Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 391
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Мацки, какво мислите за лимитката на Mon Guerlain ? https://douglas.bg/guerlain-mon-guerlain-052361
Има ли нещо, заради което да си заслужава покупката?

# 316
  • виртуално
Мацки, какво мислите за лимитката на Mon Guerlain ? https://douglas.bg/guerlain-mon-guerlain-052361
Има ли нещо, заради което да си заслужава покупката?
Доколкото знам това е коледно издание на парфюма в колекционерска бутилка.
Няма разлики в парфюма

# 317
Тези от вас, които не харесват Жадор, ще го открият в Песинджър, колкото и да са полярни мненията прилича-не прилича. На мен също ми прилича, но вече го казах.
В Карат на Картие откривам една такава нишка, която при мен излиза след кристалния звън на фини, светли, леки цветя, която е като от водата във вазата, в която е поставен този букет преди 2 дни. Може би кожата ми е толкова неблагодарна, че върху нея изпъкват най-неблагоприятните нюанси на някои парфюми, обаче наистина често ми се случва.
Баленсиагата е толкова студена, че ако я сложа при хладно време, ще се смръзна. И е "мъртъв" парфюм. Няма жизненост в него. Студен като мрамор. Сега се сещам, че капачката има вид на направена от парче камък. Много подходящ завършек на бутилката, която има вид на... (няма да продължавам!)

# 318
Здравейте момичета и момчета, хубава седмица на всички желая
За Balenciaga Paris виждам че са противоречиви мненията, но ако може да кажете дали е траен ще е супер, защото аз много харесвам she wood, но върху мен е много слаб+супер нетраен 20-30 мин макс. И не е само аз да не го усещам - просто изчезва.

# 319
Момичета, защо е толкова трудно да приемете различно мнение.....различно усещане на ароматите? Спукахте го този невзрачен и незабележим Песинджър Animal Hear No Evil

# 320
Момичета, защо е толкова трудно да приемете различно мнение.....различно усещане на ароматите? Спукахте го този невзрачен и незабележим Песинджър Animal Hear No Evil
споко, просто са писали тези, които не го харесват:) и за други аромати е същото

# 321
🙄 Аз го имам и харесвам, и нося. Не го намирам за невзрачен. Парфюм за тези пари и с такова присъствие е повече от находка.
Скрит текст:

# 322
Ре,аз много го харесвам Песинджъра и ти благодаря за препоръката,явно на всеки му навява различни асоциации,то си е до кожа,хормони ,настроение...важното е,че е чудесен и за мен съвсем не е невзрачен,а едно чисто олицетворение на женствеността,а цената му е без коментар!
Момичета ,аз не съм голям критерий за компетентност и продължавам да твърдя,че имам много да ви гоня...така,че не се смейте на следния въпрос хахаха:днес една позната ме попита с Мон Герлен ли си,а косата ми ухае от снощи на Бушерон Нюи Абсолю???Като,че ли на мен ми напомни лекичко,ама......досега май не съм чела някой да го оприличи,имам и Мона,но още не съм ги сравнила...

# 323
  • Germany
Здравейте момичета и момчета, хубава седмица на всички желая
За Balenciaga Paris виждам че са противоречиви мненията, но ако може да кажете дали е траен ще е супер, защото аз много харесвам she wood, но върху мен е много слаб+супер нетраен 20-30 мин макс. И не е само аз да не го усещам - просто изчезва.

Да, траен е, и много шлейфов, но по един изтънчен, ефирен и нежен начин. Няма го солидното присъствие на ориенталците, а е като нежна пастелна аура в нежно зелено и лилаво около носещата го жена. Самият парфюм е хладен, горски и сдържан,  и излъчва точно по този начин. Основното, което се усеща е прекрасна горска и нежна виолетка, със свежи треви, цитруси и мускус, много го харесвам и аз. За мен прилича на Shе wood, но и не съвсем. Shе wood ми е по-бонбонен и сладък, докато Баленсиага е една идея по-ефирен, по-кристален и прозрачен, по-елегантен и стилен. Наскоро се разхождах около езерото, близо до нас, където тренират много хора. Стъпвайки на пътеката веднага долових и разпознах аромата на Баленсиага на тичащата пред мен жена, а когато се изравнихме й направих комплимент за красивата диря, която оставя след себе си и тя потвърди, че е Баленсиага. Моя колежка го носи често на работа, много й отива на външността на северна красавица, колегите много го харесват. Надявам се това да говори достатъчно за трайността му и излъчването му.

Парфюм за деня:
Обожавам я тази дива роза Sparkling Heart

# 324
  • Бургас
Приемаме, но не гo споделяме, както писа Калабриа всички сме много различни и усещаме по различен начин ароматите.Както за теб Куатре е обикновен и от Жадор ти става лошо на стомаха?/мисля така беше/ и на мен Песинджър ми е безразличен.Хубаво е да има всякакви мнения, не само да възхваляваме.Sunglasses И при мен Balenciaga Paris е много траен.Всеки е свободен да си напише мнението това е обществен форум.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 12:31 от Bright Crystal

# 325
  • Sofia
Аз харесвам Песинждър , обаче върху други жени. На себе си усещам само роза.

# 326
Благодаря за темата! Flowers Bouquet
Най-странният ми парфюм е Girl на W.Pharrell. Добре, че имам само 10 мл., които само подмятам и се чудя на кого да ги дам. Някой по-напред го описа много добре, така че няма да се повтарям.

Може би кожата ми е толкова неблагодарна, че върху нея изпъкват най-неблагоприятните нюанси на някои парфюми, обаче наистина често ми се случва.
Последните години все повече забелязвам същото при мен, за капак сухата ми кожа още повече съкращава трайността на много парфюми и отказва да ги излъчва така, както съм ги усещала върху други хора. Затова съм решила да отстрелям поне 1 Мансера и да видя дали наистина са такива атомни бомби. За съжаление, в Пловдив май никъде не се предлага марката и не мога да пробвам, затова както обикновено ще карам на сляпо. Grinning

# 327
kovatcheva, Bright Crystal благодаря, Flowers Hibiscus включвам го в парфими за дебнене Simple Smile

# 328
Няма да сгрешиш с тях. Разкошни парфюми са. Това в момента е най-доброто като излъчване, трайност и шлейф от нишовите за малко пари. Не всички са мои и ги харесвам, но не може да се отрече, че са пипнати парфюми отвсякъде.
Някой познава ли https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Gold-Incense-49029.html?

# 329
  • España
Снощи “гръмнах “ ето този  https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Feerie-Rubis-30622.html .
Отдавна ги дебна тези феи....Как Ви се струва,за лято и жеги става ли? Чудя се ....с тези плодове....аз харесвам повече цветя,но ....напоследък ми стана като цветарски магазин....
Поне бутилката е впечатляваща ....направо колекционерска ....

Общи условия

Активация на акаунт