Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 712
  • 904
  •   1
Отговори
# 135
Ей много любителки на агнешкото тука. Ми съжалявам, не ме кефи идеята.

С 10 години разлика не ти е леля, нито мама? Е, знам ли, може да е от контингента и да е родила на 13, ама налЕ.
А па и щом е нужно да се чувстваш доминиращ... не знам, не знам, не е леко да си определен типаж мъж. Smile

Братан, зряла значи да не се чувства длъжна да е като аксесоар на някой мъж, а да има собствен акъл и живот. Да се харесва като човек и да не ѝ пука дали мачо ганин я смята за "подходяща". Wink

Зарежи тая работа, тва си е различно поколение, различни виждания, всичко е различно. Особено когато мъжа е около 30. И защо се приема като лична обида тва, че искам аз да съм мъжа във връзката?
 Разбирам, че е някаква мода мъжете да се правят на мъжленца, ама пак не от всеки става такъв, а и определено не е хубава гледка от страни.

# 136
Мъж с достатъчно самочувствие е мъжът във връзката, няма общо с разлика във възрастта Wink

# 137
Аз пиша не като любител на едно или друго, а като наблюдател.
Не можеш ги спря хората да се харесват, каквото и да мислиш. Ми засягат се жените, ти какво очакваш? Все още се приема за норма някой друг да казва кое е норма.

# 138
  • Sofia
Ей много любителки на агнешкото тука.

Да не те разочаровам, че гледам, нещо си се натопорчил, ама, ако си 10 г. по-млад от мен, си много далече от "агнешко". Направо си си овче.

# 139
Само не разбирам защо скачате толкова? Просто едно мнение и лично предпочитание.
Другото, защо свързвате непременно алфа мъжкия с примитивизъм? Един успешен лидер независимо в политика, в бизнес или нещо друго също трябва да е алфа, същото се отнася и за жените (някой да не каже нещо). Както и един мъж или жена, когато са смачкани във връзката си, това им се отразява във всички аспекти на живота.
Също и за влечението на млади мъже към по-възрастни жени има много изписано по въпроса. Мисля, че и Фройд имаше някакъв труд по темата. Определено се свързва с желанието да бъде покровителстван и търсене на майчината грижа. Не съм задълбавал в темата и нямам много компетентност тук, но от от някакви лични наблюдения, подобни връзки не завършват много добре.
Та пак ми е интересно, защо скачате всички толкова на коментара ми? Жена над 40, 45 определено е маминка или лелинка за 25-30 годишните, както и мъж на тия години е чичак за 20 годишните. Хубаво лошо, така се възприема от по-младите.

# 140
  • София
Да, де, ама твоето лично предпочитание, леко го проектира върху всички.
Маминка не е, леличка е. Както вие сте чичовци за 20 годишните.

За мен също голямата разлика в полза на жената не е плюс дългосрочно.
И още повече, тук се емнаха да ги женят. Ама, чакай, де, връзка не значи вовек и веков. Опитваш, преценяваш, next.

# 141
  • София
То и на 36 някой може и на чичак да го докарва визуално, да няма кой да го погледне, нито да се интересува на колко години е.

# 142
Цитат
Та пак ми е интересно, защо скачате всички толкова на коментара ми? Жена над 40, 45 определено е маминка или лелинка за 25-30 годишните, както и мъж на тия години е чичак за 20 годишните. Хубаво лошо, така се възприема от по-младите.
Тъй ли? Ама ти си много упорит, а? Satisfied
Това кой го казва, някакъв дето средата му са само жени с интерес манджи и деца, а мъжете гледат как да избягат на спокойствие от жените си, с жълтеещи физиономии и увиснали кореми?

Бе ясна работата, някой като вземе да обвързва всичко с възрастта, не се хаби да му обясняваш. Първо – до 30 трябвало да има виШо, да се ожени, да взема еди колко си пари. После вече след 30 почва да чака внуци. И друго не знай. Еми, соре, има хора и извън кръга "лелка/чичко". Това че нямаш отношения с такива и средата ти е различна, няма как да затвърди "всеобщата ти истина" кой лелка, кой чичко и че всички са такива. Много тъжно го живеете тоя живот с тези възрастови етикети.

Братан, не бъди клюкарка. Laughing

# 143
  • Sofia
Ms.Gorgeous друго се опита да ти намекне деликатно, споменавайки точно цифрата 13, ама ти не загря – според Българския наказателен кодекс, сексът с лица на или над 14-годишна възраст не е незаконно деяние, дори и другият замесен да е над 18 г.
Та, за никакви прокурори не може да иде реч. Успокой топката малко, не си у Щатско.
Могат да уволнят даскалицата дисциплинарно, но не и да я съдят.

# 144
Аз имах краткотрайна връзка с един три години по-малък от мен, еми да ви кажа, има чувството, че е триста години по-малък. Сега не слагам етикети, визуално не ни личеше да съм по-дърта, ама емоционално бях светлинни години над него.
Просто не мога да си представя връзка с по-малък. Може би тоя конкретно, който визирам, нямаше моя опит, но все си мисля, че годините живот имат определящо значение.
Междудругото мислех, че като е по-млад ще има повече енергия, аз обичам да се катеря по планини, да ходя по еко пътеки, беше в пъти по-мързелив и сдухан от мен.

# 145
  • София
Кристина, сдухарите/ките нямат нужда от точна възраст.
Ти си зряла, зряла, та презряла....

# 146
Кристина, сдухарите/ките нямат нужда от точна възраст.
Ти си зряла, зряла, та презряла....

Честно казано нямам кой знае какъв опит в тази насока и моето мнение не е меродавно, но така го чувствам

# 147
  • Sofia
Е, 3 години каква разлика е? Не разбирам. Ако някой е по-малък от мен с година-две-три, изобщо даже няма да го отчета като различие, камо ли да си вадя заключения за евентуални разминавания в емоционалната интелигентност и житейския опит, породени от възрастта. Rolling Eyes

# 148
Хич не ме интересува как ме възприемат по-младите, аз лелка не съм в моите очи. Joy
Те да си гледат там да не се похабят преди 40-те, че с всяко поколение все по-трудно се получава това.

# 149
Е, 3 години каква разлика е? Не разбирам. Ако някой е по-малък от мен с година-две-три, изобщо даже няма да го отчета като различие, камо ли да си вадя заключения за евентуални разминавания в емоционалната интелигентност и житейския опит, породени от възрастта. Rolling Eyes

За три години преспокойно може да имаш брак и развод.
За три години в някои страни изкарват колеж с професия.  
Три години си е почти един мандат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт