Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 859
  • 904
  •   1
Отговори
# 90
Аз го виждам отговора по темата ето така Simple Smile

🤣 Сега очаквам да започнат със "звездните" примери. Шерци я минаха, ред е на Мадона. 😀

# 91
  • Sofia
Допълвам списъка с една моя отколешна любимка – Кейт Бекинсейл. Grinning

Става въпрос за двама различни младежи на снимките, хе-хе.

# 92
Синовете ѝ? BlushGrinning

# 93
  • Sofia
Тя има само дъщеря, доколкото знам. Тези двамцата за друго ги ползва. Sign Underage

# 94
То сигурно има опашка за нея. Де такъв късмет всекиму, а? Simple Smile
От снимките поне трудно се разбира, че иде реч за застаряваща леличка.

# 95
  • Бургас
SmileSmileSmileStuck Out Tongue
Мисля си, че мъжете, които наистина харесват повече по-стари от тях жени, жени които могат да им бъдат майки имат голям проблем.

Ехх...този стереотип с mommy issues.
Не, че ще ми повярваш, но просто такива жени ги радват, без сложни зависимости. Няма разлика с това жена да харесва определен тип мъже, който най-много ѝ въздейства. Тръпка, пеперудки, влюбване, копнежи...за да ѝ ги предизвика някой не стига само да е мъж, нали. Трябва първо да пасва на характерният ѝ вкус. Да си мъж, който харесва по-големи жени е толкова фетиш, колкото да си жена, която предпочита...каквито мъже предпочита. Просто на някои това им тригерира емоции, желание, възбуда, за други е някоя Николета Лозанова. Въпрос на устройство.

За да се стигне до такова неестествено устройство /Говоря за случай, в които целенасочено и само такива връзки се търсят, иначе е ясно защо по принцип неопитен мъж го влече към "кака/леля".Предполагам, че повечето мъже минават в младостта си през поне една такава опитност, но нямам предвид това./ със сигурност има някакво issue, когато се е формирала сексуалността, дори и да е забравено и заровено.Същото е и с мъже ,които търсят неестествено млади за тях жени.

И все пак, нали за любовта няма граници, дори и една такава връзка ако се базира на любов, а не секс би могла да е успешна и щастлива.

Аз го виждам отговора по темата ето така Simple Smile

Чудесна илюстрация  по темата Smiley

# 96
Именно! За снимката става въпрос.
Щях да дам и още един пример за обратното Шакира и Пике, 10 г. разлика, ама каква лелка а?!
Това за тези дето смятат, че "лелките нямат шанс да избухват".Joy Тук става въпрос за избора им, техния...Не на младите петлета.

Иначе съм съгласна, че любовта няма граници, нито има златни правила в тоя живот.

# 97
  • София
А, не им казва гък. Да бе, сигурно 😂
Не, но пък явно сериозни стереотипи битуват.
Гледам го оня ден Брад в Имало едно време в Холивуд да се разхожда без риза. Е, няма да го върна, макар че ни е 13 години и един ден разликата. Ама ще каже ли някой, че имам daddy issues или че за него нещо е неестествено, а?
Не, няма да каже.
А, тук "О, ама как, максимум две, три години разлика."

Аз лично не бих имала проблеми, стига да не изглеждам като леля му и да се налага да си пуска брада...

# 98
Е, тези със парите и славата са друга категория, както мъжете, така и жените от нея, имат специален вид атрактивност, валидна за всички.  Но ако оставим това настрана, ,моята любимка Джесика Алба е с 3 деца и на около 40 години, но не е изгубила чара си ни най-малко.  Ако е продавачка в кварталната бакалница, би ми потекла лига, докато ми връща ресто.

# 99
И дотам с мантрата - чужди деца не гледам😂

# 100
  • Бургас
Друга такава скорошна връзка се сещам за Ник Джонас и Прианка Чопра.И там май къмто 10г.беше разликата.
10г.не е чак толкова много, не може да му е майка.Жената като е във фертилна възраст и деца могат да си имат, имат всички предпоставки за щастлива връзка.

Обаче връзки от типа той 20г., тя 40+г., не ,че не биха могли, но точно те са ми по-неестествени  и ненормални.Младежа като стане на 30, ще му се приискат деца и семейство, а тя няма да може.

Според мен жените са най-хубави във възрастта след 35 г..Красотата на младостта е съвсем различна.

# 101
И дотам с мантрата - чужди деца не гледам😂

Младите мъжки любовници да не мислиш, че гледат чужди деца. Не им е призванието това. Тях ги причисляват към децата и ги гледат наравно с тях  Simple Smile

# 102
  • София
Тези с ишусите са хората, които могат да са създали текущия си любовни/ца или да имат опцията да го/я наричат мами -папи.
Останалото е въпрос на предпочитания.

# 103
не знам къде точно им е призванието. То тръгнат ли флуидите, натам е кот дойде.

# 104
  • София
Мисля си, че мъжете, които наистина харесват повече по-стари от тях жени, жени които могат да им бъдат майки имат голям проблем.Искат хем да се учат, хем да са в безопасност, някой да ги обгрижва, да плаща и т.н.После тези хора няма да могат да създадат нормална връзка с по-млада жена или ще създадат нещастна връзка.Има една теория, че в паметта на тялото остават първите ти преживявания и те определят нагласата ти към секса.
Чисто физиологично няма проблем, и за жената може да е подмладяващо, но ако не е от типа мъжемелачка после ще рони крокодилски сълзи.Около 40 жените могат все още да са много привлекателни, но към 50 вече си проличава.Не една и две си хващат младок към 35+ и към 50 той ги  зарязва.
Чета ти постовете, Галдучо, и не мога да ти се начудя как пишеш клише след клише.

От 14 г. съм с ММ, от 10 г. в брак. 13 г. по-млад от мен е, на всичкото отгоре красив и умен. Аз определено не съм красавица. Не ме зарязва, нищо че съм вече на 53. Що ли? 'Щото животът е онова извън клишетата. И връзка между мъж и жена не означава единствено секс и възпроизводство. Едната привлекателност "тежи" точно 15 минути  (според Моника Белучи). Всичко останало след тези 15 минути се намира вътре в главата, не отвън.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 16:39 от Sharky*

Общи условия

Активация на акаунт