Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм любителка на ирисите,  но точно за този дори ниската цена не можа да ме изкуши. Прашен, глух като тъжна изоставена от десетилетия къща,  потънала в прахоляк. Някак ми е старешки.
Даже ме озадачи всеобщия ентусиазъм за поръчки.
Абсолютно съгласна съм, точно глух е. Единственият парфюм от линията, който не ми харесва въобще и не бих носила.

# 151
Сетих се за още два парфюма, които съм пробвала и които са ми странни. MFK Oud Satin (твърде металически за моя вкус вероятно заради шафрана) и Tobacco Vanille на Том Форд, който много исках да харесам, но за съжаление не се развива добре на моята кожа.

# 152
  • Бургас
Да, и на мен също са ми странни Oud Satin и Tobacco Vanille, не ги харесвам и не се опитвам да ги харесам.Iris de Syracuse Boucheron на мен ми харесва без да е нещо специално без което не мога, точно затова не съм си го купила, трайността му не ме задоволява.Ирис, хелиотроп и се появява и много муск при мен, не го препоръчвам за слепи удари, спокоен аромат е.Парфюмът е сух и блед за мен, заглъхва и си отива твърде бързо от кожата ми, интимен, незабележим.Сякаш му липсва характер.

# 153
Момичета и момчета , кажете една дума за
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Paris-Riviera-54854.html

# 154
Разкошен е, свеж и красив. Мога да се пръскам само с него дни наред. Има обаче трайност точно 22 минути, а срамна цена.

# 155
  • Бургас
Свеж е вярно, но не е мой тип.Имам проба от Ривиерата.Мимоз, съветвам те първо да тестваш.Мен лично не можа никак да ме впечатли.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 11:45 от Bright Crystal

# 156
Тъкмо щях да питам кой е ИрисЪТ и вие сте обяснили. От Бушронската колекция харесах само ПортокалЪТ. Другите не ме впечатлиха. Santal de Kandy ми беше и откровено неприятен, а принципно обичам тази съставка.
Ириси обожавам, но осъзнавам, че са коварни и могат да бъдат доста бабешки и бръснарски в зависимост от композицията.
Например Iris Celadon Armani Privée е точно такъв. Съчетали са го с мъхове, а ирисът и без това е със сух, кожено-прашен аромат. И е станало.. крем Каро и на баба ми помадата.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 13:06 от Анонимен

# 157
  • Sofia
А аз се сетих нещо по никое време и да помоля тези от вас, мисля две бяхте с поръчка на Ириса и Слънчо с Амбровия от ексклузивната серия на Boucheron, да разкажете за тях, моля.

Тиквичке, на прима виста давам, защото не съм имала време да го разнося, други неща ми се носят хаха.
Само от едно фъс казвам на какво ми напомня.

Ароматизирана пурета, мек ароматизиран на ванилия тютюн. Ванилията ми е леко опушена, сладникава, обвива хубаво тютюна. Има и нотки на отлежал, хубав и скъп алкохол, като коняк примерно.

След душ пък ми мирише на скъп боди лосион хаха. Simple Smile)) Ама те на моята кожа почти всички аромати така се трансформират... Thinking

Не е нещо мега новаторско, ама за тея пари си е направо съкровище. 😁

От тая серия, Ирисът и Сантал де Канди са ми най-невзрачни.

# 158
Ре,мерси за предложението Passenger -ът ми дойде днес:женствен,секси,свеж и с много добро излъчване,усещам го осезаемо,непретенциозен,но красив,за тези пари направо си е попадение:)

# 159
Ре,мерси за предложението Passenger -ът ми дойде днес:женствен,секси,свеж и с много добро излъчване,усещам го осезаемо,непретенциозен,но красив,за тези пари направо си е попадение:)
Нали Simple Smile И е с много добра трайност! И аз мисля днес да се нафъщя с Песинджър и да хващам гората Laughing

# 160
  • Sofia
SOTD - Pure Musc NR.

Момичета, вие за кой Песинджър говорите?
Аз имах круизната версия и много си го харесвах. Оставила съм си 3-4 мл. и си го душкам от време на време хаха. Simple Smile))

# 161
Момичета, вие за кой Песинджър говорите?
Аз имах круизната версия и много си го харесвах. Оставила съм си 3-4 мл. и си го душкам от време на време хаха. Simple Smile))
Белият,класическия Песинджър на Дюпон.Круизния дори не съм го пробвала,а трябва.Толкова съм пристрастена към белия от както е излязъл,че другите не ги отразявам Flushed

https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Women-5253.html

# 162
  • София
Момичета, като говорите за Рassenger-а, намирате ли прилика между него и 5th avenue?  Авенюто си го получих тази сутрин, а Песинджъра съм го мирисала на блотер преди ИП, но според спомена ми си приличат много.

# 163
Нямат нищо общо, Детелистна.
5 авеню е по-плътен и дълбок, гъст. Passenger е ведър, цветист, сладък, дава светло настроение.

# 164
Свеж е вярно, но не е мой тип.Имам проба от Ривиерата.Мимоз, съветвам те първо да тестваш.Мен лично не можа никак да ме впечатли.

Чудно . Ама как да намеря проба ?

Общи условия

Активация на акаунт