ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 226
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
От цялата работа с ревността установих , че татковци стрелци правят януарски бебета на мами телци Simple Smile и татковци водолеи на мами стрелци Crazy Май така беше Joy

Ние сме Татко Стрелец и Мама Близнаци,ама мойта зодия е след телците....

# 256
  • София
dalala, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet

Цвета, май в тоя ред на мисли се въртим. Е, при нас е мама водолей с тати овен, ама пак е рогато и пак в тоя диапазон се движим!  Joy

# 257
Честита рожденичка, dalala, да е жива и здрава и много щастлива

bouquet         bouquet        bouquet     

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 17:30 от Анджелина

# 258
Пуснах тема "Ревниви ли са мъжете ви?" в ТАТКОВЦИ.Ако искате там да обменяме опит? smile3523

# 259
Сега ми дойде идея за още едно заглавие:Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари. и още една ама не е нищо особено,но да споделя Януарските снежинки ще зарадват много мами с малки плачещи дружинки.

# 260
  • София
Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!

# 261
4. Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами.

Аз съм за това предложение от миналата тема Grinning

# 262
  • ville de Quebec
Благодаря ви за пожеланията, момичета!

Аз нямам никакво предложение за заглавие... Всичките ваши предложения ми харесват и предлагам да използваме едно след друго всичките заглавия.

# 263
Благодаря ви за пожеланията, момичета!

Аз нямам никакво предложение за заглавие... Всичките ваши предложения ми харесват и предлагам да използваме едно след друго всичките заглавия.

Ok, давай ги едно след друго - от миналата тема + новопредложените, така ще имаме темички за напред Simple Smile

# 264
Dalala, и аз се присъединявам към благопожеланията! на рожденничката пожелавам да е жива и здрава, а на теб много да те радва и много да се гордееш с нея!
И мнооооооооого, мноооооооого весело да си отпразнувате!
 nbirthday  ura Tada  bigdance2

# 265
Viki, честит рожден ден, да пораснеш голяма и да слушаш мама dalala!!!

newsm59  happy bd  newsm59

# 266
Анджелина, днес бях в един склад на Чико, разглеждах количките, и видях като това легло което ти си харесала, само че беше без подложката за преобличане и без 2ро ниво. Много е хубаво и ако ще го използваш постоянно си заслужава парите, само че матрак трябва да се купи отделно и цената скача. Но ако е само за път няма смисъл да се дават толкова пари има доста по евтини сгъваеми. Но това определено е доста стабилно и цвета е много хубав.

# 267
Здравейте мили бъдещи мамчета,
Ех, като гледам с моя късмет съм се паднала в най-веселата компания  newsm47 То при положение че приемате нови членове де.  Wink Малко със закъснение искам да се присъединя, ако разрешите.  Приятен и усмихнат ден на всички януарки!  bouquet

P.S. Термина ми е 5 януари, а лекарката едвам я изнудих да каже какво е и тя каза "момиче", ама така че да не мога да я цитирам после.  stork-girl

# 268
Здравейте мили бъдещи мамчета,
Ех, като гледам с моя късмет съм се паднала в най-веселата компания  newsm47 То при положение че приемате нови членове де.  Wink Малко със закъснение искам да се присъединя, ако разрешите.  Приятен и усмихнат ден на всички януарки!  bouquet

P.S. Термина ми е 5 януари, а лекарката едвам я изнудих да каже какво е и тя каза "момиче", ама така че да не мога да я цитирам после.  stork-girl

Добре дошла,колежке.  bouquet Браво за момата  261uu.И моя термин е на 5 януари,но още се крие бебо и незнам какво ще е .

# 269
А нашия татко май си мисли, че от родилния дом с име изписват!!! Confused
Все му казвам, дай да мислим! Той чакал да се види нещо на видеозона. Ама то каквото и да се види, пак резерва трябва да имаме.

Аз съм Стрелец, той е Овен и не се равнуваме.

Общи условия

Активация на акаунт