Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 905
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Mims на клипа не дават как точно и правят бретона на девойката от 3.17 но от това, което виждам е точно от късо в средата към дълго в двата края и просто на края на клипа е метнала кичът на една страна, подстригването на такъв тип бретон в като на последното момиче със светлата коса, такъв е горе долу метода. Според мен ако кичурите са симетрични ще седи по-добре и ще иска една идея по-малко стилизиране от асиметричния. Направи си го по-дълъг първоначално, да не те е яд ако не ти харесва. Винаги можеш да го скъсиш още ако искаш.

# 541
PeachHoney, благодаря за съвета! Ще започна с по-дълъг, пък и на мен симетричния повече ми харесва. Другата седмица съм на фризьор, така че имам още време. Не съм се постригвала от Коледа и косата ми вече е супер дълга. Нямам търпение да махна половината. Grinning А иначе бързо ли расте бретона? Много съм предпазлива откъм фризьори и трудно ще се навия да отида на нов за един бретон. Кой знае как ще ме направи...

# 542
Грешка или не- взех си Dercos neogenic Simple Smile пък да видим. Тоя SLS много ми бърка в очите обаче...наСЕкъде е

# 543
Mims при мен е пораснал с 5 пръста от края на Януари до сега. Не мисля че е по-бързо от останалата коса, но най-късото ми беше до веждите, а сега е до горната устна (а аз тогава не исках да е толкова къс) затова отиди при доверен фризьор и покажи точно до къде искаш да ти е най-късото, защото аз отидох само със снимка и по усмотрение на фризьора си тръгнах с бая по-къс. После му свикнах де та даже сега мисля да си го поддържам.

# 544
  • София
Хибискус, преди два дни правих този бъркоч на Принцесата и при мен нищо не се получи. Незнам дали консистенцията ми защото беше по течна...

Не ми се занимава да се мажа ,без резултат.
Правих се с лакме колаж 5+
Точно по тази рецепта се правих преди 2 седмици. Исках да махна червеникави оттенъци и да стана студено кафяво. Сместа стана с консистенция на боза, сложих 3 см син коректор и седях 10 мин.
Качвам снимки на преди и след. Много съм доволна 😀.
Преди

След

# 545
  • Street of Dreams
Браво, чудесен резултат.

Не се надъхвайте от клипове с азиатки - те са надарени с разкошни коси - дебел, лъскав и еластичен косъм, повечето прически стоят страхотно.

# 546
PeachHoney, да, ще ходя при доверен човек, но тя се намира в родния ми град. За съжаление, не ми е близко вече и си ходя на 2-3 месеца за боядисване и постригване. Сигурно няма да е болка за умиране като поизрасте. Дано и на мен ми хареса! Grinning

OnDiNe_, в първоначалния ми пост съм сложила снимки не само на азиатки. Просто точно една конкретна прическа от видеото ми хареса, защото са етажи, много красиво направени + не прекалено открояващ се бретон.
Гледах и това момиче в ютуб днес - https://youtu.be/LBaIDiaG_0Y // https://youtu.be/goF8TH_043U - като повече ми харесаха как стоят на втория клип, по-дълги са.

# 547
От няколко месеца вече съм с 6.31, който е доста приятен, но скучен цвят. Иначе не мърда между боядисванията. На косъм съм отново да пламна с 8.666, който си е баш летен. Всички ме харесват повече с 6-цата, обаче се гледам вече месеци и все едно не съм аз. Спрете ме, че съм на ръба! Joy

# 548
Танч, давай сестро 😂

На мен ми пристигна боята вчера, утре ще се клепам, много ме сърбят ръцете.. 😁

# 549
  • Някъде там
От няколко месеца вече съм с 6.31, който е доста приятен, но скучен цвят. Иначе не мърда между боядисванията. На косъм съм отново да пламна с 8.666, който си е баш летен. Всички ме харесват повече с 6-цата, обаче се гледам вече месеци и все едно не съм аз. Спрете ме, че съм на ръба! Joy
Каквото и да сложиш ще ти прилича.
Показвала си снимки тук в темата.
Е няма цвят с който да не ми харесваш .
Ако скаш проямна давай смело,колкото повече мислиш толкова повече се разубеждаваш Joy.

# 550
Аз се досещам защо нищо не се е получило при мен от тонирането,понеже съм в женските дни от месеца.

Мишчица,покрива ли белите косми и колко време издържа без да се отмива цвета?
Да взема пак да пробвам ,но ще добавя коректор и аз вместо боя.

# 551
  • София
Мишчица,покрива ли белите косми и колко време издържа без да се отмива цвета?
Да взема пак да пробвам ,но ще добавя коректор и аз вместо боя.
Не съм нанасяла в корените, а само по дължините и не знам дали покрива бели коси. Аз сложих 8 см боя 6.1 и 3 см коректор. Само с коректор дали няма да стане много синьо? Според мен смеси с малко от боята.

# 552
Трябва да поръчам и боя сега.
Имам само 5+ на лакме налична в момента.

# 553
Моето матиране го правя само с коректор, без боя и не става изобщо синьо, но държа 10 мин и измивам.
Боядисвам се иначе на ниво 6.

# 554
  • София
А от къде взимате коректор?

Общи условия

Активация на акаунт