Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 859
  • 904
  •   1
Отговори
# 75
Според мен тя доста време е била послушната женичка, а сега вече не е, и той не знае как да се справи с това. Например, купи си кола без негово съгласие, той твърди, че тя не може да кара. Ами като не може, ще се научи момичето, ама нали много мъже все се смятат за най–великите?!

# 76
Всеки си е намерил колая. Какво ги мислиш. Simple Smile

# 77
Дама от морето, ако за едната кола и книжка хората изневеряваха... 😀 😀

# 78
  • Бургас
Мисля си, че мъжете, които наистина харесват повече по-стари от тях жени, жени които могат да им бъдат майки имат голям проблем.Искат хем да се учат, хем да са в безопасност, някой да ги обгрижва, да плаща и т.н.После тези хора няма да могат да създадат нормална връзка с по-млада жена или ще създадат нещастна връзка.Има една теория, че в паметта на тялото остават първите ти преживявания и те определят нагласата ти към секса.
Чисто физиологично няма проблем, и за жената може да е подмладяващо, но ако не е от типа мъжемелачка после ще рони крокодилски сълзи.Около 40 жените могат все още да са много привлекателни, но към 50 вече си проличава.Не една и две си хващат младок към 35+ и към 50 той ги  зарязва.

# 79
Моята приятелка, която има връзка с 12 години по-млад, от самото начало си каза, че е подготвена, че някой ден той може да си тръгне. Когато започнаха връзката си, той беше на 38, тя на 50, тя смяташе, че той все още може да пожелае някой ден да има семейство и деца - той няма деца и не се е женил никога. Но вече минаха 5-6 години, а те са си още заедно.
Имам друго познато семейство с 13 години разлика, той беше тогава на 25, тя на 38, разведена, с две деца, родителите му какво ли не направиха, за да ги разделят, не успяха. И това беше в последните години на соца, хората май се срамуваха, не беше прието. Той си пусна брада, за да изглежда по-възрастен, ожениха се, тя роди още едно дете. Още са заедно. За дълготрайна връзка - какво значение имат годините, когато чувстваш, че това е твоят човек?! За секс - просто се наслади на мига, лошото е ако има драми после, ако някой е очаквал нещо повече и се е влюбил.

# 80
Случва се,макар и рядко...Май е привилегия за тези,които познават себе си,чувствата си и не им пука за останалото..
В повечето случаи обаче..
Е сексуална фантазия на мъжете.Нещо като опитна жена,без табута...и лиготии:)

# 81
Не го възприемам като нещо забранено, неморално и подобни, налагани от обществото извратени разбирания за подобна връзка. Щом мъжете могат да си хващат по-млади жени и никой не им казва гък, или пък ги гледа осъдително, защо и жените да не могат?

# 82
А, не им казва гък. Да бе, сигурно 😂

# 83
Никой до момента не го е определял, като неморално или забранено. Споделяме мнения персонално дали ни харесва и дали бихме имали подобна връзка.

# 84
Никой до момента не го е определял, като неморално или забранено. Споделяме мнения персонално дали ни харесва и дали бихме имали подобна връзка.
Аз правя същото! Споделям мнение, като заявявам и своята позиция по този въпрос.

# 85
Мисля си, че мъжете, които наистина харесват повече по-стари от тях жени, жени които могат да им бъдат майки имат голям проблем.

Ехх...този стереотип с mommy issues.
Не, че ще ми повярваш, но просто такива жени ги радват, без сложни зависимости. Няма разлика с това жена да харесва определен тип мъже, който най-много ѝ въздейства. Тръпка, пеперудки, влюбване, копнежи...за да ѝ ги предизвика някой не стига само да е мъж, нали. Трябва първо да пасва на характерният ѝ вкус. Да си мъж, който харесва по-големи жени е толкова фетиш, колкото да си жена, която предпочита...каквито мъже предпочита. Просто на някои това им тригерира емоции, желание, възбуда, за други е някоя Николета Лозанова. Въпрос на устройство.

# 86
Много обичам такива "протоколни" теми, провокиращи и отварящи потребителките да си казват това-онова, разменни начала на инфо, bio, без някой и да ги пита, е освен авторът, заглавието на темата. Mr. Green
Много пъти е коментирано, всичко си е до човек.
Ако е само секс, няма значение възрастта.
Ако искаш/не искаш повече, не е редно да зарибяваш и залъгваш, възползваш се от чувства и потенциални емоции на човека отсреща.
Да, чудесни жени има 38+ докъм 43-45, но не ми вършат работа в дългосрочен аспект.
За връзка с потенциал за семейство и деца, няма какво да се залъгваме, разликата е 5-10 г.и то в полза на мъжа, жената по-млада. Идеален вариант - 23-28 годишна с 33-35 годишен.
Винаги съм харесвал 24-30 годишни жени.
Въобще не коментираме физика, защото както има много неспортуващи и с нетолкова добър ген млади жени, така има и много здрави и с перфектна физика, спортуващи и здрави на бик, можещи мъже с перфектно фитнес тяло. Важното двамцата да си се харесват. Peace
С каки съм общувал предостатъчно, за да имам и опита, и самочувствието, което имам, а "ярето" ще си го донауча, като не знае това-онова, не е проблем, добър учител съм. Но с кака, и то с доста голяма разлика, абсурд. Mr. Green Bowtie
Темата иначе е много забавна. Как по-рано не съм я видял. Smiley

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 04:03 от FragranceFanatic

# 87
FragranceFanatic, ама темата не е дали ти с кака, а дали кака с теб.😁 И като каже каката, че не би искала нещо с теб - Ама как така? А обратния вариант - ти да нямаш афинитет към каки се приема за нормален.

# 88
  • Sofia
FragranceFanatic, ама темата не е дали ти с кака, а дали кака с теб.😁

Ако не си забелязала, въпросният юзър има определени отклонения и държи да демонстрира логореята си във всяка тема, до която се докопа, независимо от разисквания въпрос.

# 89
Аз го виждам отговора по темата ето така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт