За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 27 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета, това коремче на мидената ядка се маха, нали?

# 76
Може ли да ми кажете, на какво се дължи това отлепване на панировката. Първият тиган нямаше такова нещо и оттам всичко останало е силно казано кюфтета.

# 77
  • Варна

Това, което сте хванали- да. Издърпайте го до края. Понякога има песъчинки в тази част.

# 78
  • Пловдив

Това, което сте хванали- да. Издърпайте го до края. Понякога има песъчинки в тази част.
всички са така Confused мислих, че като са замразени аа чистени...това са водорасли, поне така мирише Simple Smile

# 79
Мистик, откъде са? Купила съм едни миди от Лидъл с идеята, че са полуготови и трябва само да ги метна в тигана за кратко....

# 80
  • Пловдив
Мистик, откъде са? Купила съм едни миди от Лидъл с идеята, че са полуготови и трябва само да ги метна в тигана за кратко....
от Метро, замразени са и те.

# 81
  • Sofia
Те тия ги метнах в Паелята и им видяхме сметката. Simple Smile

# 82
  • София
Morena, приеми лични благодарности за моят първи козунак! Дори аз му виждам косурите, но много съм горда! 😉

# 83
Желатина е на Радиком
600 мл мляко
И нестига че не изчакай да стой в хладилника а и ми го пльоснах в сметаната 😂
Вече 3 часа откакто ги смесих, сега го разбърках

Ако все още не е стегнало, прибави още желатин. Разтвори го в малко вода и като набъбне го втечни в микровълнова за кратко. После го прибави към течността.

# 84
Морена, викаш да не ги мисля лидълските миди и направо да пускам в тигана Grinning Супер.

# 85
  • Sofia
Morena, приеми лични благодарности за моят първи козунак! Дори аз му виждам косурите, но много съм горда! 😉
Ооо, благодаря за доверието! Радвам се, че си успяла, а всеки следващ път ще си все по-доволна. Hug

Долче, мятай ги какво да им мислиш. Simple Smile

# 86
  • варна
Имам много джинджифил - пробвах го на чай не ми хареса - как мога да го съхраня и какво мога да направя с него

# 87
  • Sofia
Джинджифил ползвам за азиатска кухня, на която сме фенове. Държа го във фризера.

# 88
А аз го пасирам с мед и лимон, и така го хапваме. За засилване на имунитета и/или лечение на кашлица и гърлобол.

# 89
Предложете моля рецепта за сурови бонбони с ядки и какао. Има стотици в мрежата но не знам кои да избера.

Общи условия

Активация на акаунт