Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 874
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Само аз ли не съм чувала за твърд шампоан?
Говори за сух според мен.

# 661
  • София
Има и твърд шампоан, не само сух.
Примерно....
https://www.notino.bg/tvurd-shampoan-za-kosa/?gclid=EAIaIQobChMI … AYASAAEgKKzPD_BwE

# 662
Жив сапун си е това за мен. А и като слушам какъв е ефектът върху косата на дамата, явно наистина не е нищо по-различно от обикновен сапун. Едно време съм си мила косата със сапун и ефектът беше същия.

# 663
Говоря за твърд шампоан, който изглежда като сапун. Не за сух шампоан.
Големи суперлативи прочетох в нета за различни марки, но при мен беше ужасен ефект. Не знам защо така се получи. Наложи се да мия косата наново, че да се оправи.
И най-странното е, че нито маската, нито финиша я спасиха, а трябваше миене с нормален шампоан след това.

# 664
А каква е целта на този твърд шампоан? В смисъл, какви са му предимствата пред другия шампоан?

Аз не издържах и отново ще ставам огнено червена. Поръчах си няколко бои 8.666, че да се запася и да съм сигурна, че няма пак да реша, че искам убито кафяво.

# 665
Помагал при проблем с мазни корени и сухи краища. Съдържа само естествени съставки. Правел косата мека и лъскава и т.н.

# 666
Аз пак не си харесвам косата. Нито се възприемам с този нюанс. Една приятелка ми донесе мат. Утре ще пробвам. После ще ме води при нейната фризьорка за повече изсветляване.

# 667
Аз ползвам на Балеа твърдия шампоан, и ми харесва, после слагам маска ,(защото косата ми е с твърд косъм и дебел и е гъста и без маска не се справям , с никой шампоан). С него по- бавно ми се омазняват корените.

# 668
Неви,защо не направиш по -светли кичури ?
Мисля, че ще се получи добре.

# 669
  • Някъде там
Минавам само да споделя един цвят с вас.
Както обожавах пепелното сега все повече ми харесват такива шоколадови коси.
Стои естествено и много хубаво

# 670
  • Street of Dreams
На моя монитор е толкова пепелно, че няма накъде. Нищо шоколадово няма и е разкошно. В мен ли е грешката?

# 671
При мен е банално кестеняво. Искрице, подстрига ли се ти?

# 672
При мен си е шоколадово и то топло шоколадово.

# 673
  • Някъде там
При мен е банално кестеняво. Искрице, подстрига ли се ти?
не,не мога.
Така си ходя

# 674
Твоят цвят си е същия на моя монитор

Общи условия

Активация на акаунт