Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 45 365
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Танч, хубав е цвета. Обаче му липсва блясък.

# 151
  • София
Танч, хубав е цвета. Обаче му липсва блясък.

И аз съм на това мнение. Може да е от светлината.

# 152
Ей го на лампа. Имам много нови растежи и съответно съм като глухарче, което също отнема от блясъка на косата ми.
Скрит текст:

# 153
  • Някъде там
Танч ,харесва ми цвета.
На снимки ми изглежда нещо подобно на това

# 154
Танч, хубав е цветът. И косата с хубав обем. Ето моят цвят, който искам са стане хубава шестица по някое време Simple Smile

# 155
Аз идвам да похваля 2 много евтини продукта.С тях се разресвам бързо, не заплитат косата и намалиха накъсването.

В началото ми се стори рядък, но после видях, че съм сгрешила. Нямам много суха коса, но при отмиването усещам, че буквално е " попил " в косъма. Почти нищо не остава за изплакване, не утежнява изобщо, не ми замърсява бързо косата. При следващото измиване на косата след 2 дни се усеща още при намокрянето някакъв филм, който е останал. За 2, 50 лв е добър.

Струваше 5-6 лв, връхчетата ми не са накъсани, изтощени и почти нямам цъфтеж. Имаше няколко варианта, ще пробвам и други.

И накрая един въпрос. Тази боя на Ревлон, добра ли е? Видях я в ДМ.

# 156
Неви,надолу ще хване 6 -ца,но корена е тъмничък и няма да стане равномерна навсякъде мисля..

# 157
Танч, хубав е цветът. И косата с хубав обем. Ето моят цвят, който искам са стане хубава шестица по някое време Simple Smile
И моето е 6-ца, следващия път мисля да сложа 7-ца. Преди години съм правела огромната грешка на коса 3-ка някъде да слагам 4-ка и да очаквам кафяво, а то си ставаше черно. След години на проби и грешки открих, че на 3-ка, за да стане кафяво трябва да сложа 6, или 7.
Горе боя ли е, или естественият ти цвят? Ти ли се правеше с олио? Ако е боя и разликата с дължините е 3-4 нива, може да играеш с оксидантите - в корена 9, надолу 6%, но само ако е боя и нямаш корен, иначе ще станеш на райета. Аз бих сложила навсякъде 6 %, мен лично не ме дразни по-тъмен корен от дължини, дразни ме обратното. Харесва ми като има игра на цветовете - да преливат от тъмно към светло, изглежда някак по естествено, защото дори естествената ни коса не е с един цвят навсякъде. Но всичко си е въпрос на предпочитания.

# 158
Здравейте.Все пускам дълга коса и все не издържам, защото най-лесно поддържам по-късият вариант, но...сега...Прикачам снимка, обикновено я изправям, но се възползвам да и дам почивка.Бихте ли ми дали идеи за прически?Опасявам се, че моите варианти са като възрастта ми-40+😒, а искам нещо свежо😁

# 159
  • Deutschland
Какво й е на нашата възраст 🤔

# 160

И аз това исках да попитам Simple Smile Имам повече коса от много по-малки от мен  с, 10 и повече години, с рехави косици... Ген е това, както и побеляването....

# 161
И аз това исках да попитам Simple Smile Имам повече коса от много по-малки от мен  с, 10 и повече години, с рехави косици... Ген е това, както и побеляването....
Не ме разбрахте, но аз съм виновна😁.Просто аз не знам свежи прически, моите са....ами старички-вързана на опашка, но...младите ги правят едни хубави, моите...първолашки изглеждат, с диадема(мъжът ми каза, че ще я изхвърли🤣), полу-опашка горе на главата, с фибички прибрана зад ушите....за мен това са прически от детството ми.Иначе, мен вече започна да ме притеснява лекичко възрастта, за това и пиша, не искам да изглеждам на 40+, 38 по-ми харесва😁

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 12:21 от bubanka

# 162
  • Deutschland
Аз на 40 родих 💗, миналата година, та се чувствам яко свежо (когато съм се наспала).
От днес мисля салоните ще работят тук в немско, та ще запазя час. Дано не ми дадат за след 3 месеца

# 163
  • Някъде там

Как ми се прииска да съм руса ,с такава дължина и прическа.

# 164
  • Light of Zartha
Момичета, извинявам се ако не съм за тук, не бях сигурна къде да пиша. Хванали са ме лудите от няколко седмици и искам синя коса... Laughing Преди 2г си направих съвсем спонтанно два вътрешни кичура със синият тонер на престиж. За прокотола съм червенокоска от години(велатон череша/вулкан) но хвана боята, не се получи грозно. Имаше период, в който не се бях поглеждала много, все вързана и 2 месеца след боядисването се оказа,че синьото(изглеждаше леко зелено даже) стои. Доволна трайност, която лесно покрих с моя цвят боя и единствено ако се загледа човек виждаше двата по-тъмни кичура. Сега пак искам да ги върна, но не с престиж-а, чета и чувам кофти мнения за него. Спряла съм се на Лореал колориста и Шварцкопф LIVE. Има ли някой луд като мен и какво бихте ме посъветвали?

Общи условия

Активация на акаунт