ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 184
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Ним, аз изглеждам като мамето от първата снимка. Коремът ми е така големичък и напред. Явно няма място в таза и стърчи Grinning
Днес една бъдеща мама ме попита в кой месец съм, аз й казах 4-5, а тя ми вика, че е в 7. А коремчето и по-дребно от моето Wink
Но беше едра и висока и явно още не й е щръкнал корема.

Деси, хората са така несправедливи, дето се казва: "Пази Боже, сляпо да прогледа". Надявам се, че си по-спокойна Grinning

Искам и аз да купя нещо за бебето, но ще си взема първо баткото от бабиндом и тогава Hug

# 76
   Здравейте и от мен  Hug
   Първият ден не на работа  Grinning прекаран по магазините в безцелно разхождане и пазаруване за предстоящото море  Grinning Купих се 4 поли дето ще ме изкарат докато стане студено - с ластици са и няма да ми стягат. Това са ми първите що годе бременни дрехи - моите си ми стават още, но да видим до кога  Wink
   Деси - мъчно е наистина, аз като ти четох писаното и се просълзих Cry Представям си как някоя нафукана продавачка се държи така с моя дядо и настръхвам, ужасно е наистина  Sad
   Вчера с нашия татко бяхме седнали да хапнем и до нас, на съседната маса имаше едно семейство - обещахме си никога, ама никога никога да не се държим така с децата си!!! Честно ви казвам бащата само повтаряше на едното детенце - момченце - цитирам буквално - "Абе простак, седни си на гъза, че ще ти разбия муцуната, бе!", а детето просто се заигра с едно котенце и беше на не повече от 3 годинки!!!Аз се втрещих като го чух!Как може да говори на детето си така и то пред хора!Накрая детенцето изяде няколко шамара, разплака се, майката явно и тя се ядоса и тя започна да му говори ужасно!Не мога и това да възприема, незам!!!
Момичета с дечица, кажете, нормално ли е?

# 77
Не, не е нормално, един ден като порасне и това дете ще се държи така с хората и дори със собствените си родители.
Примерът на родителите е най-важен за децата, те са като попивателни.

# 78
dalala много благодаря за съвета.Прочела сам за кърмене нето доста  #Crazy исках някои с опит да да ми каже.Знам например че може да получиш контракции разтриваш зърната си не ми се поема този риск.
desi_coverАз съм в депресия от самото начало.Рева за най малкото/как ме трае мъжъми не знам/.За това мисля да отида на море с малката и майка ми.Дано да си управа нервите иначе не знам до къде ще стигна.

# 79
Маменца, здравейте

може ли да ми обясните как да се регистрирам в този форум - постоянно ми дава грешка.

А пък ме допуска да пиша. newsm03

# 80
Относно кърменето, последното което четох е да НЕ се прави подготовка на гърдите, да не се разтриват, понеже те си отделяли някакви вещества и не бивало да се разтриват.

titti, трябва да посочиш актуален и-мейл при регистрация, на него ще получиш линк, като кликнеш върху линка си потвърждаваш регистрацията.

# 81
  • София
Не ме чакайте утре, моята детегедачка пак е заета.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 Не стига, че всеки уйкенд е на морето ... идва за 2-3 часа 2 пъти в седмицата, ами и когато ми трябва пак я няма!!!Е това на нищо не прилича вече!!! #2gunfire

# 82
  • ville de Quebec
Mda, tova s raztrivaneto na gardite po vreme na bremennost, za da se podgotviat za karmene, izobshto ne e nujno. Vsashtnost, ako pitate men, ne e nujna nikakva podgotovka. Ot ragadite i bolejkite, sapatstvashti nachaloto na karmeneto, niama da izbiagate Laughing, kakvo da se parvi... Dobrata novina e, che s pravilni deistviia mojete da gi otsranite mnogo barzo i karmeneto da stane edin priiaten protzes. Tochno za podobni saveti preporachvam goreshto foruma za karmene Laughing

# 83
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мами,да ви питам,как се 4увствате емоционално напоследък? Аз нещо не съм в кондиция,и ме е яд,ама ве4ер не мога да спя,ако заспя сънувам кошмари,4увствам се напрегната,връщам си неща от преди и запо4вам да се ядосвам,някак си нерешителна,забравена,неоценена се 4увствам. Sad Sad Sad Дали ми е от хормоните или ....знам ли аз или какво? Sad Sad

# 84
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен. 55
Нашето го чакаме на 01 януари - европейче както се казва. Лично на мен ми се струва обаче, че едва ли ще прекрачи в 2007 година.
Забавното е че дядо му е Васил и ако се роди на Васильов ден ще има двойна причина да се казва Васил. Grinning
На всички бъдещи мамчета пожелавам лека бременност и здрави дечица  bouquet newsm32

# 85
Здравейте

отдавна не съм писала тук - цяла нова тема сте отворили Simple Smile
през това време се случиха доста неща - видяхме бебчо на 3д и узнахме, че ще е девойка с едно наум- тъй като е малко рано, но все пак.  Laughing
Таткото го изпратихме вчера на път /моряк е/ - надявам се да се върне за голямото събитие!!! и сега ми е толкова гадно и самотно!!!
Снощи цяа вечер почти съм ревала и днес на работа - първи ден след отпуска ...
Сега едвам се сдържам да не се разплача пак , но ще стискам зъби. Бебчо трябва да е спокоен преди всичко.
Само незнам с яденето как ще стане, тъй като въобще не ми се яде, я като почне да ми стърже ми става лошо и се насилвам да ям нещо. Знам, че трябва да престана за да е здраво детето, но просто нямам сили ....

# 86
  • София; Дружбето
ние сме 100% мома Simple Smile че даже казаха , че сме по-малки и термина отива към 20-ти януари Crazy
Та Гале , слагай ми розовия щъркел Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 20:54 от tsveta

# 87
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен. 55
Нашето го чакаме на 01 януари - европейче както се казва. Лично на мен ми се струва обаче, че едва ли ще прекрачи в 2007 година.
Забавното е че дядо му е Васил и ако се роди на Васильов ден ще има двойна причина да се казва Васил. Grinning
На всички бъдещи мамчета пожелавам лека бременност и здрави дечица  bouquet newsm32

smile3501  Добре дошла в отбора. Лека бременност preggo и на теб.Моя термин е на 5 януари,но и аз се съмнявам,че ще изкараме до тогава.

# 88
ние сме 100% мома Simple Smile че даже казаха , че сме по-малки и термина отива към 20-ти януари Crazy
Та гале , слагай ми розовия щъркел Mr. Green

4470 ЧЕСТИТА Дама.  bouquet Аз се надявам утре да ми кажат какво ще е,ако пак не се крие.

# 89
Моя термин е на 13 януари тогава е роден нашия ТАТИ.
Маи само аз не знам какво ще е бебето. baby_neutralАми замислям се да чакам докато се роди.Не знам дали ще успея любопитна съм Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт