Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 958
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Друго си е белия корен на по светла коса. Ще вземе да ми хареса. Трябва обаче да мина през фризьор тия дни за боядисване и подстригване.

# 346
Елена, сега цвета ти е мното добре. Не го пипай,не потъмнявай.

# 347
  • София
Няма, ама корена трябва да мина, че си се белее.

# 348
  • Някъде там
Елена супер ти е така , прави само корен и матиране на дължини от време на време .
Косата когато е боядисвана и като се спре боята по дължините и те стоят сухи и изпръхнали , затова дължините ги матирам и боядисвам на два месеца веднъж.
И аз нямам търпение да отида на фризьор за да изравним цвета и да сложим един хубав кестеняв цвят.
Нещо такова искам да постигна във времето

# 349
Искам да попитам момичетата, които тренират колко често си миете косите?Аз преди я миех 2 пъти седмично, сега вече на втория ден е ужас..а не ми се иска да я мия всеки ден и не знам какво да правя..

# 350
  • Някъде там
Искам да попитам момичетата, които тренират колко често си миете косите?Аз преди я миех 2 пъти седмично, сега вече на втория ден е ужас..а не ми се иска да я мия всеки ден и не знам какво да правя..
Преди беше два пъти седмично,сега в жегите и стимулиращите продукти за скалп мия 3 пъти седмично .
Нямам търпение да отворят залите Simple Smile

# 351
Ех, колко се радвам, че се грижите за себе си. Моята фризьорка още не работи. Сега си включих пресата за къдрене и ще видя какво ще стане на тази дължина. Аз тренирам вкъщи, но не съм редовна напоследък и не мога да спра да ям. + 2 кг. съм.

# 352
  • Някъде там
Ех, колко се радвам, че се грижите за себе си. Моята фризьорка още не работи. Сега си включих пресата за къдрене и ще видя какво ще стане на тази дължина. Аз тренирам вкъщи, но не съм редовна напоследък и не мога да спра да ям. + 2 кг. съм.
С какви уреди тренираш във вас?
И аз тренирам в нас , но понеже не виждам желания ефект ще влизам в залата с персонален инструктор .

# 353
С Румяна Илиева. Миналата година си купих режим с упражнения и диета. Супер са, но все още кърмя (година и 4 месеца) и изпитвам вълчи глад. Много извинявайте за спама!

# 354
Елена, чудесно изглеждаш!Това ниво 6 ли е (не вярвам много на снимки и некалибрирани монитори)

Налага се да се прекроява календара, ако не искаш да е всеки ден, Пац... но 2 седмично не става, 3 - да!
Вместо всеки ден кардио концентрираш високоинтензивните кардиото през ден или през 2... по принцип тренировки за горна част, коремни, пилатеси, йога, нискоинтензивно монотонно и дълго кардио (правено на хладно! аз тренирам на 15-17С най-често!) не те довеждат до сериозно изпотяване и до миене на коса. Високоинтензивните + долна част =да. Та така...

# 355
Много благодаря за съветите. Агент,ще променя календара,добра идея. Дните за миене= крака и кардио Wink

# 356
  • София
Агент, последно след изсветляването се боядисах с 6.1. Ако не отида при фризьор ще повторя пак със същия номер

# 357
  • пловдив
Момичета, включвам се с питане. Последното ми боядисване е с Лакме колаж - 3,тъмен кестен. Иска ми се да изсветля с два тона, тъй като започват да ми личат бели коси-не са много, но е дразнещо.
Насочих се към цвят 5.17 пак на Лакме, с оксидант 6%. Според вас ще се получи ли и трябва ли първо дължините да боядисам, а след това корените?

# 358
  • София
Искрица, от кой шампоан на РФ си доволна?

# 359
  • София
Момичета, включвам се с питане. Последното ми боядисване е с Лакме колаж - 3,тъмен кестен. Иска ми се да изсветля с два тона, тъй като започват да ми личат бели коси-не са много, но е дразнещо.
Насочих се към цвят 5.17 пак на Лакме, с оксидант 6%. Според вас ще се получи ли и трябва ли първо дължините да боядисам, а след това корените?

Няма да стане два тона изсветляване само с боя или ще стане, но в много дълъг период от време.

Общи условия

Активация на акаунт