Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 967
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Днес моят небоядисан бял кичур отново намазах но  само с 7.0.Позамазах положението,не е толкова трагично както на снимката,изглежда всеедно има по светли кичури,но има кафеникаво-червеникав оттенък което не ми харесва.

Има тонер на Престж ВВ01 сребристо платинен.Ако се намажа с него ще се промени ли драстично цвета на косата или само ще се премахнат оттенъците?

# 316
Здравейте, момичета. Много моля за помощ! Искам да поръчам от златна рибка боя Compagnia del colore, цвят 8.11, light mat blond.
Не знам какъв ефект търсиш.Аз съм ползвала 10.11 върху основа 8.Стана ужасно тъмно мръсно сиво.Единайските не са мат.Мат са със зеления пигмент,а /11 са с наситен син

Мис,според мен и ти трябва да пробваш с 6.7 примерно.Обикновено /7 са със зелен пигмент,но не винаги.Зеленото неутрализира червеното.Като си харесаш боя,провери производителя в кой цвят,какъв пигмент има

# 317
  • Някъде там
Вчера боядисах корени в цвят 6.1 с oway.
Много я харесвам тази боя.
Страхотен комфорт на скалпа,покривност на белите коси в сравнение с вела .
Чудех се дали да не боядисам цялата коса,но това ще го оставя за фризьорката  измисли нещо след ИП.
Изобщо не си харесвам косата по дължините.Не мога да я гледам ,не съм сигурна,че ми харесва този цвят.И това стана заради гадното олио за обезветяване ,уж прави само дължини а цялата стои като на кичури Rolling Eyes

Вчера както написах боядисах корени.
Измих с шампоан за боядисана коса на Репе Фюртер.Маска Генезис,термо олаплекс + капки на олаплекс 7  .
Обожавам я тази маска Генезис.

# 318
  • Street of Dreams
Всъщност кичурите много добре изглеждат - сама ли го прави, как става? Идеално се преливат цветовете. Ръждивият цвят само не ми харесва, но това е друго.

# 319
Здравейте, момичета. Много моля за помощ! Искам да поръчам от златна рибка боя Compagnia del colore, цвят 8.11, light mat blond.
Не знам какъв ефект търсиш.Аз съм ползвала 10.11 върху основа 8.Стана ужасно тъмно мръсно сиво.Единайските не са мат.Мат са със зеления пигмент,а /11 са с наситен син

Мис,според мен и ти трябва да пробваш с 6.7 примерно.Обикновено /7 са със зелен пигмент,но не винаги.Зеленото неутрализира червеното.Като си харесаш боя,провери производителя в кой цвят,какъв пигмент има

Мерси. Търся ефект неутрализиране на червен пигмент, но в никакъв случай не искам сиво, пепелно. Просто натурален цвят. Ще боядисвам само корен, защото по дължините съм с балеаж. Тази марка боя има цвят 8.7 интензивен мат, но никак не ми харесва в каталога. Абе сложно е с тези нюанси...

# 320
  • Някъде там
Ондин,фризьор ги прави.
Мързеше ме да ходя при моята и ходих при една жена в квартала .
С обезцветяващо олио ги направи.
Чудя се ако ги боядисам с боя 9 -  ка или 10 дали ще станат по светли ?

# 321
  • Street of Dreams
Има ли боя върху тях? Според мен има възможност да стане. Сложи направо на цялата коса, да се получи преливането. Нещо студено GrinningSmiling Imp

# 322
  • Някъде там
Има ли боя върху тях? Според мен има възможност да стане. Сложи направо на цялата коса, да се получи преливането. Нещо студено GrinningSmiling Imp
Преди месец слагах върху тях 7.1.
Доста бързо пада .
В нас имам една 9.11 (за майка ми поръчах , но още не сме си ходили да и я дам)
Та може да си забъркам малко от нея.Мама е с къса коса и ще и е много.Взех и  Compagnia Del Colore .Съмнявам се ,че ще стане обаче .Нямам чак толкова светла коса .Реално не е толкова светло .По скоро стои като много , светло кестеняво .
Ето от близо

# 323
  • BG-DE
Доста тъмничко ми се вижда, ако на тази основа се сложи 9 дори и с двойна пепел (11) риска да стане оранжево е много голям.

# 324
Доста тъмничко ми се вижда, ако на тази основа се сложи 9 дори и с двойна пепел (11) риска да стане оранжево е много голям.

Доста е вероятно точно така да стане.

# 325
Искрица ,по-добре не си прави експерименти ,слагай 6.1 на дължините  да изравниш цвета.

# 326
  • Някъде там
Искрица ,по-добре не си прави експерименти ,слагай 6.1 на дължините  да изравниш цвета.
Да ,най добре така ще направя или ще сложа отново 7.1 .
Ефекта към който се стремя е ето това

Това е  и дължината за която мечтая .
Формата я докарвам,фризьорката предложи да заменим чертата с леки етажи.

# 327
Хубав е цвета. И на мен ми харесва тако тъмно с леки светли кичури.
Не виждам добре дължината дали е до средата на гърба или до кръста.

# 328
Привет!
Идвам с въпрос, тъй като се боядисах преди две седмици, днес искам да си направя маска с кокосово масло и др. Та дали може според вас, понеже съм чела, че не е хубаво да се прави на прясно боядисана коса? Моята предполагам вече не е 😁

П.С Искрица да дам Ъпдейт за боята compagnia del colore, не ми раздразни скалпа, понесе я добре.
За разлика от предните пъти, когато съм била на фризьор, след първото къпане вкъщи ми се лющеше, всеки път! .. /но и боята беше друга/

# 329
  • Street of Dreams
Само да ви кажа, че не издържах. То беше ясно, де...

Общи условия

Активация на акаунт