Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 720
  • 904
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами нормално, какво лошо?

# 121
А друга част се спаружва бързо. Не мога да преценя каква е причината, освен ген.
Ще ти дам пример с Елвис Пресли.
Един от най-красивите мъже за времето си, с превъзходен ген, само за 5 години се превръща в скапан шишкав чичак с разклатено здраве заради нощния живот, наркотиците, умората, депресията и изобщо крайно нездравословния начин на живот.

# 122
Скрит текст:
Има жени и мъже, които над 35 направо разцъфват, а преди това са били нищо особено. Разхубавяват се и си тежат на мястото с вид и присъствие на по-късен етап, към средната възраст. А друга част се спаружва бързо. Не мога да преценя каква е причината, освен ген.
Моника Белучи обаче е права. И не защото маже да си го позволи. Първите 15 минути са важни, за да разбереш дали прекрасно изглеждащия мъж/жена, като си отвори устата ще даде живот на привлекателния си образ или ше остане просто една хубава гледка.
Taка е. Simple Smile
А Моника е чудесна. Simple Smile
В Малена е богиня. Също много добре изглежда в Матрицата. Simple Smile Е, да, все пак е и сравнително млада там.
Това за отварянето на устата е важно, но пак не е 100% сигурно, защото не знаеш в какъв контекст ще го "засечеш" и видиш човека за първи път. Въпреки това, ок, ако приемем, че може да разкрие потенциал, и му дадеш време, прави изводи. Simple Smile

Джесика Алба и сега сигурно няма да я "върна", но ми я дай на 23-24 от Син Сити. На шпагат ще си ходи, даже няма и да иска да си тръгва. Mr. Green BowtieRelievedYumSmile

Чалкалке, голямо, да. Wink Всичко е подбрано - и хората, и приятели, познати, партньори, клиенти, сещаш се. Wink
Не ми е приятно да мелям с всеки, не че не мога, и не търпя, не е и нужно, но шансове давам. Simple Smile Качествата са важно нещо, и като видя стойност, я споменавам и изтъквам, давам Hands Plus1.
A за "невинните душички" - балансът е важен. Wink
Но реално пред една жена стоя много как да кажа, "стабилно", зряло, спокойно, давам й шанс да разкрие себе си на 100%, след което решавам "йей" или "ней". Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 123
По темата,
както написах в съседната такава, няма лошо когато младок на около 18-20-22 си пада по жена на 25, макс.30. Става на принципа кака да те отрака, пък и сигурно е мечтата на всеки тинейджър. Обаче вече мъж около 30-те да си пада по маминки, определено не ми изглежда добре. Може да е модерно, но принципно мъжа трябва да е доминантния, алфа-мъжкаря, обаче с една жена доста по-зряла от него малко не ми се вижда. По-скоро някаква размяна на ролите се получава и не се виждам в такава връзка. Така че не ме кефи тази идея.

# 124
Малко странно е мъже, представящи се за широкоскроени, да си представят всяка жена над 25 като маминка, лелинка и тем подобни. Бе вие с какви жени общувате?

И другата крайност – над 25 шаблон да са ти "звезди"? Напрао съм шашинг.

# 125
Маминки, хахах. Къде бабинки даже.
Алфа мъжкари, доминанти. За всекиго по нещо. Бих се въздържала да давам мнения с наклони кой какво или как Simple Smile

# 126
  • София
Те, големите играчи хич не приказват .

# 127
Има и мъже на 30 или 30+, които търсят увереност и зрялост в партньора си, а не 20 годишна мома, която да "ошлайфат" по свое подобие. Варианти много...

# 128
Какво значи зряла жена?

# 129
Е хайде, правите се на ударени. Много ясно разбрахте какво имам предвид- жени на 40+ или с 10 години разлика в полза на жената. Все едно както аз съм на 36, да съм с жена на 45+. Баш си е маминка, лелинка, лелче и каквото още се сетите. Както и аз може да мина за чичак за 20 годишните. По-малки разлики от 5-6 години не се броят, все пак сме едно поколение горе долу. Обясних защо не си падам по такива, всеки си има предпочитания. За мен няма как да се чувстваш доминиращ във връзката, когато жената може да ти е майка или леля в по-добрия случай.

# 130
А защо трябва да се чувстваш доминиращ?

# 131
С 10 години разлика не ти е леля, нито мама? Е, знам ли, може да е от контингента и да е родила на 13, ама налЕ.
А па и щом е нужно да се чувстваш доминиращ... не знам, не знам, не е леко да си определен типаж мъж. Smile

Братан, зряла значи да не се чувства длъжна да е като аксесоар на някой мъж, а да има собствен акъл и живот. Да се харесва като човек и да не ѝ пука дали мачо ганин я смята за "подходяща". Wink

# 132
Тоест зряла = независима?

# 133
  • София
Тоест зряла = независима?
Тоест, като котките. don’t give a shit about anything

# 134
Ами и това, защо не.
То след една възраст и мъже, и жени осъзнават някои неща (не всички очевидно) за себе си, другите, живота. Не като да кажеш, че само жени има зрели.
Някои го употребяват за дРЪти, ама всеки според акъла си разполага, ко да правиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт