Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 445
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Чукарландия
BBeLLa, ето тук го има Davidoff Amber Blend на сравнително прилична цена
Благодаря, но не, не ми е прилична, в сравнение с другата! 🤗

# 451
  • Sofia
Съгласна съм с Ковачева за Нарцисовските парфюми. Определено мислят само за жената като си правят парфюмите.

По тоя повод получих проблясък, поне аз така ги възприемам и трите аромата и това ми беше първата асоциация за всеки един от тях. Grinning

Pure Musc е жената преди секс - със собствените си аромати, чистота, мирис на жена.
For Her и For Her Absolu са точно жената след секс. Смесица от аромати между нея и мъжа.

Абе много са добри, просто съжалявам, че преди не съм им обръщала толкова внимание.

# 452
Тиква
Скрит текст:
Амбровият Давидов утре ще е при мен (потривам ръчички). Дано овчето ми самосъзнание не ме прецака.
[/quote]

Дано, дано, Тиквичка, че и аз съм от овцете, а не обичам да съм прецакана /дори и по собствена вина/ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 453
  • Бургас
Добре, че поръчахме Пюр Муск в комплект та да прогледнеш за For Her, лосионът е страхотен и остава дълго време по кожата.Сигурна съм, че много ще ти отива кака КАКТО и Абсолю.За мен Пюр муск е нежен секс, а For her груб и мръсен, хаха.Много сексОВЕ станаха, лека вечер от мен.Bowtie

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 23:10 от Bright Crystal

# 454
  • София
Тиква
Скрит текст:
Амбровият Давидов утре ще е при мен (потривам ръчички). Дано овчето ми самосъзнание не ме прецака.
[/spoiler]

Дано, дано, Тиквичка, че и аз съм от овцете, а не обичам да съм прецакана /дори и по собствена вина/ Stuck Out Tongue Winking Eye
[/quote]
Споко BBeLLa ще ви отърве

# 455
  • София
Само на мен ли тези парфюми ми миришат на чисто пране? Явно мускусът не е моята съставка, защото винаги са ми стояли безлично на кожата и почти недоловимо. Какъв ти секс Joy
Жалко, много пъти съм прочела колко са секси.

# 456
  • Sofia
На мен повечето парфюми на Нарцисо ми миришат много остро на пот . От for her ми призлява.

# 457
И на мен. Много пот, става ми буквално лошо, но аз не обичан мускуси и не мога да нося.

# 458
  • Sofia
Кечър, на мен Пюр Муск също ми мирише на хубави, чисти чаршафи, луксозни, освен на чиста жена. Grinning

Аз явно имам химия с тях, седят ми добре. Grinning

# 459
  • Пловдив
Усеща ли се силно розата в Това Нарцисо? Във фрагрантика най - отчетливо пишат за мускуса, който харесвам, но розата ми бърка цялата ситуация. Проби не видях, магазини найн.. Заинтригувах се.

# 460
А за "странните" парфюми - то е като да си направиш тату, което никой не би си направил, за да демонстрираш ексцентричност, ако правилно разбирам? Тоест, не ти е важно дали ще те харесват околните, а ти е по-важно да им покажеш, че не си като никой друг?
Е, парфюмерията е и изкуство, не е само за харесване.
Нишовите парфюмери често експериментират с такива особени аромати. Не виждам нищо лошо. И не мисля, че някой купува такива аромати, за да ги носи и харесва.

# 461
А за "странните" парфюми - то е като да си направиш тату, което никой не би си направил, за да демонстрираш ексцентричност, ако правилно разбирам? Тоест, не ти е важно дали ще те харесват околните, а ти е по-важно да им покажеш, че не си като никой друг?
Е, парфюмерията е и изкуство, не е само за харесване.
Нишовите парфюмери често експериментират с такива особени аромати. Не виждам нищо лошо. И не мисля, че някой купува такива аромати, за да ги носи и харесва.
разбира се, че за да ги нося съм си ги купувала, ако исках само да ги душа, защо да плащам пълни шишета:)

# 462
  • Sofia
Усеща ли се силно розата в Това Нарцисо? Във фрагрантика най - отчетливо пишат за мускуса, който харесвам, но розата ми бърка цялата ситуация. Проби не видях, магазини найн.. Заинтригувах се.

Ако питаш за Fleur Musc EDP, да, при мен се усеща доста отчетливо. Хубава роза е. Simple Smile))

# 463
  • София
За мен странен аромат е White Patchouli на ТФ, въпреки това ми чувство май и мухата за него ми е влезнала. Не съм срещала много мнения, но бих си взела мостра, за да го разуча. Ще се радвам да споделите, какво мислите за него.
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/White-Patchouli-3797.html

# 464
И във Фор Хър ЕДП се усеща доста розата, но е хубава- плътна и креместа. Интересно нещо е това носът...като ви чета за пот, пак се подуших, че съм се мазнала с лосиона Фор Хър (дето го коментирайте по назад), ама няма пот...аз обаче харесвам муск, може би затова не усещам нещо неприятно в него.

Общи условия

Активация на акаунт