ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 240
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Kak я откриха стафилококовата, посявка ли ти правиха и къде я имаш? Гърло ли те заболя или нещо друго? Питам защото знам, че е заразна и може всеки да я пипне и почти отвсякъде. Ако не ти е проблем да ми обясниш.
 Simple Smile

# 196
Ох, скъсах се от чистене. Както щях да пускам прахосмукачка и да бърша праха newsm28, стана много дълго. Реших да започна да мия прозорците стая по стая clean, та днес измих на спалнята, но не е само това, то са външни щори, пердета и накрая и терасата за миене. Направо се скапах, но какво да се направи като искам да е чисто.

Като говорите за ревността и аз да се включа със закъснение: аз съм телец, а мъжо дева и двамата сме много ревниви, но напоследък забелязвам, че намалява. Преди 4 год. беше нещо страшно, всичките ми приятелки ме питаха какъв е този моя приятел дето ми звъни през 10 мин., но явно вече си имаме повече доверие. На мен ми харесва да ме ревнуват, защото така се чувствам обичана и харесвана.

Утре съм на линия за училището, пазете ми място. Ще гледам да дойда по-рано. lalalala

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 20:03 от galina_dimova

# 197
Здравейте и от мен!!!!
По повод ревността - и нашият татко е стрелец и е адски ревнив! Беше нещо ужасно първите две години. Когато беше на плаване ако не се чуехме или по някаква причина не отговарях на смс, ставаше страшно... Пишеха се по 20 смс, които градираха, докато се стигнеше до "явно си прекарваш много добре щом не отговаряш" и от сорта ...
Но сега вече е се е успокоил явно и нещатата са ок. Преди не се събирах в кожата си заради това. В края на краищата или ще си имаме доверие или не.

# 198
  • София; Дружбето
МОмичета достигнаме до консенсус с тати за името Heart Eyes newsm68 Нашето диваче ще се казава Михаела  newsm03 както и котката Grinning

# 199
Така докато си пишете давайте идей за заглавия за нови теми, а също така гласувайте на предложенията който са в списъка с термините!

# 200
  • София
BgViki, браво за усилията и за целия положен труд!  smile3501  smile3525 Аз успях само да се разпиша в подписката, но стисках много палци, защото това, което започвате сега, ще де отрази положително на много бъдещи майчета.

Цвета, браво за името. Аз споменах на нащо тати, че искам беба да е Симона, кръстена на него, а той се дърпа. Като го питах - добре, мислил ли си за име, той ми каза, че аз ще го избирам каквото искам и каквото ми хареса. От него били презимето и фамилията.  newsm78 Та аз тепърва ще го мисля  newsm12 Със сигурност обаче няма да е на котката, защото той е Мърджо  hahaha  Joy

За ревността и зодиите - аз съм водолей и съм ревнива до безумие. Старая се да не го показвам, но не винаги успявам.  Embarassed Мъжът ми пък е овен и също е завидно ревнив, но го крие достатъчно умело. Не прави сцени и не се тръшка.

Утре ме бройте и мен! Пазете ми място, че не знам как точно ще се придвижа, до къде ще ме закара мъжо и откъде ще ходя пеш. Че нали някакви ремонти по улиците и не знаем къде е затворено и къде не. Съответно мога да дойда и доста рано, а може и да закъснея. Но плановете ми са да съм там.  wavey

# 201
  • София
Галина, така, както гледам, ние запълваме по тема на седмицата. За това предлагам имената на темите да ги караме подред, като всички се напънат да дадат още предложения.  Thinking Че до края на януари има още 20 и кусур седмици, значи поне толкова теми. Ако предложенията станат над 20, тогава или с явно гласуване или по твое усмотрение - все пак ти отделяш от времето си да се грижиш за темата, нали!   bouquet

# 202
Kak я откриха стафилококовата, посявка ли ти правиха и къде я имаш? Гърло ли те заболя или нещо друго? Питам защото знам, че е заразна и може всеки да я пипне и почти отвсякъде. Ако не ти е проблем да ми обясниш.
 Simple Smile
[
/quote

С стерилна урина и казаха в ЖК че не е заразна.Всеки човек я носи в себеси и когато имуната му система е по слаба може да се появи.Не е заразна моге даже и секс да правим.

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 07:34 от a.nedeva

# 203
  • ville de Quebec
Хехе, пък моят котарак е Мурджо Laughing

За ревността, и аз като Галина, ми харесва да ме ревнуват, ама моят мъж Рак хич пък не ме ревнува Rolling Eyes Май ще трябва да се постарая Wink

# 204
  • Варна
 Нямам търпение да се похваля- днес бяхме при Балев на фетална, и абсолютно всичко си е ОК.  Laughing Както трябва е - шава страшно много, голямо диваче и с доста упоритост успяхме да видим и пола, макар че доктора си остави 5% вариант за грешка. Включвам се в подкрепа на момичецата, че и без друго са малко...

# 205
Здравейте и от мен момичета,за съжаление аз и утре не мога да се класирам да дойда на училището,но да се надяваме че все някога ще успея.

Относно ревността аз съм ревнивата в нашето семейство ( зодия ТЕЛЕЦ ) докато мъжа ми зодия Дева-въобще не ревнува,което някой път ме дразни,но може би така е по добре.

За името ние решихме,че ще е на мъжа но в женски вариант,само трябва да уточним точно кой(мъжа ми се казва Стефан).Ако имате някой готини предложения-споделете.

засега това от мен.Поздрави и приятна среща утре.

# 206
Много телици се събрахме нещо, дано не си покажем рогцата Twisted Evil
Аз искам да попитам - не ви ли харесва малко по-дребен шрифт и дизайн на заглавната страница на темите - тези големи жълти букви заемат огромно място май...
Нещо такова:   , примерно? newsm78

# 207
Ееее, толкова много сте изписали, а аз пак цял ден по улиците  Grinning

Относно ревността - безумно ревнивата съм аз - зодия Везни. Понякога чак болезнена ревност, съпътствана със скандали, ревове и драми - като се освестя чак ме е срам от себе си  Embarassed Гледам да се въздържам, но ми е трудничко  Embarassed А таткото - самото спокойствие - Стрелец е - за седемте години, в които сме заедно е изревнувал бурно около 5 пъти. Сега покрай сватбата, приятелите ни само говорят как ще му направят ергенската вечер незабравима и аз пощурявам! Знам, че няма нищо да направят, но побеснявам като си говорят така!  
Ама като се замисля, май е по-добре, че той не ревнува - един ревнив в семейството е достатъчен  Simple Smile

Момичета, утре заминаваме на море, после на очни - ще съм на линия в края на Август - дотогава - много да се усмихвате, само хубави неща в темите да пишете и да растат бебчетата и коремчетата   bouquet  Simple Smile Hug

# 208
Привет  bouquet
Доста сте изписали от вчера Grinning
Да се присъединя към телците и нещо повече - у дома сме двама - аз и мъжа ми, пълна лудница. Но пък ни е добре да си похапваме заедно и да се глезондрим Mr. Green типично за нас.
а.nedeva, мерси за инфото.

Весел ден на всички, внимавайте в жегата Hug

# 209
Добро утро на всички ранобудници!!!!!
Днес денят ми почва перфектно - татито се обади и аз съм много щастлива, така че с кеф отивам на изследвания и после на работа.

Лек и успешен ден на всички!!!!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт