Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 386
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Чукарландия
Точно във Фор Хър ЕДП ми избива потна нишка, която заглушава всякакви рози и всичко отива по дяволите...
Затова и както го придобих, така се и разделих с него.
Други песни са Essence, Fleur Musc, както и Бялото Кубче. Те са прекрасни симфонии за сетивата ми! 🥰

# 466
  • Sofia
Бялото Пачули на бай Форд за мен е ужасяващ парфюм. Мега труден за носене, въобще не го харесвам.
Имам приятелка, която го носи, не й седи изобщо добре, питала съм  я защо продължава, ама ха де... Grinning

# 467
  • при морето
О,за мен е прекрасно Бялото пачули,най-фантастичното и мухливо пачули,което обожавах,но след като изпръсках ненаситно едно след друго една 50-тица и после една 30-тица и...прекратихме връзката,изчерпа се т. да се каже.Simple Smile Това е точно парфюм от т.нар. тежка артилерия,мегабомб.
Сънчо,не знам дали познаваш Bandit на Robert  Piquet.Сигурно 80% от парфюманите го приемат за странен,причудлив,труден.За мен е невероятен красавец,който винаги ме зарежда със супер енергия,все добра при това.Днес го получих за енти път,100мл./похвал:relaxed:/ и съм мега щастлива,бях се притеснила,че са го спрели:pensive:Невероятен парфюм!

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 01:36 от Winter fairy

# 468
А пък аз иначе не харесвам много рози в парфюм...и като се сетя що такива накупих в последно време и...всички ми харесвах. Бялото кубче го купих преди няколко години, уж любов, ама то било като привидно спогаждане. Пръсках го, ама все ми беше остър някак, така и не усетих чистота и изобщо нещата, които все пишете за него. Накрая го пуснах на свобода.
Днес напръсках Герлен Л'инстан ЕДТ- много му приляга времето, но някак съм свикнала в още по- голям студ да го нося. Все пак ме радва много.
Усмихнат ден!

# 469
Аз също купих Бялото кубче с голяма любов, от първо подушване... и толкоз.
Прашен, скучен и меланхоличен ми е, направо ме потиска.
Същото е и с For Her edp/edt - скука на макс.
Аз такъв секс не ща, мерси. Hands Hand

# 470
  • Sofia
Бялото кубче го носих три пъти и размених. Линеен,  от начало до край е  топло подсладено мляко с ванилия.
За да не е само хейт , харесвам L absolu, червения куб, имам и два от лимитираните мускове в огледално шише, но рядко ги нося.

# 471
Усеща ли се силно розата в Това Нарцисо? Във фрагрантика най - отчетливо пишат за мускуса, който харесвам, но розата ми бърка цялата ситуация. Проби не видях, магазини найн.. Заинтригувах се.
Аз също трудно понасям роза в парфюм, затова се спрях на For Her EDT и не сгреших. Там се усеща лека и свежа роза. Като цяло ароматът е свеж, може би леко остър, с едва доловимо унисекс излъчване. Поне при мен е така и трайността му е добра. Не бих казала, че е точно секси, не и според моите разбирания, но определено е приемлив за хора, които не са големи любители на розите.

# 472
Бялото кубче го носих три пъти и размених. Линеен,  от начало до край е  топло подсладено мляко с ванилия.
За да не е само хейт , харесвам L absolu, червения куб, имам и два от лимитираните мускове в огледално шише, но рядко ги нося.
Бялото ми харесва на мен – точно минимализъм е. Изчистен, изсечен моно аромат. Simple Smile
Тъмно червеният куб Narciso Rodriguez For Her L'Absolu също, предимно заради бутилът, но изчезна от бг сайтовете, не го намирам.
Черното кубче имам, но нещо ме задушава, улавям се, че посягам по-рядко към него. Розовото ми е твърде хард и ме гъта хептен. При мен н емиришат на пот, а по-скоро твърде остро сладникаво. Аз усещам роза във всичките, макар да я няма.

White Patchouli Tom Ford имам отливка и отначало ме накара да кажа "уфф". Толкова остро и режещо е цитруса и пачулито в началото. Обаче, впоследствие се оказа, че ми харесва доста. Сега го душа на китка и за мен съчетанието на пачули, подправки (кориандър) и роза, божур е много сполучливо и осезаеми са и цветята, а към базата и плътността на дървесините. Като нищо ще поръчам, ако има отнякъде 10-15 мл за разносване лятото. на мен не избива мухъл (поне така си мисля), стои подправково-пачулесто.

# 473
Момичета, правило ли ви е впечатление  след обсъждането тук в темата на даден намален парфюм ....цената на парфюма да бъде вдигната на следващия ден? Снощи след обсъждането на Коженото Ферари си бях метнала в кошницата един в Парфимо,днес става и гледам, че му е махнато намалението (беше намален като другите Ферарита),а другите Ферарита си стоят намалени Disappointed Relieved Доста странно съвпадение..и неприятно Money

# 474
  • Sofia
Вземи го от Елинор, даже ще е с 20% отстъпка .

# 475
Вземи го от Елинор, даже ще е с 20% отстъпка .
Има го в доста сайтове,не е в това проблема... а в това,че е вдигнат след като сме го коментирали,за мен не е коректно никак.Ако ще го взема,ще е от друг сайт,определено !!!

ПП.Поръчах си го от Елинор за без пари ,заедно с Муска Animal Hatched Chick

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 11:35 от Ре

# 476
  • Sofia
Нормално е цените да варират на база търсене, конкуренция и куп други фактори.  Това са пазарни принципи.

# 477
В случая мисля, че е съвпадение - доста от цените в Парфимо са тръгнали нагоре, разпродажбата беше до вчера.

# 478
  • Sofia
Зимна феичке, за Бандит си бях втълпила, че ще ми хареса и се бях засилила да го купувам.😁
Намерих го в Нотино магазина и само го подушках, реших, че няма да е моето и повече не съм му обръщала внимание. Simple Smile))

# 479
В случая мисля, че е съвпадение - доста от цените в Парфимо са тръгнали нагоре, разпродажбата беше до вчера.
Може. Дано да е така, често пазарувам от тях!
Получих си Амбровия Давидоф ...и е наистина УАУ Scream На моята кожа е изключително плътен,силен,мек и луксозен амбър с ром,много ром:) Уникален!
Дано и Кожения Давидов е направен толкова добре!

Общи условия

Активация на акаунт