Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 779
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
shorti, при доц. Русев, ембриотоксини изследвала ли си? Карио тип правили ли сте?
При мен излезе наличие на инхибиращи ембриотоксини, доц.каза, че докато ги имам няма как да забременея.

# 556
shorti, при доц. Русев, ембриотоксини изследвала ли си? Карио тип правили ли сте?
При мен излезе наличие на инхибиращи ембриотоксини, доц.каза, че докато ги имам няма как да забременея.

Здравей, ембриотоксини не съм изследвала. А кариотип- това теста за съвместимост ли е? Ако да сме го правили. Генетичен също сме правили. Лошото е обаче че повечето изследвания сама си ги назначавам на своя глава

# 557
Кариотип е съвкупността от броя, морфологичните особености и големината на хромозомите на даден вид. Кариотипът е видов белег. Карио тип е Генетичен тест за изследване на X Y хромозома дали има генетични дефекти.

# 558
Кариотип е съвкупността от броя, морфологичните особености и големината на хромозомите на даден вид. Кариотипът е видов белег. Карио тип е Генетичен тест за изследване на X Y хромозома дали има генетични дефекти.
Да правили сме го септември месец 2015г

# 559
Не се отказвай. АМХ е било ниско още 2016г, но още си на 37г, може да е било лабораторна грешка тогава. Ако трябва пак го изследвай сега.
Аз съм на 40г близките месеци ще навърша 41г, и АМХ ми е 0,3 / от 2017г до сега /задържам тази стойност с много добавки които пия.
Пусни си изследване на полови хормони и АМХ сега и виж реално как стоя в момента нещата и да могат лекарите да имат по обективна картина за решение което да ти предложат.

# 560
Здравейте!  Трогна ме вашата история и дано справедливостта възтържествува. В Турция не правят инвитро с донорска яйцеклетка поради религиозни обеждения, но са ми разказвали много случаи където жени от България, на които им е казано няма шанс със собсвена яйцеклетка, точно в Турция са успяли и то от първи път. А вие имате ли Биопсия от ембриончета - дали генетично са с нормални хромозоми?

Може да се свържете с TurMed Services във Facebook, дори отговарят на лично съобщение и са много любезни. До преди време имаше и безплатни консулатции с репродуквтивни специалисти от Турция.

Аз също съветвам да посетите доц. Русев поради опита му, както и да следите за др. Сигридов кога ще започне с прегледите. За доц. Русев се обадете още сега. защото и пре него се чака с месец, два.  На вас ви трябва сериозен гинеколог и имунолог. Респект към настоящият ви специалист, но бях чула че е много е зает и допуска много пропуски и не назначава необходимите изследвания да се изчистят  всички пречки преди трансфер.  Направете обезателно втори консулт. А остъргване на ендометриума имате ли?  

с дя в турция не знам как ще стане?
[/quote
Аз също мисля че в Турция не правят с дя, но може и да греша

# 561
Момичета, след колко време качват в приложението резултата от теста за covid? Снощи ми взеха кръв в 20.20 ч., но още не е качен. Започвам леко да се притеснявам. Grinning
П. С. Току що го качиха. Явно като го изследват вечер качват сутринта резултата. Blush

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 08:02 от *Bobby*

# 562
  • София
За ЗЕТ искат ли да се прави този тест, защото нищо не са ми казали?
Да ви попитам правили ли сте иглотерапия, одеве ми се обади Ликсов да ме пита, аз всеки път отказвам, но нещо сега се замислих, не за друго ами последния месец ми е доста тревожно, дали има ефект на отпускане и каква е цената на удоволствието?

# 563
  • София
Момичета, след колко време качват в приложението резултата от теста за covid? Снощи ми взеха кръв в 20.20 ч., но още не е качен. Започвам леко да се притеснявам. Grinning
П. С. Току що го качиха. Явно като го изследват вечер качват сутринта резултата. Blush

Вчера ми беше много крив ден.

И на мен ми взеха кръв в 20:26. Вероятно сме се засекли а теб. За съжаление като гледам резултатите утре пункция може и да няма...

Успех ти желая!

Аз бях а дълга карирана рокля и черно кожено яке и черна жилетка. Последна на опашката.

# 564
Аз бях предпоследна, номер 43. Мернах те като застанах пред кабинета. Simple Smile
То и аз съм зле. Оттървах се от едни задържани фоликули, които влачих 2 цикъла, ама цъфнах с ФСХ 29. Сега чакам да ми кажат какво ще правим. Докторът имаше идея за стимулация ама с това ФСХ ме съмнява да я предприеме. И яйчниците много ме болят. Не знам дали всичко това е резултат от 7-те инжекции Декапептил, които бих, за да махнем задържаните фоликули. Sad Успех все пак, не знам какви са ти хормоните, но понякога нещата се получават и при несъвършени условия.

# 565
  • София
При мен след второ прп на я в петък миналата седмица, когато фсх и лх бяха съответно 4.4 и 2.7 на 3ти ден, е2 - 254, тръгнал 1 ф и трябваше да има преглед в понеделник, но нямало места. Минах вчера със зор и се оказа късно май. Лх е 30, е2 300. Записаха ме за утре, бих цетротид и хориомон снощи, но подозирам, че днес ще ме канселират.

Confused

Успех ти желая от сърце!

Ти в синя рокля с токчета ли беше или с дълга тъмна коса и панталон?

Драго ми е.Flowers Four Leaf Clover

# 566
Леле, твоите фсх и лх са направо мечта за мен. Такива ли са ти по принцип или е заради ПРП-то? Чудни хормони си имала, наистина да те е яд ако изпуснете нещата. Аз никога не мога да докарам такива хормони. Вчера на 2ри ден ЛХ ми е 10, естрадиол 20, ФСХ 29 - пълна трагедия.
Няма да те канселират според мен, просто ще те прегледат преди да те приспят за пункция.
Скрит текст:
Не съм била аз по никое от описанията. Simple Smile Бях с тъмносин панталон, бледорозова туника и носех в ръка ярко оранжево яке. И съм с русолява права коса. Kissing Heart

# 567
  • София
Oх, прощавай, не бях на център въобще вчера. След 3 разговора по телефона със секретарката, обяснявайки как ще изпусна цикъла, доста рев и прочие. Фсх ми варира между 10 и 18. Това сега било инцидентно заради ранно тръгналия ф. Е, в крайна сметка май наистина ще изпусна цикъла. Още не са се обадили и май ще им звънна на спешния, поне да приключа с мисленето.

Видях якето. На седалката докато беше в тоалетната Sunglasses в мобилния нямам опция за скрит текст. Прощавай.

А дамата в синьо беше най-впечатляваща, затова съм я запомнила.

# 568
  • София
с лх 30 сама бих отказала разправиите за пункция.

# 569
  • София
Благодаря ти Бамба! Аз съм на ец без никакви лекарства. Обадиха се, казаха, че ще има пункция. И с лх 50 имали бременни на ец. Освен това фоликулите са 2 и се надявам поне 1 да оживее.

Успех на всички от ❤️!

Общи условия

Активация на акаунт