Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 851
  • 904
  •   1
Отговори
# 60
Значителната разлика и в двете посоки ми е противоестествена. 2-3 годинини по- млад мъж ми е ОК, ние сме така.Blush

# 61
Имала съм връзки с по-млади от мен, не се получи, недорасли ми изглеждат, като цяло си падам по по-възрастни мъже.
Чета в коментарите, че лелките искали младо ярешко, моите впечатления са други: напоследък стана нещо като мода, но от моя опит, предимно мъжете са инициатори. Получавала съм предложения за секс от доста по-млади от мен, 8-10-12 години, най-фрапиращият случай беше с 19 години по-млад, набор на сина ми. Това вече ми е някак прекалено. Имам приятелка, вдовица, от няколко години има връзка с 12 години по-млад, но той беше много влюбеният, тя някак по-резервирано го раздаваше. И други приятелки са споделяли, че непрекъснато получават неприлични предложения от по-млади мъже. На когото му харесва, защо не?!
Обаче това със стегнатото тяло далеч невинаги е така. Мъжът ми е на 57, ами то, като го пипнеш, е само мускул, а има млади - разплути, отпуснати, много зависи от начин на живот, хранене, движение.

# 62
А мен ще ме е срам - как да си легна с някое момче като само за това колко се различавам от връстничките му ще ми е в ума? Лъскави, хубави, стегнати, със самочувствие понеже никой не им го е подбил и понеже животът им е все още лек и морето е до колене?
Възможността да се чувствам разплута, дебела, дърта и грозна е много по-голяма отколкото евентуалната възбуда.

# 63
А мен ще ме е срам - как да си легна с някое момче като само за това колко се различавам от връстничките му ще ми е в ума? Лъскави, хубави, стегнати, със самочувствие понеже никой не им го е подбил и понеже животът им е все още лек и морето е до колене?
Възможността да се чувствам разплута, дебела, дърта и грозна е много по-голяма отколкото евентуалната възбуда.
Само дето тези връстнички повечето не се справят добре в леглото и някой от тях малко безформени

# 64
В лелките е истината, младежта отдавна е наясно Simple Smile

# 65
Сигурно си прав, мъж си, знаеш по-добре.
Всъщност и аз съм виждала отпуснати, нахакани и грозни млади момичета.. Само че докато съм гола с по-младото момче и ще си мисля за хубавите и яки мадами на неговата възраст. Хич няма да ми хрумне да бъда обективна. То това е и проблемът, де.

# 66
Интересно е как, като се каже 15 години по-млад мъж, всички си представяме Брад Пит в периода му от "Легенди за страстта". Истината е, че доста често супер-комплексирани и непоглеждани от връстничките си момчета, търсят утеха в добре изглеждащи "лелки".

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 11:50 от Michone

# 67
Има една приказка, че човек се чувства най-комфортно сред себеподобни. Ако се сравняваш с по-млади е вероятно да се чувстваш комплексирана, че не си като тях. Да казваш, че изглеждаш по-добре от доста по-млади жени също не е сериозно. Може и да а вярно, но младостта си е предимство винаги визуално. Просто тайната е да се чувстваш добре в кожата си и с годините си и това е напълно възможно. Не ме влекат младите мъже, не защото в очите му ще съм лелка, а защото той в моите очи ще е неопитен младок, който има силата  а не знае какво да прави с нея. Чувствам, че съм си извървяла пътя на фетиш от младите тела. Grinning Но пък не осъждам тези дето мислят различно.

# 68
Не знам кой ги измисля тези приказки, сигурно някой, за да оправдае стеротипното си мислене Simple Smile Ето ти още една приказка, с обратния знак - чувствам се по-добре сред млади хора, защото ме зареждат. Напоследък - често срещана.   Няма тайни. Има себеусещане, възприятия, поведение. Много хубав, нагледен пример е дала Daisy Slavа Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 12:46 от Дренка

# 69
Не ме влекат младите мъже, не защото в очите му ще съм лелка, а защото той в моите очи ще е неопитен младок, който има силата  а не знае какво да прави с нея.
Какво означава това, че всеки под 50г. е некадърен ли Simple Smile

# 70
Аз имам познат, който си пада по каки и се пробва често с по–възрастни жени, обикновено с десетина–петнайсет години по–големи от него. Женен е, жена му е по–млада от него, красива, умна, със стегнато тяло. И съм се чудила на акъла му, но май си имат някакви проблеми в брака. Не знам обаче някоя от каките, с които се пробва, да му се е вързала, по–скоро не. Мисля и че той има много малък или почти никакъв сексуален опит преди жена си, може и това да е една от причините, но защо точно все към по–възрастни залита, не знам.

# 71
Защото да е красива, умна и със стегнато тяло вероятно не е достатъчно Wink

# 72
Не ме влекат младите мъже, не защото в очите му ще съм лелка, а защото той в моите очи ще е неопитен младок, който има силата  а не знае какво да прави с нея.
Какво означава това, че всеки под 50г. е некадърен ли Simple Smile

Неее, не. BlushНе некадърен, а някак на друга вълна, такава каквато вече съм минала. Не знам дали се изразявам разбираемо. Чувството, аз да бъда малката, слабата, нежната ми е необходимо, а младото момче как ще ми го даде...Защото аз съм слабата и нежната, но не за него.

Дренка, И аз се чувствам добре сред млади хора, защото съм си ок с факта, че съм по-голяма от тях. Но тук говорим за секс, различно е.

# 73
Млади хора за компания са супер: весели, разчупени, освободени, забавни, но когато говорим за секс си трябва опит. 😉
Ако млада, умна и стегната не е достатъчно, какво ли още може да се изисква от една съпруга? И дали мъжът и може да покрие същите критерии? Явно има и нещо по-дълбоко..

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 14:44 от Чакалката

# 74
Чувствам се по-добре сред млади, защото ме зареждат и чувствам се добре сред млади, защото съм ок, че съм по-голямата носят различен смисъл. Simple Smile Туй на ниво преди секса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт