Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 929
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
В момента съм със същия бретон като Николета. Просто е в процес на израстване. Нищо специално не съм го правила.

# 451
  • Някъде там
Показвам пак и в края на деня ще махна.
Живея в Плевен,не съм от столицата.
Фризьорката отказва да ме прави заради тънкия ми косъм  и е сигурна ,че косата ми няма да издържи тази процедурата.
Косата ми е като като бебешка с много фин косъм.

Иначе не отказва на всички клиенти.
Ето това тя го е правила.
Агент ,един цикъл направихме.
ДПШ,отваряло косъма а витамин Ц разтваря натрупания пигмент.
В събота ,освен терапията ще ми направи леки преливащи кичури само с боя. Дано се получи добре Simple Smile
Харесвам  си я и не искам да я сменям.
Подстригва добре ,косата ми расте при нея .Обръща ми внимание,не и си сърдя,че не се съгласява да ме прави.Най лесно е да ме направи, а после щетите и сухата коса с които ще се сдобия кой ще оправи ?И преди съм сменяла цвета и винаги завършва с много махане на коса.
Важното е ,че аз се харесвам и съм доволна от нея,харесва ми ,че не се съгласява на лудостите които искам да направя.
Всичко ще стане постепенно възможно най щадящо за косата ми.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 07:27 от Искрица

# 452
Искрица, би ли споделила коя е фризьорката ти все пак. Аз живея близо до Плевен Simple Smile

# 453
  • София
Направо червена ми струва косата в крайщата ти, Искрице? От снимката ли е?

# 454
Искрице, много добре се е получило.
Като чета, косата ти е същата, като моята... мека, фин косъм.
Двете фризьорки, при които ходех в родния ми град, също не бяха съгласни да ми правят балеаж, омбре, рязко обезцетяване и т.н. Благодарна съм им, защото в случая не става дума за пъдене на клиенти, а за здрав разум.

И на мен ми се струва, че краищата ти червенеят.

# 455
  • Някъде там
От снимката е най вероятно.
Карамелен е цвета.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 07:26 от Искрица

# 456
Показвам пак и в края на деня ще махна.
Живея в Плевен,не съм от столицата.
Фризьорката отказва да ме прави заради тънкия ми косъм  и е сигурна ,че косата ми няма да издържи тази процедурата. Косата ми е като като бебешка с много фин косъм.

Агент, един цикъл направихме.
ДПШ отваряло косъма, а витамин Ц разтваря натрупания пигмент.
В събота, освен терапията ще ми направи леки преливащи кичури само с боя. Дано се получи добре Simple Smile
Много ти благодаря!
А ето тази коса е направо приказна в моите очи!

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 16:23 от Agent Provocateur

# 457
  • Някъде там
Да,приказна е тази коса.
И на мен ми харесва,и аз бих искала да имам такава,но...Няма как за сега
На дължина мога да го докарам някой ден , на цвят не Sad .Този цвят и прическа е правила моята фризьорка.Показах,за да се види ,че не отказва на всеки клиент и определено може да миксира цветове и да прави хубави прически,но мен не иска да обезцвети.
След като казва ,че няма да ме направи и косата ми е тънка и няма да издържи обезцветяване  най-вероятно е така.
 Преди съм правила омбре,балеажи и винаги косата ми се накъсва ,става суха,започва да цъфти и стигам до ножица.А не я като да не полагам грижи ,използвам хубава козметика,но и тя не е спасявала косата ми.Според фризьорката ще ми ходят карамелени кичури и не толкова светла коса.Иска да се заиграе със светлината и цветовете и да стои естесвено .
Салона в който ходя Gold House - Rafailovi
Имат фейсбук страничка .

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 09:11 от Искрица

# 458
  • София
След като ДПШ отваря косъма подходящо ли е да се мие с него преди боядисване?

Бяхте споменали ,че не се боядисвате по време на МЦ,а дали се подстригвате?Тоеет дали цикъла,би повлиял на растежа ,например.

# 459
  • София
Аз с ДПШ се мия основно преди боядисване. Подстригвам се по всяко време. Даже сега гледам, че след седмица трябва да ми дойде мц, а съм на така дългоочаквания фризьор. Дано няма проблем, до сега никога за нищо не съм се съобразявала с цикъла (освен за резервациите за морето Joy)

Дано измисли хубав цвят и чакането си е заслужавало.

# 460
Подстригването по скоро се влияе от цикъла на Луната.

# 461
  • София
На слънце ми е доста светла. Според мъжа ми тия дни съм се боядисвала, а аз не съм, казва, че толкова светла не е ме е виждал.

# 462
Ехооо, момичета, ето балеажът ми от днес Simple Smile

# 463
чудесно, Неви, работят ли вече фризьорите и повишили ли са се цените при вас?

# 464
Аз съм с 3-4 см корени. Мислех да не боядисвам,но е много грозно с израстнали корени-на червено-черно. И сега съм раздвоена какво да сложа-да поддържам червеното или да сложа чиста 4 ка или 5 ца тъмно,близко до моя цвят. Много е изсъхнала косата и това никак не ми допада. От друга страна толкова усилия за това червено.
Мислех да сложа 1 Кастинг махагон-530 май се води цвета. Хем ще е по-тъмно,хем в същата гама.

Общи условия

Активация на акаунт