Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои ефективни възможности за грижа за зъбите за деца?
Кога е нормално да се започне да се мисли за раждане при бременност след 36 седмици?
Кога трябва да се направи феталната морфология и какво представлява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои ефективни възможности за грижа за зъбите за деца?
-
Кога е нормално да се започне да се мисли за раждане при бременност след 36 седмици?
-
Кога трябва да се направи феталната морфология и какво представлява?
-
Какви са възможностите за еднократна помощ за отглеждане на близнаци?
-
Какво представлява БХС и Пренатест и кога се препоръчват?
Но наистина, много бременности с близнаци преминават безпроблемнно и много бебета се раждат над 2,500гр. Моите се родиха преди 11 години, в 38г.с., планово секцио, без никакви наченки на родилна дейност към онзи момент, след напълно безпроблемна бременост. Родиха се 2740 и 2870гр. Не са стояли и минутка в кувиоз. Изписаха ни тримата на 4-тия ден. Така, че спокойствие и силна храна и вярвайте, че всичко ще бъде наред!

Дано всичко да е наред и там, и вече ще съм много по-спокойна. Ако успеят да видят и какви ще са бебчета, пък ще съм на седмото небе.
) Държа количката да ми е удобна, защото бебчетата ще са пролетни и живот и здраве още от изписването ще започнем с разходките.