ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 226
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Гали, сложи в новата темичка и този линк, за всички, които не са забравили руския... стори ми се доста интересен! http://www.materinstvo.ru/

# 271
Незнам дали е практично, тъй като е на руски. Има много сайтове на български и на чужди езици и смятам, че който се интересува ще си намери. Това е мое мнение. Мисля да сложа една страница на която има всевъзможни детски сайтове на всички езици и така ще е най-добре, всичко не едно, че ще заемат много място.

# 272
Ако не ти харесва следващата тема можеш ти да я направиш, досега никоя мама не се е оплакала, напротив на всички им харесва. Ако искаш се заеми, но имай пред вид, че се иска много работа, да включваш новите, да попълваш промените и ако сменяш на всяка тема буквите ще ти отнема по 3 часа. Смятам, че тези който предлагаш пък са много сухарски.
Предложението ми беше направено съвсем приятелски и беше предложение. Направих го поради технически причини, свързани с форума. Не е нужно да се обиждаш и да ми обясняваш кое как става, бъди спокойна, нямам аспирации към оформяне на темата или бъркане в твоята работа. Желая ти успех и спокойствие.

# 273
Хопа, ето ме и менее Simple Smile Моят термин, т.е. моите термини са 25.12.06, 29.12.06, 01-03.01.2007.....  LaughingТези много дати са определени от няколко доктори на науките Simple Smile Няма как да се определи наистина с една дата, защото календарчето на която грижливо бях отбелязала датата на последната менструация беше изхвърлено от татко...и като го попитах, защо той каза : "Е,ми видях, че нещо си го драскала и реших, че не ти трябва" -сладур Simple Smile)) И така за сега аз се осланям на интуицията си, която до момента не ме подведе (още преди да разбера, че съм бременна сънувах, че раждам на таткото момченце и докато момента в който го видя и докторката, да каже, че е момченце само момченца сънувах, а почти всички за момиче ми говореха) и мисля, че и ние ще махаме през януари, както са махали и махат таткото, вуйчото и дядото Simple Smile хе хе

# 274
  • Willebroek, Belgium
здравейте мам4ета Hugвиждам 4е много сте изписали Crazyбраво на вас.
за зодиите-аз съм рибки и маи а съм по ревнивата Grinningдокато таткото е близнаци и много умело го прикрива.ама ще го хвана някой път smile3508
ние утре заминаваме на по4ивка най после  newsm44 откога го 4акам този ден да дойде.сега 7 дена ще го оттдам на яка по4ивка,а после като се върна ще разправям и снимки може да има.нека когато се върна да про4ета само хубави новинки.
4ао от мен и се пазете smile3525

# 275
За усещането - аз бебо (ако е бебо де) го усещам много нередовно, чак понякога се притеснявам и утре ще питам. Понякога ми бълбучи корема ясно и отчетливо, в други дни може целия ден да не го усетя.  Rolling Eyes Дано всичко да е наред и просто аз да съм по-дебелокожа!  Confused
Ним, и аз като теб го усещам. Явно нашите са по-мирни и не се въртят много много  Grinning
Ним, vvenkova и ние сме така - понякога буйства, понякога си кротува по цял ден - гледах по ТВ и съм чела, че те спят 90% от времето, тъй че няма страшно! Я да ви питам и вас - къде ги усещате, когато мърдат - из целия корем или как? Моето си обича централната част на терена и в ляво, рядко отива в дясно. Писах по-горе за това, не знам дали сте го видели, а ми е любопитно?Simple Smile
Ним, как мина прегледа днес? Надявам се всичко е наред.
dalala, да ти е жива и здрава малката лъвица, да те радва много и да огрява къщата ти с щастие!  bouquet

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 21:29 от G&J

# 276
Ако не ти харесва следващата тема можеш ти да я направиш, досега никоя мама не се е оплакала, напротив на всички им харесва. Ако искаш се заеми, но имай пред вид, че се иска много работа, да включваш новите, да попълваш промените и ако сменяш на всяка тема буквите ще ти отнема по 3 часа. Смятам, че тези който предлагаш пък са много сухарски.
Предложението ми беше направено съвсем приятелски и беше предложение. Направих го поради технически причини, свързани с форума. Не е нужно да се обиждаш и да ми обясняваш кое как става, бъди спокойна, нямам аспирации към оформяне на темата или бъркане в твоята работа. Желая ти успех и спокойствие.

Нямам намерение да се карам с никоя от нас. Тук сме момичета който обменяме опит и взаимно се подкрепяме. С някой сме от месеци с други от по-скоро и смятам да останем за по-дълго. С всички се разбираме прекрасно. Ти от вчера си тук и започна да намираш недостатъци на темата. Ако ти е приятно остани, но не се дръж по този начин!

# 277
Galina,  и аз смятам, че предложението на G&J беше съвсем добронамерено. Все пак всеки има право да изкаже мнение, да направи предложение и т.н. В края на краищата форумът е така да се каже на всички януарски мами - всички участват в изграждането му (кои пове4е, кои по-малко). Ако не можете да се споразумеете, нека се гласува предложението.

PS: И аз намирам обаче големите жълти букви много по-весели и хубави! newsm10

И в този дух, в името на бебчетата: Мake love not war!!!
  bouquet

# 278
Има ли ранобудници?

Внимавайте с жегите, много ще е горещо тези дни, а а з ще пътувам за два дни до Свищов, където е 45 градуса на сянка и има огромни комари. Така че, в събота и неделя няма да съм тук.

Харесвам жълтите букви на Галя, с тях започнахме и са ми мили Peace
А и тя полага усилия всеки път при нова тема, за да бъде темичката приятна и весела Hug

# 279
Добро утро и от мен!Как сте днес, мами?На Анджелина пожелавам приятно в Свищов!

# 280
  • Русе
добро утро и от мен,до сега само четях,но се надявам по-често да пиша,но съм на вие с компа.От Русе съм и ви питам къде и кой има 3D тук.Приятен ден и леко бременеене

# 281
Здравейте мамчета,

Аз се наслаждавам на последния ден вкъщи и хич не мисля да излизам в тия жеги.Както ви бях казала имам болки ниско долу и вчера установих,че като се разхождам повече започва да ме боли и трябва веднага да седна - много неприятно.А пък силно ми се налага да ходя по магазините, защото след 2 месеца ще се омъжвам - оф не ми се мисли - егати разправията.Вчера поразгледах роклите из София - пълна скръб(рокли с висока талия няма) - ще трябва да отида до Асеновград. Там със сигурност изборът ще е по-голям.
Сега като съм вкъщи нещо съм се вманиячила и искам бебчо по-често да ме ритка, но той ритка само като не мърдам много. newsm03
Моля ви да ми кажете, случвало ли ви се е да имате болки в самото влагалище - спонтанни болки, не много силни?

# 282
  • София
Добро утро! Аз тази нощ спах дълбоко и непробудно. Даже до тоалетната не ставах. За сметка на това сънувах ужасен кошмар за предстоящата фетална морфология днес и като се събудих, не знаех къде съм!  Tired Знам, че тези кошмари са нормални и са продиктувани от притесненията ни, но наистина беше ужасно!  Sad
Сега ще се опитам да си намеря занимание за деня, да не мисля особено много и нетърпеливо да чакам да стане 5 часа.

За заглавието не знам спонтанно ли ми се роди или някъде съм го видяла (ако е второто, се извинявам за плагиатството), но ми се върти едно - Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама. Това естествено ще си го пазим като заглавие и ще си го пльоснем някъде към декември месец!  Laughing

# 283
  • София; Дружбето
Добро утро и от мен, то вече ден ама нищо Mr. Green
Днес се събудих към 6 от гадната смрад по Дружба и още ми е криво #Cussing out #2gunfire Ще ходя и аз да седя на пътя за летището ми се струва.
Ним не се притеснявай, всичко ще е ок и като си видиш бебата ще ти минат всички гадни мисли от главата Peace
Днес като за петък изобщо не ми се работи и от сега клюмам пред компа, дано не откъртя  само Flutter

# 284
Здравейте мамчета,

Аз се наслаждавам на последния ден вкъщи и хич не мисля да излизам в тия жеги.Както ви бях казала имам болки ниско долу и вчера установих,че като се разхождам повече започва да ме боли и трябва веднага да седна - много неприятно.А пък силно ми се налага да ходя по магазините, защото след 2 месеца ще се омъжвам - оф не ми се мисли - егати разправията.Вчера поразгледах роклите из София - пълна скръб(рокли с висока талия няма) - ще трябва да отида до Асеновград. Там със сигурност изборът ще е по-голям.
Сега като съм вкъщи нещо съм се вманиячила и искам бебчо по-често да ме ритка, но той ритка само като не мърдам много. newsm03
Моля ви да ми кажете, случвало ли ви се е да имате болки в самото влагалище - спонтанни болки, не много силни?

Добро утро и от мен Ранобуднички Peace.Аз оак съм на работа.Досега пих кафе и още не мога да се събудя.Сега ще почна да се гримирам,нямам работа и е скъчно,а днес имам желание да се цапоткам.
titti Иаз имам болки-почти всеки ден.Рядко,но има.И аз незнам от какво,но дик. каза да не стоя много седнала ,а полегнала.А бебчо рита когато си поиска,мен не ме риткаше няколко дни,а сега пък не се спира.Много се радвам ,че ще идваш в Асеновград Laughing Не че са мои магазините,ама нали съм си родолюбка...И мойта рокля беше пола с висока талия и бюстие-много добре стоеше според хората.
_Ним_ не се затормозявай с глупости,всичко ще е наред.Всяка майка си мисли такива неща,ама...да дава Господ живи и здрави деца да имаме.Спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт