Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 876
  • 904
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Но ако оставим това настрана, ,моята любимка Джесика Алба е с 3 деца и на около 40 години, но не е изгубила чара си ни най-малко.

Е, ти какво очакваш, на 38 вече да се е олелчила ли? Това, при нейния звезден живот и безмилостните изисквания на Холивуд, е на практика невъзможно. Да си позволи "да загуби чара си" е равносилно на професионално самоубийство. Плюс това, в случая на Алба, голяма роля играе и "baby face" генът ѝ. На такива хора, като цяло, възрастта почти не им личи.
Джоли-то е със същия брой биологични деца, пък и тя държи фронта.
Но тези хора са много далече от средностатистическите жени, та няма много полза да ги даваме за пример, точно във връзка с фигура, поддръжка и цялостен външен вид.

# 106
  • София
Да, бе, лесно им е на Моника и Джесика...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
Браво, Шарки!
Скромна си, обаче вероятно у теб има някаква дълбока и тиха увереност, че си привлекателна. Може даже да не я осъзнаваш.
А ако аз се хвана с младока, ще изскочат всичките ми комплекси - много ли ми се виждат бръчките, на дневна светлина си личи целулитът и това, по дяволите, синьото на крака ми разширена вена ли е?
И... Всичко ще отиде по дяволите заради моята лична неувереност.
Моника Белучи може да си позволи да говори такива глупости Joy, ама простосмъртните не съвсем. Шегувам се за последното.

# 108
Еее, те готините каки не са за всеки.
То, ако човек (мъж/жена) изхожда от предразсъдъка на възрастта как трябва да изглежда и да се държи, само по себе си го изпраща в друга категория. С друг мироглед и начин на живот.

# 109
Black cat, съгласен съм с теб, но Джесика Алба в последните 10 години е играла в около десетина филма, половината камеота, и тук-там в някое сериалче за няколко епизода. Отдавна е приключила с киното и е взела каквото и трябва, женена за продуцент, така че дреме й за професионално самоубийство. Тя дори в едно интервю навремето беше казала, че актьорството и е досадно и предпочита да мързелува вкъщи.

# 110
  • Бургас
Шарки, не четеш внимателно.
Връзки като твоята могат да бъдат успешни .Вас има какво да ви сплотява, и не си му "мамче".Аз говоря за съвсем друг тип връзки.

За красавиците и звездите е ясно , и на 50+ винаги ще има кандидати -къде от престиж, къде от мерак, къде от изгода, и евентуално от любов. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 11:23 от Галчудо

# 111
  • София
Аз просто не смятам, че привлекателността зависи само и единствено от външния вид. Външният вид може да привлече поглед, но не задържа. Задържа съдържанието.

Имам и бръчки, и целулит, и сини вени по краката.  И какво от това?

...
Галдуче, това, за което говориш ти, не се нарича "връзки", нарича се one time stand. Това не е връзка, а гол, неудовлетворящ, секс.

# 112
Шарки, за едно и също говорим, просто аз не се изразих добре. Именно - става дума за увереността и за съдържанието.

# 113
  • Бургас
Е, за секса не съм много съгласна, едва ли е неудовлетворяващ.Но единици такива отношения имат перспектива и истинска любов, в повечето случаи са по интерес, какъвто и да е той.

# 114
Имам и бръчки, и целулит, и сини вени по краката.  И какво от това?
Това може да го има и по-млада жена + мустак, косми по ръцете, стрии, гнойни пъпки и тумбак.
Не е толкова от възрастта, колкото до ген, поддръжка и цялостен начин на живот.

# 115
Скрит текст:
FragranceFanatic, ама темата не е дали ти с кака, а дали кака с теб.😁 И като каже каката, че не би искала нещо с теб - Ама как така? А обратния вариант - ти да нямаш афинитет към каки се приема за нормален.
Ха-ха, мхм. В 3 през нощта малко ни се объркват представите, ама лаф да става. Wink
Искали са, искали са. Абе, "нормалното" е относително, знаеш. Всеки да си живее живота, както иска и му е добре, аз казвам на мен как би ми било добре, съобразено с дългосрочност и перспективи. Wink

Скрит текст:
Цитат
Според мен жените са най-хубави във възрастта след 35 г..Красотата на младостта е съвсем различна.
И аз така смятам, но нека имам "мегдан" 5-7 години, респективно да е около и под 30, защото не ми се бърза и съобразява с тиктакащ биологичен часовник. 1-2 години не са проблем, хората са различни. Говоря общо.
А и сегашните каквито са истерички, пълни с пороци и минали "обструкции", картинката не е розова. Hands V

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 12:28 от FragranceFanatic

# 116

А и сегашните каквито са истерички, пълни с пороци и минали "обструкции", картинката не е розова. Hands V
Ами те милите и нежничките, невинните крехки душици не са ли само в приказките? 🤔
Голямо пробиране пада тук.. 😀

# 117
Хубаво е, че той има стандарти и избира. Защо жените в страните от бившия СССР са едни от най-красивите на света?
Защото след войната съотношението там става 80-85 мъже на всеки 100 жени. Малък избор от мъже, да не говорим, че и те се гъват горе-долу десетилетие по-рано.

Ако следваме максимата, че повечето мъже избират по гени, а жените по пари, това не би работило в страни като Индия, тези на Арабския полустров и Северна Африка, където мъжете са значително повече от жените. Не бих причислил бедността не е фактор - Беларус и Украйна не могат да се похвалят със стандарт, но с красавици - да.

# 118
Темата за фенотипите е друга бира. Има нации с определен набор от гени, които ги правят красиви. Социалните условия и фактори са вторични, те играят роля, но впоследствие – дали ще имаш възможност да поддържаш този ген, щото и да има някой ген, ако е медуза, смачкан от битовизмите, ще се скапе въпреки гена до 30. Аз смятам, че българските гени са сред най-добрите, има изключително разнообразни комбинации и прояви. Рускини и бившите соц републики са много красиви, фен съм на изящната, фина красота, но пак е сравнително еднообразна. Докато тук могат да се срещнат от горещи мадами с тъмни, смугли черти до светли феи тип "рускиня".

# 119
Има жени и мъже, които над 35 направо разцъфват, а преди това са били нищо особено. Разхубавяват се и си тежат на мястото с вид и присъствие на по-късен етап, към средната възраст. А друга част се спаружва бързо. Не мога да преценя каква е причината, освен ген.
Моника Белучи обаче е права. И не защото маже да си го позволи. Първите 15 минути са важни, за да разбереш дали прекрасно изглеждащия мъж/жена, като си отвори устата ще даде живот на привлекателния си образ или ше остане просто една хубава гледка.

Общи условия

Активация на акаунт