И най-важното - невероятна комуникация с пациента и роднините му! Във всеки един момент знаехме какво и как се случва, благодарение на отзивчивостта му.

# 628
И аз имам добри отзиви за др Белев в Еврохоспитал.

# 629
Здравейте! Включвам се с молба за съвети и препоръки, всичко което може да помогне. Баща ми е на 57 години, вчера го диагностицираха с тумор на панкреаса, като виждат разсейки в черен дроб. Това е диагноза на база ехограф, колоноскопия и ЯМР. Предстои в понеделник да се вземе биопсия от черен дроб. Моля, да препоръчате лекар специалист в тази област, болница и всичко което би помогнало. За Пловдив става въпрос! Благодаря!

Доц.д-р Белев! С две ръце и два крака за него! Оперира мъжа ми - лапароскопски дебело черво + черен дроб, 6 часа операция! Изключителен специалист, пред кабинета му е стълпотворение от всички краища на страната. И най-важното - невероятна комуникация с пациента и роднините му! Във всеки един момент знаехме какво и как се случва, благодарение на отзивчивостта му.
Къде преглежда д-р Белев? Има ли кабинет или работи само в болницата?

Общи условия

Активация на акаунт